Tda 7560 icin yardim
Kolay gelsin arkadaslar resimdeki devreyi kurdum fabrikasyon pcb uzerine devre calisti ancak bass potunu biraz actigimda hoparlorden seri sekilde durmadan bup bup bup diye bas sesi geliyor.potu sona cevirince duruyor. Giriste ses olsun olmasin ayni hatayi veriyor. Volume ve tiz potu sorunsuz calisiyor. Sadece bass potunu acinca oluyor. Bazi direncler 1/4 watt yerine 1/2 watt kulandim bundan olabilir mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
ekran kartı önerisi acil
selamlar imzamda ki sistemde (650 watt highpower psu - intel core i5 4570 - 4*4 gb 1333 mhz ram - q87 anakart) ekran kartım emekli oldu. bu sisteme uyacak sağlam bi ekran kartı arıyorum ama çok çelişkide kaldım. 2. el alıcam büyük ihtimal. Radeon HD 7970 - R9 270x 280x 290 tri x oc veya GTX 780 gibi düşünüyorum. standart kullanıcıyım sadece oyun amaçlı overlock falan anlamıyorum zaten. dayanıklı ve ekonomik olsun bütcemde max. 800 civarı. önerileriniz nerlerdir.
ekran kartım yandı
hayırlı forumlar. Powercolor hd 7850 pcs + ekran kartım ev taşındıktan sonra sıkıntı çıkarmaya başladı. şöyleki pc yi ilk açtığımda görüntü geliyordu daha sonra yük binince ekran komple kahverengi oluyordu veya ısınınca kararıp pc yi kitliyodu. kasanın reset tuşu bile çalışmıyordu. ekran kartını çıkarıp onboard a bağlayınca makina çalışıyor. burda bi tamirci arkadaşa kartı verdim kontrol için kartın yanmış dedi. sizce ne yapmalıyım. fiyatlar aşırı yüksek olduğu için tamir ettirmeyi düşünüyorum. güvenli tamir ettirebileceğim profesyonel bir kişiye yönlendirebilir misiniz? veya ne yapmalıyım öneriniz nedir.
12v adaptorum yandi yardim
nova avr 1100
|
işlemci yardım
|
ses sorunu
|
intel core i5 4570 - asus h87 mpro - 4*4gb kingston ddr3 1333 mhz - powercolor hd7850 pcs + - highpower absolute power 650 80+ silver - nzxt m59 gaming case |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.747 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware