Şimdi Ara

fiat scudo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
41.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1998 model fıat scudo 1.9 ne kadr yapar bıde ozellıklerı nelerdır bu araba hakkında bılgııs olan varsa paylasabılırmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Scudo: Ayrıntılı Bir Bakış

Fiat Scudo, işletmeler ve aileler için tasarlanmış çok yönlü bir hafif ticari araçtır. Geniş iç alanı, güçlü motor seçenekleri ve güvenilirliği ile bilinmektedir.

Kullanıcı Yorumları

{fiat scudo yorumlar} Fiat Scudo kullanıcıları genel olarak araçtan memnundur. Dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi ve ferah iç hacmi övgüyle karşılanmaktadır. Bazı kullanıcılar yükleme yüksekliğinin biraz yüksek olduğunu belirtmektedir.

Fiat Scudo 1.9 D El Van Nasıl?

{fiat scudo 1.9 d el van nasıl} Fiat Scudo 1.9 D El Van, 180 beygir gücü ve 400 Nm tork üreten 1.9 litrelik dizel bir motora sahiptir. 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilen bu motor, güçlü performans ve verimli yakıt tüketimi sağlar. Kullanıcı yorumları, aracın otoyol sürüşünde rahat ve uzun yolculuklar için uygun olduğunu göstermektedir.

Kullanıcı Yorumları

{fiat scudo yorum} Fiat Scudo kullanıcıları aracın sunduğu geniş iç alan ve çok yönlülükten memnun kalmaktadır. Arka koltuklar katlanabilmekte ve çıkarılabilmekte olup, çeşitli yük taşıma ihtiyaçlarına uyum sağlamaktadır.

Fiat Scudo 2000 Model

{fiat scudo 2000 model} Fiat Scudo 2000 modeli, 2.0 litrelik dizel motor ve 5 ileri manuel şanzıman ile sunulmaktadır. Eski bir model olmasına rağmen, hala güvenilir ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak kabul edilmektedir.

Fiat Scudo Nasıl Yorumlar?

{fiat scudo nasıl yorumlar} Fiat Scudo genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, aracın geniş iç hacmini, güçlü motorunu ve yakıt verimliliğini takdir etmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar yükleme yüksekliğinin ve direksiyon tepkisinin iyileştirilebileceğini belirtmektedir.

Fiat Scudo Kullanıcı Yorumları

{fiat scudo kullanıcı yorumları} Fiat Scudo kullanıcı yorumları, aracın güvenilirliği, çok yönlülüğü ve düşük işletme maliyetleri hakkındadır. Kullanıcılar ayrıca Scudo'nun iş ve aile kullanımı için uygun olduğunu belirtmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hangi 1.9?
    1.9 D mi yoksa 1.9 TD mi?
    eğer ki 1.9 D ise hiç gerek yok aracın alınmasına;çünkü üzerinde peugeot partner-citroën berlingo'larda da kullanılan doğal emişli düz dizel motor var.turbo yok motorda.70 hp gücünde;yeteri kadar performans yok.her 70.000-80.000 km'de bir motor yaptırma ihtimalin var.

1.9 TD ise Turbo ile donatılmış dizel motor.90 hp güccünde ve yeteri kadar performans sağlıyor araçta.
    bizde 1999 model scudo 1.9 td var ve gerçekten çok memnunuz;şeytan kulağına kurşun araca daha yağ-yağ filtresi-mazot filtresi-balatalar-diskler haricinde bir işlem yapılmadı.yani kesinlikle motor olarak sorunsuz tabi adamakıllı bindikten sonra.
    özelliklerine gelince ne yazık ki bu modellerde pek fazla özellik yok;abs+klima filan 2002'den sonraki modellerde yani JTD motorlularda çıktı.

bu arada sen 1998 model demişsin bu durumda senin alacağın aracın Turbodizel motora sahip olması söz konsuu değil;çünkü Türkiye'ye 98 yılında gelen ilk scudo'ların hepsi de düz motordu.biz turbolusunu almak için 99 senesini bekledik mecburen.

yerinde olsam almam ama yine de sen bilirsin;az daha araştırır turbodizel olan versiyondan alırdım.

bahsettiğin aracın piyasası 9-11 milyar arası değişir.
    turbolu modeller ise(1999-2000) 12-14 milyar arası değişir.
    aşağı yukarı fiyatları bu seviyededir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

hangi 1.9?
    1.9 D mi yoksa 1.9 TD mi?
    eğer ki 1.9 D ise hiç gerek yok aracın alınmasına;çünkü üzerinde peugeot partner-citroën berlingo'larda da kullanılan doğal emişli düz dizel motor var.turbo yok motorda.70 hp gücünde;yeteri kadar performans yok.her 70.000-80.000 km'de bir motor yaptırma ihtimalin var.

