Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: triumph_06

Selam Arkadaşlar,

Aracımı satıyorum, ilgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-lounge-2012-plus-esp-paket-dizel-uzatilmis-garantili-227343974/detay/

Saygilar

Hayırlı satışlar olsun...
  • Arkadaşlar merhaba,

Punto'm için U şeklinde ki 5 kollu 17" mini cooper jantı ve 205/45/17 lastik arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar ile görüşmek isterim

Saygılar
  • Arkadaşlar selamlar Punto Evo 1.4 otomatik vites almak istiyorum ancak bi sürü donanımı var
    Active
    Dynamic
    Fire Active
    Fire Dynamic
    Fire My Life
    Multiair Dynamic
    gibi bu donanımlar arasında ne farklar var? Yada daha öz ifadeyle örneğin dynamic , fire dynamic ve multiair dynamic arasında ne fark var hangisini önerirsiniz?
  • Hocalarım merhaba,

ilandaki araç için ne düşünüyorsunuz?
    http://www.sahibinden.c...-vites-233679855/detay/

akşam bir arkadaşım için bakılacak.arkadaşım bayan ve ilk aracı olacak.
    fiat larla ilgili pek bilgim yok.

sanırım bunlarda ön göğüs çatlaması kronikmiş.bu çok önemli değil.
    en cok merak ettiğim duologic vites kullanımı nasıldır.
    ben daha önce dsg kullandım ve suan cvt kullanıyorum.ama duologic nasıldır hiç bilmiyorum.

bu araç için sanırım ağır bakımları yapılmamış.km si ve genel olarak sizce araç nasıl?
    ben bakmaya gidemeyeceğim.arkadasım nelere dikkat etmeli.(zaten ekspertize götürür ama ilk etapta dikkat edilmesi gerekenler)
    son olarak fiyat nasıl?

teşekkürler,
    saygılar.

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    İyi günler,
    Punto evolarda göğüs çatlağı fazla görülmez, grande serisinde daha fazladır. Evolarda az olmakla beraber robot arızası ve city arızası diğer kronik sorunlarıdır.
    Dualogic vitesin en kötü yanı, vites geçişlerinin diğer otomatik vitesli araçlara göre daha sarsıntılı olmasıdır. Az yakması artı yanıdır.
    Puntolarda ağır bakım 60.000 km'de yapılır. Sahibi belki triger ve balatalar vs. değişimini bir sonraki bakıma atmış olabilir.
    Punto evo alacaksanız dynamic modelini tavsiye ederim . Active donanıma göre daha iyi donanımlara sahip.
  • Tesekkurler hocam yorumunuz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar evo 1.3 dynamic modeli temiz bir araç için ortalama ne kadar ödenmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

İyi günler arkadaşlar evo 1.3 dynamic modeli temiz bir araç için ortalama ne kadar ödenmeli ?

Aracin km'si,modeli, degisen veya boyanan parcalari, agir bakiminin gelip gelmedigi, lastik durumu, cam tavan, otomatik vites... bunlarin hepsi fiyata etki eden faktorlerdir. Ama ortalama temiz bir dynamic 35+ civari eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

İyi günler arkadaşlar evo 1.3 dynamic modeli temiz bir araç için ortalama ne kadar ödenmeli ?

Aracin km'si,modeli, degisen veya boyanan parcalari, agir bakiminin gelip gelmedigi, lastik durumu, cam tavan, otomatik vites... bunlarin hepsi fiyata etki eden faktorlerdir. Ama ortalama temiz bir dynamic 35+ civari eder.

Km max 100.000
    Ufak tefek boya, çamurluk değişmesi sorun değil. Kapı vs değişmediği sürece
    Cam tavan olursa güzel olur olmazsa da olur
    Düz vites
    Dışı beya içi kırmızı olursa tadından yenmez
    Böyle bir evo 1.3 multijet 35-38 arası bir meblağ diyebiliriz o zaman

• arkadaşlar selamlar;

7300km'de 2011 model evo 1.4 dynamic + assist kit dualogic şanzımanlı bir araç alarak ben de katıldım.

