Şimdi Ara

Fiat temprası olanlar yada daha önce tempra sahibi olanlar? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: e144034

kardeş tempra güzel araba, deli araba. hala sattığıma pişmanım ama çok fazla para da verme. bunlar şişmiş fiyatlar. ben nisan da sattım. değişen, kaza yoktu,198000km de idi. 5600 liraya sattım. ya ben sağlam kazık yedim, ya da şimdi değere binmiş meret. bir de şu an ki lpg fiyatlarıyla az yaktığını iddia edenlere itibar etme.

Saol usta yorumun için neden o kadar ucuza sattın ya hangi modeldi SXAK SXA felan deme sakın

Benim merak ettiğim SXA SXAK lpg de 1.6 bunlar ne kdr yakıyor ortalama 2.0 lar 25 kuruş yakıyomuş Çok fazla geldi bana vazgeçdim 2.0 DAN
  • s idi benimki. 1.55den gaz alırken, 18-20 kuruş yakıyordu.
  • S ise normal S modeli en sevmediğim modeli tempralar arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: oplmn

heyyyttt be az kullanmadim keratayi tempra super araba tabiki model yilindaki rakiplerine ve fiyatina gore simdi 5 bin liralara dusmus ama temizi bulunursa yakit haric sahibini fazla uzmuyor en azindan beni uzmedi,cabuk hizlaniyor manyak araba, valla ben halen onumden gecerse bakarim bir tempraya birde fiat marea ya hastayim ,,ikisinide kullandim tabi bunlardan baska sayisiz arabamiz oldu su an Clio dizel var beni dinden imandan cikartti bir araba masraf ettim stop etmesi gecmedi en sonunda motor kilitlendi 5 milyar masraf ettim simdi mecburen satamiyorum o kadar masraftan sonra kiyamiyorum

Konu kapandı ama ben hala alamadım temprayı kışa alıyorum inş

2.0 dan vazgeçdim SXA 93 üzeri alacam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

heyyyttt be az kullanmadim keratayi tempra super araba tabiki model yilindaki rakiplerine ve fiyatina gore simdi 5 bin liralara dusmus ama temizi bulunursa yakit haric sahibini fazla uzmuyor en azindan beni uzmedi,cabuk hizlaniyor manyak araba, valla ben halen onumden gecerse bakarim bir tempraya birde fiat marea ya hastayim ,,ikisinide kullandim tabi bunlardan baska sayisiz arabamiz oldu su an Clio dizel var beni dinden imandan cikartti bir araba masraf ettim stop etmesi gecmedi en sonunda motor kilitlendi 5 milyar masraf ettim simdi mecburen satamiyorum o kadar masraftan sonra kiyamiyorum

Konu kapandı ama ben hala alamadım temprayı kışa alıyorum inş

2.0 dan vazgeçdim SXA 93 üzeri alacam

hersey nasip kismet isi kardeş insallah alirsin bence de 1.6 daha iyi senin icin lpgli olmak sartiyla tabi

Aynen lpg li olcak saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

İtalyan aygırı motor bi hastalık benim 20v maream oldu öncesinde tipoyla çok ilgilendim.

Fiat temprası olanlar yada daha önce tempra sahibi olanlar?

Fiat temprası olanlar yada daha önce tempra sahibi olanlar?

Merhaba, hort olacak ama sanırım bu arabalarla ilgileniyorsunuz. Bende büyük tutkunuyum biraz bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz sorun olmayacaksa. Bu tip motorları tartışmak için açtığım bi konum var katkıda bulunursanız çok faydalı olur herkes için.

• arkadaşlar bende 93 model sx ak var karbiretörlü devir kesici varmı??
  • 94 model sıfır km sxa almıştık. benim ve abimin araba kullanmayı öğrendiği arabadır. saygı duyduğum arabalardan biridir çünkü hak ediyor. yeniden sıfır km üretilse hiç düşünmem alırım. albea-linea aynı tadı vermedi. Egea'yı henüz test edemedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.