Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: Maxcrow

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bende punto evo 1.3 multijet dynamic model almak istiyorum. Forumu baştan sona okudum. Anladığım kadarıyla araçtan memnun olmayan yok gibi görünüyor. :)

Ancak bütçeme uygun henüz ikinci elini bulamadım.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama linkte forumdan bir arkadaşımızın aracı satılık.. Temiz ve dolu bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memur-dan-2010-model-1.3-multijet-dizel-punto-evo-dinamik-119645733/detay/

Hocam ilgin için teşekkür ederim. Bütçemi aşıyor doğrusu. 30-31 arası benim bütçem. Birde bu aracın kmsi yüksek. 25.000 km olan araçlar sahibinden'de 31.500 TL'ye satılıyor. Bence fiyatı revize etmeli bu fiyatlara zor satılır bence. :)

Rica ederim, sadece denk geldiği için ve donanım olarak oldukça iyi olduğu için(pop kit,assist kit ve skydome) örnek olarak verdim linki. Bir çok özellik opsiyon olarak alındığından donanım seçeneklerini araştırın karşılaştırma yaparken. Aynı Dynamic donanımlar arasında bile çok fark var.

pop u olsun assisti olsun derken ya kmsi fazla oluyo ya kazalı olyor

nemım için dynamic model olsun yılı ile km uyumlu olsun- olursa da asist kıt olsun

skydome benım ıcın uygun değil hoş ama istemiyorum

blue me fln olan iyi ama fiyatı yuksek soyluyorlar

ss güzel ama araç temizse ss li ozelliği varmış yokmuş aramam

bütçem 1-2 daha ustu olsa istedim tüm donanımlar olsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bende punto evo 1.3 multijet dynamic model almak istiyorum. Forumu baştan sona okudum. Anladığım kadarıyla araçtan memnun olmayan yok gibi görünüyor. :)

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama linkte forumdan bir arkadaşımızın aracı satılık.. Temiz ve dolu bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memur-dan-2010-model-1.3-multijet-dizel-punto-evo-dinamik-119645733/detay/

Hocam ilgin için teşekkür ederim. Bütçemi aşıyor doğrusu. 30-31 arası benim bütçem. Birde bu aracın kmsi yüksek. 25.000 km olan araçlar sahibinden'de 31.500 TL'ye satılıyor. Bence fiyatı revize etmeli bu fiyatlara zor satılır bence. :)

Rica ederim, sadece denk geldiği için ve donanım olarak oldukça iyi olduğu için(pop kit,assist kit ve skydome) örnek olarak verdim linki. Bir çok özellik opsiyon olarak alındığından donanım seçeneklerini araştırın karşılaştırma yaparken. Aynı Dynamic donanımlar arasında bile çok fark var.

evet hocam dediğin gibi baya bir fark oluyor opsiyonellere göre. Skydome güzel bir özellik ve çoğu ikinci el arabada yok maalesef. Bildiğim kadarıyla Punto'nun yeni kasalarıda çıktı. EVo serisinin ikinci elinin fiyatları düşmeli diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

evet hocam dediğin gibi baya bir fark oluyor opsiyonellere göre. Skydome güzel bir özellik ve çoğu ikinci el arabada yok maalesef. Bildiğim kadarıyla Punto'nun yeni kasalarıda çıktı. EVo serisinin ikinci elinin fiyatları düşmeli diye düşünüyorum.

Yeni kasa dediğiniz sadece tampon farkı. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok beğendiğim bir punto evo arabamız var, acemi bir sürücü geçen gün yandan çarptı, kaporta, kapılar vs. hasar gördü. Parça değişecek, kapılar boyanacak. Diğer aracımıza bir minibüs yine yandan çarptı, kaporta göçtü, kapı göçtü. Bunlar 10 gün içinde oldu. Yinde diğer aracımıza 2 ay önce sağ yandan çarptılar, kaporta yan taraf boyandı.

Bunların yanı sıra ben 96 yılından beri araç kullanıyorum, henüz çarpmadım :) bu konularda hassasım ama yapacak birşey yok, adam göz göre göre gelip çarpıyor. Bunlar nispeten ufak maddi hasarlı kazalardı, Allah daha kötülerinden korusun. Bu ufak maddi hasarlı kazalar 1000-1500 lira civarı masraf çıkarıyor, sigorta bir şekilde karşılıyor, kasko var vs. Fakat sonuçta araç boyanmış oluyor, parça değişiyor vs., beni en çok rahatsız eden bu yönü, aracı satmaya kalkınca yok boya, yok bilmem ne.

Ben de kararımı verdim artık, İstanbul gibi şehirde asla sıfır araba almam, alacağım arabada eğer resimleri mevcut ise, ufak tefek boyası varsa, fiyatı bu yüzden ucuzsa direk alırım o arabayı. Ucuza aldığım arabaya birşey olursa giderim sigortadan kapı mı değişcek, tampon mu boyancak, umrumda olmaz, paşalar gibi yaptırırım, satarken de uygun fiyata satarım.

