Şimdi Ara

Fiat Siena yağ kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 1.4 EL altından epey yağ akıyor kartelde bir şey yok sağdan süzülüyor gibi geldi bana şu an dağ başındayım aracı kullanmıyorum bir şey olur öu Fiat Siena yağ kaçağı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Triger tarafından kaçırıyor gibi yağ seviyesini kontrol edip gerekirse ekleyip dikkatli bir şekilde kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Sabah çalıştırırken soğukta vıç vıç ses yapıyor devirdaimden onunla alakası olabilir mi

Bir de yağı yeni değiştim tertemiz sapsarı yağımda tam yerinde bu akan yağ akis körüğünden geliyor gibi süzülüyor tablaya rengi de koyu siyah

• Direksiyon ya da fren hidroliği kaçırıyor olabilir,onlari kontrol ettiniz mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 8 Mayıs 2023; 22:34:41 >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon hidrolik yağım aynı seviyede düşmemiş fren yağımda aynı seviyede sayılır ve rengi şeffaf ayrıca bu patladıktan sonra bir 80 km düz otoyolda geldim frenler de şişme veya yumuşama olmadı

• Tumenglmz T kullanıcısına yanıt

Akstan veya şanzımandan da olabilir rengi kötü ise … Benim devirdaim gırç gırç formatında ses yapıyordu soğukta 1-2 gün sonra da gaz verirken de ses arttı değiştirince düzeldi …Şüpheleniyorsan ihmale gelmez hocam

Hocam şimdi şanzıman solda epey bir yağlanması var terleme olur bunlarda dedi usta şimdi arabanın o çektiğim yerden sağ tarafına kadar altı ful yağ püskürtmüş iç Akis keçeside epey yağlı görünüyor bir de araba çalışmayınca bir şey akmıyor büyük ihtimal akisten cumartesi günü götürecem inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.