1.9 TD ise Turbo ile donatılmış dizel motor.90 hp güccünde ve yeteri kadar performans sağlıyor araçta.
    bizde 1999 model scudo 1.9 td var ve gerçekten çok memnunuz;şeytan kulağına kurşun araca daha yağ-yağ filtresi-mazot filtresi-balatalar-diskler haricinde bir işlem yapılmadı.yani kesinlikle motor olarak sorunsuz tabi adamakıllı bindikten sonra.
    özelliklerine gelince ne yazık ki bu modellerde pek fazla özellik yok;abs+klima filan 2002'den sonraki modellerde yani JTD motorlularda çıktı.

bu arada sen 1998 model demişsin bu durumda senin alacağın aracın Turbodizel motora sahip olması söz konsuu değil;çünkü Türkiye'ye 98 yılında gelen ilk scudo'ların hepsi de düz motordu.biz turbolusunu almak için 99 senesini bekledik mecburen.

yerinde olsam almam ama yine de sen bilirsin;az daha araştırır turbodizel olan versiyondan alırdım.

bahsettiğin aracın piyasası 9-11 milyar arası değişir.
    turbolu modeller ise(1999-2000) 12-14 milyar arası değişir.
    aşağı yukarı fiyatları bu seviyededir.
    bizde 98 1.9 vardı.eğer düzgün kullanıldıysa süper bir arabadır.turbo olup olmamasıda bence cok sorun deil.eğer temizse kaçırma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

bizde 98 1.9 vardı.eğer düzgün kullanıldıysa süper bir arabadır.turbo olup olmamasıda bence cok sorun deil.eğer temizse kaçırma derim.

Alıntıları Göster
    bugun aldım cok temız 7.500 verdım ıns hayırlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyceli_16

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beyceli_16

arkadaşım hayırLı oLsun ...Allah kaza beLa vermesin..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Fdd24

quote:

arkadaşım hayırLı oLsun ...Allah kaza beLa vermesin..!!!

Alıntıları Göster
    amin saolasın kardes
  • quote:

amin saolasın kardes

Alıntıları Göster
    7.500 ytl mi?
    araç orijinal mi?
    boya-darbe vs. var mı?

ucuzmuş.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

7.500 ytl mi?
    araç orijinal mi?
    boya-darbe vs. var mı?

ucuzmuş.
    Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    ıyı pazarlıkla aldım guzel araba temız ufak tefek cıızkler var ama darbe yok nereye sorduysam 10 000ytl dıyorlar ayrıca cd caları alarmı merkezı kılıt ııcnde
  • quote:

ıyı pazarlıkla aldım guzel araba temız ufak tefek cıızkler var ama darbe yok nereye sorduysam 10 000ytl dıyorlar ayrıca cd caları alarmı merkezı kılıt ııcnde

Alıntıları Göster
    baska scudo kullanan yokmu formda
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

özellikleri güzel.
    yanlız cd çalar;alarm ve merkezi kilit sonradan takılmıştır muhakkak.
    çünkü bizimki hem td motor;hem el donanım;hem de 99 model
    radyo-kasetçalar(clarion);ve Fiat code immobilizer var
    yani bizim araçta bile alarm ve merkezi kilit yok orijinalinden.

neyse çok ta önemli değil.
    aklına takılan hususlarda yardımcı olabilirim.
    buraya yazarsın nasıl olsa.

• quote:

quote:

özellikleri güzel.
    yanlız cd çalar;alarm ve merkezi kilit sonradan takılmıştır muhakkak.
    çünkü bizimki hem td motor;hem el donanım;hem de 99 model
    radyo-kasetçalar(clarion);ve Fiat code immobilizer var
    yani bizim araçta bile alarm ve merkezi kilit yok orijinalinden.

neyse çok ta önemli değil.
    aklına takılan hususlarda yardımcı olabilirim.
    buraya yazarsın nasıl olsa.

