Fiat Tiposu olan veya Tipo tutkunu olanların kulübü : "TİPOOOOOOO KULÜP" Tipo severlerin gelin Tipo ile ilgili herşeyi,sorunları paylaşabileceğimiz bir topik
DEĞERLİ TAKIM ÜYELERİMİZ LÜTFEN YUKARIDAKİ KODU İŞARETLEYİP, KOPYALA YAPIŞTIR İLE PROFİLİM BÖLÜMÜNDEKİ İMZA YAZAN YERE KOPYALAYALIM.. TEŞEKKÜRLER
Üye kayıtlarımız başlamıştır:
1. volkan67 --------------------------- 99 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ACS 2. okanisilak -------------------------- 98 1.4 Tipo S 3. ilksar --------------------------------98 Tipo S 4. Fiatci -------------------------------- Fiat Albea 1.2 16 v 5. tipocu 16v --------------------------- 97 Tipo 1.4 S 6. muzy16 ------------------------------98 Tipo 1.4 SX 7. yeakin ------------------------------ 98 Tipo 1.4 ie SX 8. anjinsan75 -------------------------- 98 Tipo 1.4 i.e SX 9. guren197228 ------------------------ 98 Tipo 1.4 ie SX 10. Balunox ---------------------------- 96 Tipo 1,4 S 11. knightmknight --------------------- 97 Tipo 1.4 S 12. cengaver tipo ---------------------- 13. Dursun ------------------------------ 98 Tipo 1.6 SX 14. mmengi ----------------------------- 97 Tipo 1.4 ie SX AC 15. orekicii ------------------------------ 97 Tipo 1.4 S 16. Kutluk_Bey -------------------------- 98 Tipo 1.6 SX 17. alper83 -------------------------------97 Tipo 1.4 SX i.e. 18. samurai1905 -------------------------98 Tipo 1.4 SX 19. lazermt -------------------------------98 Tipo 1.6 SX
slm ben formu kullanıyrm ama tıpo clubune uye olmask ısıyorum bır tıpo kullanıcısıyım tecrube ve deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım bende eılmden geldıgınce yarıdmcı oomaya calısırım fmaka
FİAT TİPO 1,4 S 98 MODEL
İlksar dediğin yere baktım ama e-mail atacak yer yok gibi sorabileceğimiz başka bir yer var mı kardeş ?
quote:
Orjinalden alıntı: ilksar
anjinsan75 AKŞAM RESİMİ YERLEŞTİRİRİM, 02 VERSİYON OLMASI LAZIM DEMİŞTİM AMA NET BİLMİYORUM,BİRMOT e-mail ATSAN ONLAR SANA EN KESİN CEVABI VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bu ne yaaaaa dehşet bi makineeee
quote:
Orjinalden alıntı: mmengi
seyrettiniz dimi serüveni şimdide bunu seyredin bakalım nasıl kafa kaldırıyor alet
kaç yıl önce çıktı bu araba ama hala daha çekici zaten bunun tasarımını ünlü bir mimar yapmış o zamanlar vay be
BİR MOT un sitesinde şikayetler bölümünü buldum sonrunu oraya yazdım inşallah cevap verirler başka bi yer varsa araştırabileceğimiz haberim olsun
quote:
Orjinalden alıntı: anjinsan75
İlksar dediğin yere baktım ama e-mail atacak yer yok gibi sorabileceğimiz başka bir yer var mı kardeş ?
quote:
Orjinalden alıntı: ilksar
anjinsan75 AKŞAM RESİMİ YERLEŞTİRİRİM, 02 VERSİYON OLMASI LAZIM DEMİŞTİM AMA NET BİLMİYORUM,BİRMOT e-mail ATSAN ONLAR SANA EN KESİN CEVABI VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
şu güzelliğe bak ya bu ne mavisi oluyor parlement mi?
Evet kardeş mavi budur işteeeee
quote:
Orjinalden alıntı: Frost11
şu güzelliğe bak ya bu ne mavisi oluyor parlement mi?
Bence orjinali güzel değiştirme istersen
quote:
Orjinalden alıntı: Frost11
tipo nun direksiyonu çok büyük ya başka direksiyon taktırsak ne kadar tutar