Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.914
Cevap
89
Favori
2.600.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşım merak ettim şimdi konsul işini nasıl çözdün? Fotoğraf koyabilir misin ? Bende yapayım kurtulayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilksar

volkan67, anjinsan75 ARABALARINIZ SÜPER ALLAH KAZALARDAN KORUSUN,NAZAR DEĞMESİN
    anjinsan75 ARKADAŞIM KONSOLA YAPIŞTIRMAYI ÇIKART BE KARDEŞ YAKIŞMAMIŞ YA BIRAK ÇİZİKLER GÖZÜKSÜN VOLKAN ARKADAŞIMIZ GİBİ BIRAK SADE GÖZÜKSÜN MAVİ RENGE HİÇ GİTMEMİŞ

anjinsan75 O KONSOL TİPOLARIN TEK SORUNU NASIL ÇÖZDÜĞÜMÜ GELİNCE TAM ORAYA DENK GELEN PLASTİK MALZEMEYİ ORAYA YAPIŞTIRDIM HANİ DERLER YA ESKİSİNDEN İYİ OLDU İŞTE ÖYLE BİŞEY

NURİ... e-mail İSİMLİ Bİ ARKADAŞ TİPO GÖĞÜS SÖKÜLEREK SOL HOPORLÖR TAKILIŞINI YAYINRMISIN DİYE e-mail ATMIŞ
    ARKADAŞIM BENDEKİ DÖKÜMANLARDA OLSA YAYINLARDIM AMA DAHA AYRINTILI AÇIKLARSAN VE DENK GELİRSE YAYINLARIM

FİAT TİPO KULÜP

• Arkadaşlar daha önce bahsettiğim şu 02 meselesini daha sonuca bağlayamadık. Hani şu digital ekranlı olan tipolarda vardı yaaaa, napcaz bu işi versiyon mu şimdi bu versiyonsa ne versiyonu? Bilen varsa söylesin sonuca bağlayalım meseleyi kurtulalım resim koyacam yakında o zaman gösteririm size bende 02 yazıyodu
  • anjinsan75 AKŞAM RESİMİ YERLEŞTİRİRİM,
    02 VERSİYON OLMASI LAZIM DEMİŞTİM AMA NET BİLMİYORUM,BİRMOT e-mail ATSAN ONLAR SANA EN KESİN CEVABI VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • Teşekkür ederim İlksar fotoğrafları bekliyorum kardeş
  • MERHABA ARKADAŞLAR;BİZİM ARABALARDAKİ ÖN SALINCAK'LARIN (TABLA'LARIN) TAMİR EDİLME DURUMU VARMI BİLEN DUYAN VARSA BİR ZAHMET PAYLAŞALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeakin -- 8 Ocak 2007; 14:24:30 >
  • yeakin ARKADAŞIM;
    ÖN SALINCAK'LARIN (TABLA'LARIN) TAMİR EDİLME DURUMU VARMI?
    DERKEN NERESİNDE SORUN OLDUĞUNU SÖYLESEN CEVAP VERMESİ KOLAY OLUR
  • Üye kayıtlarımız devam etmektedir! Üye olmak isteyen arkadaşlar arabalarının marka ve modelini bana bildirlerse listeye eklerim
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BOLUDAN YILMAZ ÖNCELİKLE HERKESİN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM BENİMDE 98 MODEL BİR TİPOM VAR BENİDE KAYDEDERSENİZ SEVİNİRİM.
  • Aramıza hoşgeldin lazermt arkadaşım. Peki tipo S mi SX mi yoka i.e SLX mi? Hangisi?

quote:

Orjinalden alıntı: lazermt

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BOLUDAN YILMAZ ÖNCELİKLE HERKESİN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM BENİMDE 98 MODEL BİR TİPOM VAR BENİDE KAYDEDERSENİZ SEVİNİRİM.
  • Merhaba boludan herkese selam 98 MODEL 1,6 SX
  • quote:

Orjinalden alıntı: orekicii

sevgili okan kardeş.ben tipo kulübe yeni üye oolmuştum.bahsettiğin başka bir kulüp mü var acaba

hayır arkadaşım bu kulüpten bahsetmiştim.
    sen ve yeni üye olan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz...
  • ok konsola bakarım ya bu dijital göstergeli olanlar çok hoşuma gidiyo hangi modellerinde vardır bu özellik bide sorun çıkarır mı
  • sx ve slx modelleri digital göstergelidir bildiğim kadarıyla. Senin almak istediğin hangi model? Digital göstergeli olanlar dediğin gibi çok güzeldir fakat biraz hassastır. Dikkat etmek gerekir ne de olsa elektronik, tek sorun bence çok güneşli havalarda göstergelerin biraz zor okunması bence ama genede güzeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksar

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

Acaba dijital gösterge yerine analog gösterge takılıyormu ?

• TABLA'NIN TEKER KISMINA BAĞLANAN BÖLÜMÜ.
  • sedicivalvole ne oluyor normal tipodan farkı mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

sedicivalvole ne oluyor normal tipodan farkı mı var?

sedicivalvole italyanca 16 valf demektir.
    tipolarda 2.0 lt 16v motor için söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 8 Ocak 2007; 17:26:14 >
  • yeakin İLK ÖNCE İŞİ BİLEN USTAYA GİDECEKSİN

BUNUN NAZİK LASTİK YERİNE BİÇERDÖVER LASTİĞİ KESİLİP BASKI MAKİNESİYLE(buradaki makine 100 tonluk kuvvet uyguluyordu) GEÇİRME İŞLEMİ YAPILIYORMUŞ DİYECEKSİN
    ARACIN HER İKİ KISMINI ÇIKARTTIRIP BU İŞİ YAPAN USTAYA ÇİFTİNE 35 YTL VERMİŞTİM 10 AY FİLAN ÖNCE
    TAKTIRACAKSIN USTADA TABLAYI ARABAYA TAKACAK ROT BAŞLARINDAKİ LASTİKLEREDE AYNI İŞLEMİ UYGULATTIRIRSAN ARABADAN DAĞ BAYIR GEZSEN ÖN TAKIMDAN TIK SESİ GELMEZ
    BEN YAPTIRALI 10 AY FİLAN OLMUŞTUR VE USTAM 10 YIL KULLAN DEMİŞTİ

veee MAŞALLAH TIKK YOK
    BİZİM BURANIN YOLLARINI GÖRSEN ANCAK 4*4 LE GEZİLİR DERSİN

lazermt ARKADAŞIM GÖSTERGE FARKLI OLDUĞU GİBİ TAKILI PARÇALARDA FARKLI AMA HEPSİ DEĞİŞİRSE NEDEN OLMASIN(Mesala KM Halatını düz değilde SX'inkini takmak gibi) AMA MASRAFLI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARACINI SAT SAT ANALOG AL BU BENCE DAHA BASİT BİR ÇÖZÜM...

ÖN KONSOLUN RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTTUM HAVADA KARARDI YARIN RESMİ EKLERİM

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• anjinsan75 ARKADAŞIM BURADA RESİMDE GÖZÜKÜYOR AMA YARIN DAHA YAKINDAN ÇEKER YAYINLARIM

FİAT TİPO KULÜP
  • Üye kayıtlarımız devam etmektedir! Üye olmak isteyen arkadaşlar arabalarının marka ve modelini bana bildirlerse listeye eklerim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.