Alıntıları Göster
    yakıtı nasıl bunalrın cok yakıyormu bıde duduguma gore yuk olmadan savuuruyormus vırazjlarda

• quote:

yakıtı nasıl bunalrın cok yakıyormu bıde duduguma gore yuk olmadan savuuruyormus vırazjlarda

Alıntıları Göster
    iste benim beyaz guvercin

ilk mozotumu aldım eve gıdıyordum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyceli_16 -- 13 Haziran 2008; 2:12:58 >

• quote:

iste benim beyaz guvercin

ilk mozotumu aldım eve gıdıyordum:

Alıntıları Göster
    yan camı açan kişi uğraşmak istememiş heralde?
    sonradan olduğu çok belli.
    bir de siyah kenarlı renkli cam takılmış heralde.

• quote:

yan camı açan kişi uğraşmak istememiş heralde?
    sonradan olduğu çok belli.
    bir de siyah kenarlı renkli cam takılmış heralde.

Alıntıları Göster
    onceden ufak cam varmıs sonradan yapıstırma cam koymus bende en arkaya acmayı duusnuyorum
  • quote:

onceden ufak cam varmıs sonradan yapıstırma cam koymus bende en arkaya acmayı duusnuyorum

Alıntıları Göster
    eğer ki cam açtıracaksan bizimki gibi açtır.
    böyle orijinal açan firmayı tam 1 sene filan aradık;bursa'da açtırdık ama firmanın ismini unuttum şimdi.
    madem arka camı da açtıracaksın böyle yaptır.
    orijinali de italya'da;fransa'da böyle zaten.

fiat scudo

• quote:

eğer ki cam açtıracaksan bizimki gibi açtır.
    böyle orijinal açan firmayı tam 1 sene filan aradık;bursa'da açtırdık ama firmanın ismini unuttum şimdi.
    madem arka camı da açtıracaksın böyle yaptır.
    orijinali de italya'da;fransa'da böyle zaten.

fiat scudo

Alıntıları Göster
    bana sorarsan yapıştırma cam daha gzl oluyor.bizimkide yapıştırmaydı.ön kapıyla cam arasınıda siyaha boyatmıştık.cok iyi olmuştu.hatta ön camın üstünden oval olan kısmıda tepeye kadar siyah yapmıştık cok uyumlu olmuştu.öneririm

• quote:

bana sorarsan yapıştırma cam daha gzl oluyor.bizimkide yapıştırmaydı.ön kapıyla cam arasınıda siyaha boyatmıştık.cok iyi olmuştu.hatta ön camın üstünden oval olan kısmıda tepeye kadar siyah yapmıştık cok uyumlu olmuştu.öneririm

Alıntıları Göster
    evt arabaya suusleme ıı gıdıo bneded bıraz bısıler eklıcem arabaya ozmn gorun bıde ama suan borclar feln sıkıstık
  • quote:

evt arabaya suusleme ıı gıdıo bneded bıraz bısıler eklıcem arabaya ozmn gorun bıde ama suan borclar feln sıkıstık

Alıntıları Göster
    bucaklı sen nerelısın
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

gidiyor ama orijinal olmuyor.
    ben bunu çok araştırdım;italya'da ki scudo'lar böyle.
    ulysse'ler ise yapıştırma camlı gibi.
    en iyisi bu bence.sade duruyor.

@beyceli_16
    Bucaklıyız işte hocam

Bucak/BURDUR

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

gidiyor ama orijinal olmuyor.
    ben bunu çok araştırdım;italya'da ki scudo'lar böyle.
    ulysse'ler ise yapıştırma camlı gibi.
    en iyisi bu bence.sade duruyor.

@beyceli_16
    Bucaklıyız işte hocam

Bucak/BURDUR

Alıntıları Göster
    bende bursa/orhaneli namı dıyer beyce

sen herseyın orjınalını sevıyorsun anlasılan bende orjınalı pek bozmayı sevmem ufak sade degıısklıkler guzel duruyo

yapacakların sunlar yanlara ve arkalara basamaklık ve on tarafa bı koruma demırı sonra ustte cıta koydurcam camlarıdaa fılmledıkmı tammdır he bıde ses sıstemı oldumu super olcak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.