Şimdi Ara

Fiat Stilo almak mantikli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senged

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

quote:

22 yasindayim. Iyi sayilcak bi maasa sahibim ve artik araba almak istiyorum. Uzun suredir takipte oldugum fiat stilo hakkinda tavsiyelerinize ihtiyacim var. Simdilik 20000 civari bi para ayirmak var aklimda araba icin. 3 asagi 5 yukari oynayabilir ama cokta fazla bi para harcamak istemiyorum. Ev is arasi gunluk 50 km falan yapicam. Bide haftasonlari gezmeye cikarim. 106 civic tarzi araclari pek dusunmuyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-aciklamayi-okuyun-223836846/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-emsalsiz-stilo-1.6-dyn-224635179/detay

Selam,

Sarı olan aracı geçen ay kelepir sayılacak bir fiyata aldılar (bu fiyatla alakası yok), aracın nereden geldiğini bilmiyorum, ama bu şekilde gelmediğini iyi biliyorum.

Hocam sorgulattim plakadan 4. Ayda 6000 tl'lik kazasi var. Carpisan arabaya donmus toplamda 10 kazasi var. Bunlar kayit altinda olanlar sadece tabi. Kim bilir daha neler var. Galeriden olmasida belli zaten. Arayip gorustum oldukca samimiyetsiz ve soguk kisiydiler. Servise goturebilir miyim dedim yok dedi. Bende vazgectim. Temizini bulmak zor olucak sanirim ama bulurum insallah arastirmaya devam.

Buraya link koymakla en iyisini yapıyorsunuz hiç değilse hem kendiniz hem başkaları bilgilenmekte, onlar servis kaydı, kaportacıda yaptırdığında ne yazık ki tramere geçmiyor

• Punto ile arasında kalıp Puntoyu tercih etmiştim donanım olarak cidden dolular kaslı ve spor bir yapısı var.Fakat ilandaki arabalar comolokko .5 kapılı dynamiclerine bakın
  • Boyle sagi doluyla oynanmis dozde modifiye araclari almayin daha sade ve az kullanilmis araclara bakin genellikle kazali yipranmis araclar sanayide yapilirken modifiye seklinde yapiliyor stilo tip olarak fiatin bana gore en yakisiklisi az kmli bulursaniz alinabilir.1 lira 2 lira fazla olsun temiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneriler icin cok cok tesekkir ederim herkese. Sizinde onerilerinizle daha temiz bi araci omurluk yapabilcegim kanisina vardim. Biraz daha uzerine katip daha temiz almaya karar verdim. Ilandaki arac uygun mudur peki. Biraz pazarlik olabilir sanirim sizce teklif etmem gereken fiyat nedir?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-88888-km-de-tertemiz-skywindow-lu-dynamic-stilo-226410666/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 22 Ağustos 2015; 9:27:43 >
  • Bu araç gayet iyi kardeş. Fiyatı iyi, Lpg de mevcut. 24000 teklif et. Olmazsa üstüne 500 daha koy. 24500 olsun. Daha çıkmassın.

• quote:

Oneriler icin cok cok tesekkir ederim herkese. Sizinde onerilerinizle daha temiz bi araci omurluk yapabilcegim kanisina vardim. Biraz daha uzerine katip daha temiz almaya karar verdim. Ilandaki arac uygun mudur peki. Biraz pazarlik olabilir sanirim sizce teklif etmem gereken fiyat nedir?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-88888-km-de-tertemiz-skywindow-lu-dynamic-stilo-226410666/detay

12 yaşına girecek bir araç için pahalı değilmi hocam.? heleki çok tutulmuyor diye bildiğimiz stilo için.. önceleri tutulmadığından dolayı uygun fiyata "bilenler" alıyordu genelde stilo'ları, şimdi bunlarda tutulur olmuş heralde;) inş hayırlısı olur sizin için.

• bu aracın 3kapılıları ne yazık ki apaçi tayfasında bahsedildiği gibi.
  • quote:

22 yasindayim. Iyi sayilcak bi maasa sahibim ve artik araba almak istiyorum. Uzun suredir takipte oldugum fiat stilo hakkinda tavsiyelerinize ihtiyacim var. Simdilik 20000 civari bi para ayirmak var aklimda araba icin. 3 asagi 5 yukari oynayabilir ama cokta fazla bi para harcamak istemiyorum. Ev is arasi gunluk 50 km falan yapicam. Bide haftasonlari gezmeye cikarim. 106 civic tarzi araclari pek dusunmuyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-aciklamayi-okuyun-223836846/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-emsalsiz-stilo-1.6-dyn-224635179/detay

Hocam aynı şartlarda bende stilo yu çok araştırdım.Ama vazgeçtim.
    Neden dersende;

2.eli neredeyse hiç yok meraklısına satabilirsin sadece, bi galerici tanıdık kimse bu arabalara para bağlamaz demişti,aynı zamanda değer kaybederde...
    Artık 10 yılını doldurmak üzere araç yedek parça sıkınıtısı olabilir,
    Gaz kelebeği diye kronik bir sorunu var,
    Elektronik aksam çok ellenmemiş bulmak zor,
    Aracın beyninde kronik problemler var, çözümü değişim
    vs.

Her ne kadar 5K olanları çok yakışıklı ve dynamic paketler dolu dolu olsada...

Ben 2007-8 fiesta veya G.puntolara yöneldim, sanada tavsiyem o yönde.

• 2 tane stilo alıp satmış biri olarak o paraya o konforda araba trde yok. Yalnız tek kapıdan ziyada 5 kapılısını tercih etsen senin için daha iyi olur. stilonun 2. eli yoktur diyene aldanma stilonun 2. eli clio gibi olmasada vardır. temiz bir stilo çok el değiştirmez çünkü satan kşi o donanımda ve ı sınıfa araba alması için üzrine 10 bin tl koyması lazım ama yinede stilonun tadını vermez.

Size tavsiyelerim.

1. 3 k yerine 5 k almanız.

2. mümkünse düşük km almanız.

3. Bogaz kelebeği ve beyin arızası verir bu araçlar. Alırken klasik sanayiye değilde stilodan anlayan bir ustaya yada yetkili servise götürmen lazım. Stilo kliasik bir fiat arabası değildir. 2003 yılında 2010 yılınnın teknolojisi vardır.

4. dynamic dıgıtal limalı bir stilo tercihin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.