Demek istediğim şu, arabada ufak tefek kazalar varsa, bence eksper'de bir kontrolde sorun ufaksa, rahatlıkla alınır. Neymiş, ön tamponda boya varmış, e zaten olacak bir süre sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Çok beğendiğim bir punto evo arabamız var, acemi bir sürücü geçen gün yandan çarptı, kaporta, kapılar vs. hasar gördü. Parça değişecek, kapılar boyanacak. Diğer aracımıza bir minibüs yine yandan çarptı, kaporta göçtü, kapı göçtü. Bunlar 10 gün içinde oldu. Yinde diğer aracımıza 2 ay önce sağ yandan çarptılar, kaporta yan taraf boyandı.

Bunların yanı sıra ben 96 yılından beri araç kullanıyorum, henüz çarpmadım :) bu konularda hassasım ama yapacak birşey yok, adam göz göre göre gelip çarpıyor. Bunlar nispeten ufak maddi hasarlı kazalardı, Allah daha kötülerinden korusun. Bu ufak maddi hasarlı kazalar 1000-1500 lira civarı masraf çıkarıyor, sigorta bir şekilde karşılıyor, kasko var vs. Fakat sonuçta araç boyanmış oluyor, parça değişiyor vs., beni en çok rahatsız eden bu yönü, aracı satmaya kalkınca yok boya, yok bilmem ne.

Ben de kararımı verdim artık, İstanbul gibi şehirde asla sıfır araba almam, alacağım arabada eğer resimleri mevcut ise, ufak tefek boyası varsa, fiyatı bu yüzden ucuzsa direk alırım o arabayı. Ucuza aldığım arabaya birşey olursa giderim sigortadan kapı mı değişcek, tampon mu boyancak, umrumda olmaz, paşalar gibi yaptırırım, satarken de uygun fiyata satarım.

Demek istediğim şu, arabada ufak tefek kazalar varsa, bence eksper'de bir kontrolde sorun ufaksa, rahatlıkla alınır. Neymiş, ön tamponda boya varmış, e zaten olacak bir süre sonra.

kesinlikle katılıyorum.

sizin suçunuz yok ama arkadan yandan sağdan soldan cart diye geçiriyolar, tmm karşı tarafın trafik sigortası ödüyor ama aracımın değer kaybı ne olacak.

olabildiğince temiz araç almak lazım ama özellikle arkalarda değişen boyalı vs olması ben bildikten sonra kabul ederek alabilirim nasıl olsa İstanbul'da kullanılacak, ziyaret ettiğin gittiğin yerlerde otopark yok ki mecbursun yola park etmeye.

• Selam arkadaşlar bende bir EVO kullanıcısıyım fakat aracımı çeşitli sebeplerden dolayı satıyorum. Link aşağıdaki gibidir ilgilenirseniz arayın görüşelim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-ayarinda-daha-yeni-kokusu-uzerinde-emsalsiz-bir-arac-119627036/detay/
  • Arkadaslar 2011 1.4fire dynamic 49000km de. Kazasiz boyasiz. 26000 tl fiyat nasil sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

Arkadaslar 2011 1.4fire dynamic 49000km de. Kazasiz boyasiz. 26000 tl fiyat nasil sizce ?

fena değil gibi lpglimi
  • iki fiyat tavsiyesine ihtiyacım var

1-1.4 fire my life 20000 km de (sunroof yok) otomatik kazasız boyasız en fazla ne kadar eder?
    2-1.4 dynamic 10000 km de sunroof varotomatik kazasız boyasız en fazla ne kadar eder?
    3-1.4 dynamic 40000 km de sunroof var LPG var otomatik kazasız boyasız en fazla ne kadar eder?

yine bu forumda 1.4 dynamic 30000 km de 26500 tl ye alanlar vardı. buna bakarak, bilen arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 22 Nisan 2013; 20:22:05 >
  • Arkadaşlar merhaba. Puntolarda grande serisi ne zaman evo olarak değişti?
    Forumda son 4 sayfayı okudum. Okuduğum kadarıyla şu ana kadar city dışında kronik denilebilecek bir arıza çıkmamış gibi.
    İmzamdaki aracı satıp 2011 manuel 1.3 dynamic bakıyorum bu aralar. Hız sabitleyici, çift bölgeli klima, ESP vbz. doanımlar standart olarakmı sunulmuş yoksa opsiyonel paketlemi geliyor onu anlayamadım. Bu donanım içeriğini detaylı olarak nereden bulabilirim link verebilecek olursa memnun olacağım. Son olarak fiyat olarak ortalama 32000 uygun mudur? bu sene içinde alım veya satım yapanlar yorum yapabilirmi.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuttacir -- 23 Nisan 2013; 13:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

Arkadaşlar merhaba. Puntolarda grande serisi ne zaman evo olarak değişti?
    Forumda son 4 sayfayı okudum. Okuduğum kadarıyla şu ana kadar city dışında kronik denilebilecek bir arıza çıkmamış gibi.
    İmzamdaki aracı satıp 2011 manuel 1.3 dynamic bakıyorum bu aralar. Hız sabitleyici, çift bölgeli klima, ESP vbz. doanımlar standart olarakmı sunulmuş yoksa opsiyonel paketlemi geliyor onu anlayamadım. Bu donanım içeriğini detaylı olarak nereden bulabilirim link verebilecek olursa memnun olacağım. Son olarak fiyat olarak ortalama 32000 uygun mudur? bu sene içinde alım veya satım yapanlar yorum yapabilirmi.
    Teşekkürler.

