Şimdi Ara

fiat stilo tavsiye edilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.. Benim 15-16 bin tl civarı belli ve bunla kısıtlı bi bütcem var.. İkinci el hatchback bir araç almayı düşünüyorum.. Bu heve polo ile başlamıştım daha sonra ford fiesta ya dönmüştü ancak son zamanlarda ise fiat stilo düşünmekteyim.. Görüntü bakımından çok iyi bir araca benziyor ancak benim sorularım yakıtı nasıl , konfor bakımından nasıl ,donanım bakımından nasıl ? benim için önemli olan ve istediğim özellikler ise klima,hidrolik direksiyon,az yakıt,ve dışarıdan sesi almayıp arabanın içinde gerçekten rahat ettirecek sarsıntsız bir araç istiorum.. o bakımdan bu stilo bu kriterlere uygunmudur ? + lar yada - leri nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim..

• son sahibi olursunuz
  • o kadar mı kötü :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tavsiye etmem edenlerede yorum yapmam
    İkinci eli göbek çatlatır
  • kardeş ikinci eli baya bir durgun stilonun , ama güzel araç ben beğeniyorum, aynı bütçe bende de var ben Polo da karar kıldım
  • yorumlarnz için öncelikle çok teşekkür ederim .. O halde opel corsa yada polo arasnda bı kıyaslama yaparsak hangisi ve polo da karar kılan arkadaş hangi model ve hangi yıl buldun ?

• sitlo ikinci eli zayıf ancak alıp uzun yıllar binmeyi düşünüyorsanız en iyi tercihlerden biridir kuzenimde vardı çok memnundu geçen konuşurken diyordu o paraya çok iyi kalite falan diye yani bir çok donanım standart ama gel gelelim bizde bir tutulma olayı var yok bu tutulmamış, ben fiesta veya poloyu tavsiye ederim ikiside sıkıntısız araçlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stilo güzel araçtır.
    O yıllara göre sınıfının en donanımlı aracıdır.
    1.6 Active donanımında bile sınıf üstü donanım mevcuttur.
    6 hoparlör+bagajta subwoofer ile çok iyi ses sistemine sahiptir.
    Alfa Romeo Bandında üretilmiş bir araçtır.
    103 bg 1.6 litre motorla tatmin edici performans sergiler.
    Dynamic donanımda Skywindow donanımı Stilo'ya daha bir çekicilik sağlar fakat Skywindow Stilo'larda Kronik sorundur.
    SkyWindow'u açmıyacaksanız güzeldir =)
    Stilo'nun tutulamamasını pek anlam veremedim.
    Her araba satılır. 1 araba 3 gunde satılır. Diğer araba 3 ayda =)
    Parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
    İtalya'dan parça bekleme vs vs.
    15-16 bin TL'ye doğru düzgün bir Stilo alabileceğinizi düşünmüyorum.
    Ama araştırma iyi seçenek olur :)
    Hayırlı Günler.
  • çok guzel yorumlar geliyor ancak şimdi aklmda bir soru oluştu 'acaba' ..

• Eğer alıp satıcıyım demiyorsanız kesinlikle önerebilirim. Tam bir fiyat/performans aracıdır. Ülkemizde 98 model corollanın satıldığı fiyata stilo bulunuyor. Kaldı ki Stilo donanım bakımından sınıfındaki bir çok araçtan üstün.

İlk anahtarsız çalıştırma özelliğini bu araçta görmüştüm. Ayrıca bir özelliği daha ben çok etkilemişti. Klima açıkken dışarıda egzoz dumanı filan olduğunda klima otomatik olarak dışarıdan gelen havayı kesip araç içerisindeki havayı döndürerek gazların içeri girmesini önlüyor.

Yalnız donanım olarak fazla olması beraberinde bir sorunuda getiriyor. Ne kadar fazla donanım, o kadar fazla sorun çıkarabilme ihtimali demektir. Şahsen ben bu riski seve seve göze alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Eğer alıp satıcıyım demiyorsanız kesinlikle önerebilirim. Tam bir fiyat/performans aracıdır. Ülkemizde 98 model corollanın satıldığı fiyata stilo bulunuyor. Kaldı ki Stilo donanım bakımından sınıfındaki bir çok araçtan üstün.

İlk anahtarsız çalıştırma özelliğini bu araçta görmüştüm. Ayrıca bir özelliği daha ben çok etkilemişti. Klima açıkken dışarıda egzoz dumanı filan olduğunda klima otomatik olarak dışarıdan gelen havayı kesip araç içerisindeki havayı döndürerek gazların içeri girmesini önlüyor.

Yalnız donanım olarak fazla olması beraberinde bir sorunuda getiriyor. Ne kadar fazla donanım, o kadar fazla sorun çıkarabilme ihtimali demektir. Şahsen ben bu riski seve seve göze alabilirim.

+1

• Dostum bende stilo almak istiyordum aynı fiyat aralığında ama arabayı çok beğensem de zaten 2-3 sene binicem fazla zarar etmiyim diyerek 2000-2002 model poloya dönüş yaptım bakalım ama belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

son sahibi olursunuz

Hayatında hiç stilo sattın mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.