Şimdi Ara

fiat scudo (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
41.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece yan tarafa koruma barı taktır derim
    bagak kapağını deldirip de arkaya merdiven filan koydurtma
    çok saçma oluyor
    sonuçta o merdiveni kullanıp arabaya tırmanmazsın da.

aslında sadece film yaptırsan yine olurdu.
  • dogru soluyosun merdıven cok sacma ama bazı degısıklıkler guzel olcakk:D
  • 7.500 e ii almışsın..Kazasız sürüşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyceli_16

bugun aldım cok temız 7.500 verdım ıns hayırlı olur

Umarım snn için hayırlısı olr
  • cok saol dun babam vurmus hafıften arabanın onunu kaput yamulmus bıraz nazara geldı galıba
  • bu aracın deposu kac lıtre bılgısı olan varmı ?? gecende ıbre yarıdaydı 30 lıtre mozot koydum cok az oynadı ıbre anlamadım bozukmudur nedır
  • satıım beyez guvercını 8.500 e ucuza gıttı ama olsun turbo motrlusunu bulursam onu alcam::D haklıymıssın bucaklı
  • niye sattın ki?
  • daha guclu motorlu bı arac almak ıstıyorum onun ııcn sattık
  • bizde düz motor 1.9 vardı gayet yeterliydi bizim için
    herkesin beklentisi farklı demek ki hayırlısı olsun
  • saolasın sımdı opel combo almayı dusunuyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyceli_16 -- 23 Ağustos 2008; 0:42:25 >
  • model?
  • model fark etmez zaten en dusugu 2002 yeterkı camlıvan olsun
  • city plus ı öneririm
  • Sana baştan söylemiştim.

Neyse yine kâr yapıp satmışsınız.Opel Combo'ların 2003'lerini filan 15-16 milyar gibi bulabilirsiniz.Tabi dikkat edin km'sine;orijinalliğine filan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyceli_16

daha guclu motorlu bı arac almak ıstıyorum onun ııcn sattık

• bizde bursada 98modelini 5.750ye aldik
    aku+cam actirma+koltuk ruhsata işletme falan 8liraya falan geldi simdilik

cok guclu bir motoru yok gerci ama bize yetiyor simdilik cunku aile arabasi olarak koye gidip gelmede kullanacagiz yuk falan gormeyecek
    simdilk yakıtı konusunda bir olcum yapamadik ama depo sanırım 200e dolmus baya buyuk bir deposu var,
  • fiyat cok iyiymiş
  • s.a arkadaslar bilmem nasip olurmu bende bu yakınlarda kimseye danışmadan yıl başında 1.9 TD scudo aldım benim amacım yük taşımak veya ticaret yapmak degil sadece arkadaşlarla birleşip iş yerine gidip gelmekti lakin afyon biraz değil baya bir soğuk oldu -30 gördü hatta geçti. Neyse sizinde dikkatinizi dağıtmayayım ben yaklaşık 1000 km sonra yağını , yağ filtresini, mazot fitresini, hava filtresini değiştirmem gerekiyor buralarda parça bulmak sıkıntı daha siftah yapacam çünki bana kargo ile gönderebilecek ankara da bir yedek parçaçı lazım para havale yöntemiyle bilgisi olan yardımcı olabilecek olan arkadaşlar bana bi yardımcı olabilirmi hepinize saygılarımı sunuyorum...
  • Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır fiat scudo hakkındaki bir çok forumda olduğu gibi burdada takipçisiyim.

Bizde fiat scudo 2000jtd 2000 model araç var.5+1 olarak kayıtlı. Aracı genel olarak aile ve iş amaçlı kullanıyoruz.Araç şuan 178000 km de ve 2 yıldır tek bir kuruş masraf yapılmadı.Araç şirketimiz kalibrasyon adına kayıtlı ve iş icabı (akülü sandalye tamiri , kalibrasyon firmaları ) da uzun yolda kullanıyoruz.Doğu batı her yeri geziyoruz.Yakıtı şuanki zamlarla (yakıt lt 4,3 tl) birlikte uzun yolda ortalama 100km hızla ve devirli kullanımda 27 kuruştur.Şehir içinde ise 30-32 kuruş arası değişiyor.Araç gerek aile gerekse iş icabı harika ve dobloyla vb. araçlarla kıyaslanamayacak kadar sağlam , konforlu , oturaklı ve seri bir araçtır.
    Bakımlarını düzenli olarak yapın ömürlük araçtır.

Kesinlikle hiç tereddütsüz herkese tavsiye ederim.

Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçın41 -- 8 Ekim 2016; 21:53:06 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.