uzun süre park halinde kalmış, 2012 yılında 4000km'de yetkili serviste bakıma girmiş, park halinde iken çöp kamyonu sürtmesi sonucu sol arka çamurluk ve kapıda lokal boya var

aküyü yeni değiştirdi ilk sahibi, akü ölmüş muayenesi de yeni yapıldı

yazılanları okudum da donanım konusunda çok sorulanlar olmuş, donanım özelliklerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz

http://www.boranlar.com.tr/pdf/PuntoEvo_Donanim.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Ekim 2015; 9:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

arkadaşlar selamlar;

7300km'de 2011 model evo 1.4 dynamic + assist kit dualogic şanzımanlı bir araç alarak ben de katıldım.

uzun süre park halinde kalmış, 2012 yılında 4000km'de yetkili serviste bakıma girmiş, park halinde iken çöp kamyonu sürtmesi sonucu sol arka çamurluk ve kapıda lokal boya var

aküyü yeni değiştirdi ilk sahibi, akü ölmüş muayenesi de yeni yapıldı

yazılanları okudum da donanım konusunda çok sorulanlar olmuş, donanım özelliklerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz

Ne kadara aldınız? Mahsuru yoksa özelden de yazabilirsiniz.

Benimde şu anda radarıma 2011 Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic girdi. 60-70bin km, arka tampon değişik. Otomatik vites.

Piyasası nedir acaba. Bu arabaya ne kadar verilir.

Tecrübeli arkadaşlardan yorum alırsam sevinirim.

Yokuş kalkışı nasıl. Eşim kullanacak. Bu nedenle önemli. Uzun yol yol tutuşu, yakıt tüketimi nasıl.

Belki önceki sayfalarda vardır ama bakamadım. Zamanı olan biri kısaca yazabilirse çok sevinirim.

Teşekkrüler.

• yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    34.000 TL'ye aldım, aldığım arkadaş tanıdıktı, araç uzun süre park halinde yatmış, sahibi ablası yurt dışında

Benim aldığım 1.4 benzinli olan, yokuş kalkış start&stop devrede iken çalışmıyor ama devre dışı bırakınca gayet güzel çalışıyor, 2 sn kadar tutuyor aracı

Yol tutuşu beklediğimden iyi çıktı ayrıca lastiklerinin de fabrika çıkış lastiği ve uzun süre yattığı düşünülürse daha da iyi, asist kitle birlikte gelen hız sabitleyici ile uzun yolda da keyifli olacağını düşünüyorum ama benzinli motor çekiş olarak çok tatmin etmez, multijet motor turbo desteği ile daha iyi sonuç verir. Otomatik kararan dikiz aynası, uzun yolda arkanızdan gelen farı ayarsız ya da orjinal dışı olan araçlarda oldukça etkili.

Yakıt tüketimi multijetler için ultra ekonomik, benzinli için aynı şeyi söyleyemem ortalama 8 litre tüketimi var Ankara şehir içinde, lpg uyumu sorunsuz

• Teşekkürler.

Bir de yeni seride lounge diye model var evo kalkmış.

Sizce evolarla

Lounge farkı nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar. 2011 punto evo dinamiğe Blue&me taktırabiliyor muyuz? takılıyorsa fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Teşekkürler.

Sizce evolarla

Lounge farkı nedir.

Evo kalkmadı, evo makyajlı kasanın adıydı donanım seviyeleri dynamic active gibiydi şimdi pop lounge oldu. İç dış aynı evolarla fark yok.

Hatta yine değişmiş Popstar ve urban var
    http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/PUNTO/Donanim.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Ekim 2015; 8:48:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Teşekkürler.

Sizce evolarla

Lounge farkı nedir.

Evo kalkmadı, evo maöyajlı kasanın adıydı donanım seviyeleri dynamic active gibiydi şimdi pop lounge oldu. İç dış aynı evolarla fark yok.

Yenilerde otomatik vites kaldırılmış. Sıfır otomatik vites yokmuş şu anda. Fiat ne yapıyor arabaya yaa. Millet almasın diye uğraşıyor resmen.

Her gelen versiyonda donanım versiyonuna yeni ad veriyorlar.

bu arada 2012 ve üzeri dizel otomatik donanımlı düşük km satan varsa haberleşelim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Sizce evolarla

Lounge farkı nedir.

