Şimdi Ara

işlemci yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. elimde intel 945 chipsetli 1066 fsb bi anakart ve 4gb ddr2 667 mhz ram var. bu anakarta işlemci olarak dual core e2180 2.0 ghz 1m cache 800 fsb veya p4 640 3.2 ghz 2mb cash 800 fsb ikilisinden hangisini takarsam oyunlarda daha yüksek performans yakalarım. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Dual core işlemciler P4 işlemcilerden kat kat üstün P4 bir işlemcinin istediğin kadar hızını artır yinede HD bir film izlerken takılmalar oluyor dual core işlemcilerde bu sıkıntı yaşanmıyor
  • p4 serısi eskıdı artık, dual core işlemcıyı takarsan rahat rahat kullanabılırsın. p4 de takılmalar olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırsız

Dual core işlemciler P4 işlemcilerden kat kat üstün P4 bir işlemcinin istediğin kadar hızını artır yinede HD bir film izlerken takılmalar oluyor dual core işlemcilerde bu sıkıntı yaşanmıyor

hd deyil ful hd film izlerken bile sıkıntı olmuyor nerden uyduruyorsunuz bunu p4 531 işlemci ile denedim ben hiç bir sıkıntı yok 107 ekran tvde ful hd filmi takılmasız izleyebiliyorsun
  • takılma derken oyun ıcın dedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

quote:

Dual core işlemciler P4 işlemcilerden kat kat üstün P4 bir işlemcinin istediğin kadar hızını artır yinede HD bir film izlerken takılmalar oluyor dual core işlemcilerde bu sıkıntı yaşanmıyor

hd deyil ful hd film izlerken bile sıkıntı olmuyor nerden uyduruyorsunuz bunu p4 531 işlemci ile denedim ben hiç bir sıkıntı yok 107 ekran tvde ful hd filmi takılmasız izleyebiliyorsun

p4 işlemciyle sen şimdi battlefield 3 de ful hd olarak oynuyorum dersin komik olmayalım arkadaşım elimde kaç tane 1920 1080 film varsa denedim p4 işlemciler sıkıntılı
    Aşağıda yazdığım sistemle denenmiş 1920 1080 hd filmlerde takılmalar donmalar olmuştur ve bir çok kişi aynı sorunla karşı karşıyadır.

Anakart: GIGABYTE GA-VM900M
    İşlemci: 3.2 GHz
    Ram : 2GB
    Sabit Disk 80GB
    Ekrankartı : Radeon X1550

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

quote:

p4 işlemciyle sen şimdi battlefield 3 de ful hd olarak oynuyorum dersin komik olmayalım arkadaşım elimde kaç tane 1920 1080 film varsa denedim p4 işlemciler sıkıntılı
    Aşağıda yazdığım sistemle denenmiş 1920 1080 hd filmlerde takılmalar donmalar olmuştur ve bir çok kişi aynı sorunla karşı karşıyadır.

Anakart: GIGABYTE GA-VM900M
    İşlemci: 3.2 GHz
    Ram : 2GB
    Sabit Disk 80GB
    Ekrankartı : Radeon X1550

arkadaşım yalanmı söyliyecegim sana p4 531 işlemci ile 3.0 ile 3.5 ghz arasında hiç bir sıkıntı olmadan izleyebiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkür ederim sanırım dual core daha mantıklı sonuçta bi üst nesil ben sadece ön bellek çok fark eder mi diye düşünmüştüm ama etmiyor anladığım kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.