Şimdi Ara

ekran kartı önerisi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar imzamda ki sistemde (650 watt highpower psu - intel core i5 4570 - 4*4 gb 1333 mhz ram - q87 anakart) ekran kartım emekli oldu. bu sisteme uyacak sağlam bi ekran kartı arıyorum ama çok çelişkide kaldım. 2. el alıcam büyük ihtimal. Radeon HD 7970 - R9 270x 280x 290 tri x oc veya GTX 780 gibi düşünüyorum. standart kullanıcıyım sadece oyun amaçlı overlock falan anlamıyorum zaten. dayanıklı ve ekonomik olsun bütcemde max. 800 civarı. önerileriniz nerlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernus35 -- 22 Ocak 2021; 11:43:44 >

• Kart alıcam ben de yeni. Eski kartım Evga gtx 960 2 gb. İstersen ucuzdan bırakırım, emekli edecektim zaten.

Pubg, dota, fsx oynadım sadece. Hepsinde de çalışıyor güzel güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woineer

Kart alıcam ben de yeni. Eski kartım Evga gtx 960 2 gb. İstersen ucuzdan bırakırım, emekli edecektim zaten.

Pubg, dota, fsx oynadım sadece. Hepsinde de çalışıyor güzel güzel.

fiyat ne düşünüyorsun hocam

• Fiyatlardan haberim yok pek. Muadil fiyatlara bakıp, biraz daha düşüğünden bana bir önerir sunarsan bugün çıkartır kargolarım.
  • woineer W kullanıcısına yanıt

hocam 128 bit sanırım sizin kart 256 bit düşünüyorum en az

• Sahibindene baktım, 900 civarı yazmışlar ama o kadar edeceğini düşünmüyorum. Benim de alacağım için 500 civarı eksiğim var. Okey derseniz 500'den bırakayım size. Kartın hiç bir sıkıntısı yok. Sorun çıkarsa geri kargolarsın, paranı iade ederim. Boşa çıkacağına işe yarasın.

Bugün 17'ye kadar karar verirsen çıkar kargolarım. İstersen sahibindenden get aç, farketmez
  • 500 liraya gtx960 gayet iyi fiyat, kaçırma derim hocam ben kart bakıyor olsam şuan parayı göndermiştim bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: woineer

Sahibindene baktım, 900 civarı yazmışlar ama o kadar edeceğini düşünmüyorum. Benim de alacağım için 500 civarı eksiğim var. Okey derseniz 500'den bırakayım size. Kartın hiç bir sıkıntısı yok. Sorun çıkarsa geri kargolarsın, paranı iade ederim. Boşa çıkacağına işe yarasın.

Bugün 17'ye kadar karar verirsen çıkar kargolarım. İstersen sahibindenden get aç, farketmez

anladım hocam teşekkür ederim ancak 256 bit bakıyorum en az

• infernus35 kullanıcısına yanıt
    Bit muhabbetinin gelişen mimariler ile pek bir önemi kalmadı benden sana tavsiye 500TL fiyata gtx960 gibi bir kartı temizse kaçırma.
  • valla haklısınız ama kafam çorba gibi şuan r9 280 380 gtx 770 veya 7870 7950 arasında dolaşıyorum netleşemiyorum bir türlü.

• İşlemcin fena değil. Rx 570 ayarında bir kart almalısın.

• aynen rx570 lere yöneldim çok daha güncel ve verimli 3 kuruş fazla verelim ama temiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.