Evo kalkmadı, evo maöyajlı kasanın adıydı donanım seviyeleri dynamic active gibiydi şimdi pop lounge oldu. İç dış aynı evolarla fark yok.

Yenilerde otomatik vites kaldırılmış. Sıfır otomatik vites yokmuş şu anda. Fiat ne yapıyor arabaya yaa. Millet almasın diye uğraşıyor resmen.

Her gelen versiyonda donanım versiyonuna yeni ad veriyorlar.

bu arada 2012 ve üzeri dizel otomatik donanımlı düşük km satan varsa haberleşelim.

Çok acayip özellikleri var, mesela start&stop devrede iken yokuş kalkış devreye girmiyor

• arkadaşlar selam, eşim için bir araç bakıyoruz, evolar hep ilgilimi çekiyordu.

fiyat performans olarak en makul evo gözüküyor.

bizim için çok önemli bir sorum var.

manuel evo'larda hill holder var mıdır, hill holder yoksa otomatik almak durumunda kalacağız, hill holder var ise manuel tercih edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

arkadaşlar selam, eşim için bir araç bakıyoruz, evolar hep ilgilimi çekiyordu.

fiyat performans olarak en makul evo gözüküyor.

bizim için çok önemli bir sorum var.

manuel evo'larda hill holder var mıdır, hill holder yoksa otomatik almak durumunda kalacağız, hill holder var ise manuel tercih edeceğiz.

Evolarda, manuel viteslerde ESP paketi olanlarda var, otomatiklerin hepsinde var

Start&Stop varsa, start stop devrede iken hill holder devreye girmiyor

• Merhabalar ,

Merhum Vehbi Koç’un 1928 yılında kurduğu, Koç Holding’in ilk otomotiv sektörü yatırımı olan Otokoç Otomotiv, aradan geçen 86 yıl boyunca birçok ilke imza attı. Otokoç Otomotiv çatısı altında Halen Orijinal Ford Grubu Fiat Grubu ve Tofaş gurubu ürünleri Toptan yedek parça olarak bayilerine ve oradan müşterilerine ulaşmaktadır.

Kendi markalarımız dışından Eş değer bir çok marka ve ürün satmaktayız.
    Ayrıca Magneti Marelli ve Birmot Akü gruplarımız ile Önemli bir alan olan akü pazarındayız.
    Yine Marin ve yatçılık malzemeleri satışımız da mevcuttur.

Hiçbir türlü sizden isim hakkı alınmaz. Bölge Müdürlüklerimizde Güncel olan en çok satış görenler liste üzerinden Yeni bayilerin Satış ve depolama Olarak 87 Yıllık kurum kültürümüzden yararlandırmaktayız. Tutacağınız mağaza yada depoya son 3 yıl Bölgeniz ve çevresinde en çok satanlar listesi hazırlanıp o çerçevede Kurulum siparişleriniz hazırlanacaktır.

Düzenli Bayi ziyaretlerimiz ve dönemsel kampanyalarımız ile destek vermekteyiz.

Başlangıç sermayesi olarak 20.000-30.000 TL Olarak düşünebilirsiniz. Nakit ,Havale, Kredi kartı taksitli yada tek çekim veya Bankalar kanalı DBS ile çalışabilmekteyiz. Bunun dışında evrak kullanabilmektesiniz.

E-ticaret olarak da bayilerimizi desteklemekteyiz. Sadece offline değil online alanda da desteklemiş olacağız. Online stok görebileceğiniz ve sipariş verebileceğiniz sistemlerimizle de süreçlerimizi hızlandırmaktayız.

Araç dağıtım bölgelerimiz içerisinde iseniz ücretsiz ürünleriniz getirilmekte . Ufak siparişleriniz ise kargo bedava olarak gönderilmektedir.

Mail aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz: oktayce@birmot.com.tr
    Formumuzu doldurduktan sonra değerlendirmemiz olumlu olursa sizle tekrar temasa geçip bir toplantı planlayacağız .

İletişim: 4443300

Dahili 3

Link :https://www.birmot.com.tr/Sayfalar/118/Birmot/TYP-Lokasyonlari.aspx

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>>

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.