Punto--Grande Punto-Punto EVo- Punto halini 2013 yılında aldı
    Ben de çok araştırdım, stop lambası buğusu ve city arızası dışında sorun çıkmamış, çıkınca da servisten değiştirildiğini öğrendim
    dynamic te cift kısımlı klima standart, çelik jant, hız sabitleyici kolçak vs, yagmur sensörü park sensörü
    hill holder, start& stop, evo kit, asist kit body kit vs opsiyonel
    hangi model hangi özellikte nasıl bir araç için 32 uygun mudur diye soruyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: b@un

quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

Arkadaşlar merhaba. Puntolarda grande serisi ne zaman evo olarak değişti?
    Teşekkürler.

Ben de çok araştırdım, stop lambası buğusu ve city arızası dışında sorun çıkmamış, çıkınca da servisten değiştirildiğini öğrendim
    dynamic te cift kısımlı klima standart, çelik jant, hız sabitleyici kolçak vs, yagmur sensörü park sensörü
    hangi model hangi özellikte nasıl bir araç için 32 uygun mudur diye soruyorsunuz?

City arızasını Evo'larda ve devam eden Punto serilerinde hiç duymadım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b@un

City arızasını Evo'larda ve devam eden Punto serilerinde hiç duymadım..

32000 dynamic assist paketli manuel bir araç için uygun gibi geldi. Hatta internet üzerinden gördüğüm kadarıyla 2-3 tane sunroof lu araçta var söylediğim fiyata.
    2010 model evolarda city arızası çıktığını okudum punto forumunda.

• Buda Benim Araç Arkadaşlar.. 1.4 active Benzinli..

• quote:

Orijinalden alıntı: etikEt5353

Buda Benim Araç Arkadaşlar.. 1.4 active Benzinli..

+1 güzelmiş

• Arkadaşlar;
    Ana bayii personeliyim. Ama kardeşim ve arkadaşlarımda dahil olmak üzere tanıdığım herese tavsiye edip aldırmaya çalıştım. Sınıfına göre oldukça kaliteli, yaygın servis ağı ve yedek parça desteği ile oldukça da ekonomik bir araç.

Sahip olan ve sahip olmayı planlayan herkese hayırlı olması dileğiyle.

Bu arada hatırlatmak isterim Punto araçlar için yeni seri orjinal body kitler servislere dağıtılmaya başlandı. Uygun fiyatlı bu ürünler puntoları çok daha sportif bir görünüme kavuşturuyor.
    İlgilenenler özel mesaj atabilir.

• Arkadaşlar sonunda bende evoma kavuştum :)
    Bugün satıcıyla noter işlerini falan halletik ve artık evo rahatlığını yaşayabilirim:)
    27400e aldım , 2011 model 1.3 mjet dynamic paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

Arkadaşlar sonunda bende evoma kavuştum :)
    Bugün satıcıyla noter işlerini falan halletik ve artık evo rahatlığını yaşayabilirim:)

İyi fiyat hayırlı olsun. Dinamikler o civarlara düştü mü?

Geçen yıl temmuzda 28.250'ye active zor aldım ben 2011. Senin fiyata bakarsak bizim araba 25'e düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

Arkadaşlar sonunda bende evoma kavuştum :)

İyi fiyat hayırlı olsun. Dinamikler o civarlara düştü mü?

Geçen yıl temmuzda 28.250'ye active zor aldım ben 2011. Senin fiyata bakarsak bizim araba 25'e düşmüş.

Yok hocam benimkinin sol arka kapı ve çamurluk değişik. o yüzden bu fiyata aldım yoksA 31 den aşağı yok

• Anladım tekrardan hayırlı olsun.

Bizim araç ne kadar eder uzun zamandır piyasadan uzağım da ev alma niyetim var.

2011 - Active 1.3 Evo - Siyah Renk

Kaza, Boya, Değişen yok.

31 Binde aldım aracı şuanda 45 bini devirdim. (Hergün fix 50 km yolum var işe giderken)

Daha garantisi devam ediyor aracın. Tüm bakımlar yetkili serviste yapıldı. 5 bin km yapmış kışlık lastik ve 500 km yapmış yazlık lastiğim var. Bunları da ben aldım aracı aldıktan sonra.

28 civarına satarım diye düşünüyordum ama plakam 34 olduğundan insanlar Bartın'da şirket aracı olarak düşünüyor ve uzak duruyorlar.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.