Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.914
Cevap
89
Favori
2.599.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu kabarmıi tipo konsulundan anlayan bi arkadaş ? Fıttırıcam yaaaaaa Baktıkca sinir oluyorum bu kabarık konsula üzerine orjinal bi lastik pas pas varda öyle kurtarıyoruz durumu şimdilik. Ama olmuyo işte aklıma geldikçe moralim bozuluyooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: anjinsan75

Yok mu kabarmıi tipo konsulundan anlayan bi arkadaş ? Fıttırıcam yaaaaaa Baktıkca sinir oluyorum bu kabarık konsula üzerine orjinal bi lastik pas pas varda öyle kurtarıyoruz durumu şimdilik. Ama olmuyo işte aklıma geldikçe moralim bozuluyooo

anjinsan75 bu tiponun kronik sorunu işte.neredeyse hepsinde var. bi çözümü var nı bilmiyorum ama görünüm için kaydırmazlardan falan uygun ölçüde kesip koyabilirsin.hiç değilse kötü görünmez.ayrıca işlev de görür.

• Hiç ustaya falan gösterdin mi? Bu forumda biri bunların yapılabildiğin bahsetmişti. Ama nerede ve kimdi hatırlamıyorum. Bence herşeyden önce bir işinin ehli bir döşeme ustasına göster. İşinin ehli ustada yapamam diyorsa eğer ya kabaran yerin dibini kesip yeniden yapıştıracaksın yada kabartılartdan içeri şiringayla yapıştırıcı falan enjekte edip yapıştırmaya çalışacaksın. Benim aklıma bunlar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 6 Ocak 2007; 16:40:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anjinsan75

Teşekkür ederim Volkan senin Tipo da muhteşem
    Bu arada resimde görülen kabarmış konsul benim bunu nasıl çözerim kara kara düşünüyorum gerçi hafif bi kabarrma ama beni acayip rahatsız ediyo. ne yaparım ne ederim bilemiyorum

FİAT TİPO KULÜP

seninkinden daha kötüsü bende var. sol tarafta epey bir kabarma oldu. bende çözüm bulmaya çalışıyorum.ama bulamadım. eğer bulursan haberim olsun.

• Bu gün bi döşemecilere sorayım bakayım ne diyecekler bu konuda . Size anlatırım.
  • volkan67, anjinsan75 ARABALARINIZ SÜPER ALLAH KAZALARDAN KORUSUN,NAZAR DEĞMESİN
    anjinsan75 ARKADAŞIM KONSOLA YAPIŞTIRMAYI ÇIKART BE KARDEŞ YAKIŞMAMIŞ YA BIRAK ÇİZİKLER GÖZÜKSÜN VOLKAN ARKADAŞIMIZ GİBİ BIRAK SADE GÖZÜKSÜN MAVİ RENGE HİÇ GİTMEMİŞ

anjinsan75 O KONSOL TİPOLARIN TEK SORUNU NASIL ÇÖZDÜĞÜMÜ GELİNCE TAM ORAYA DENK GELEN PLASTİK MALZEMEYİ ORAYA YAPIŞTIRDIM HANİ DERLER YA ESKİSİNDEN İYİ OLDU İŞTE ÖYLE BİŞEY

NURİ... e-mail İSİMLİ Bİ ARKADAŞ TİPO GÖĞÜS SÖKÜLEREK SOL HOPORLÖR TAKILIŞINI YAYINRMISIN DİYE e-mail ATMIŞ
    ARKADAŞIM BENDEKİ DÖKÜMANLARDA OLSA YAYINLARDIM AMA DAHA AYRINTILI AÇIKLARSAN VE DENK GELİRSE YAYINLARIM

• BU ARADA DURSUN ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK BEN cdr FORMATINDAKİ O DOSYAYI TABELACIYA BİR ARA GÖTÜREYİM BAKALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksar

BU ARADA DURSUN ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK BEN cdr FORMATINDAKİ O DOSYAYI TABELACIYA BİR ARA GÖTÜREYİM BAKALIM

Rica ederim
    bunlarda diğer renkler;
     FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

not: orjinal dosyada renkler mükemmel buna aldanmayın

• peki Dursun abi bunları nasıl ve nerede çıkarttıra biliriz?
    ayrıca yapıştırması olacak gibi geldi bana.
    birde renkler çok güzel (özellikle mavi olanın hasta oldum)
    acaba bu kadar parlak görünürmü göstergede de?
    yani bu gösterge işi çok sıktı biliyorum ama
    bi fikrinizi alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 6 Ocak 2007; 20:46:21 >
  • @ okanisilak
    gösterge işine hakim değilim, ama
    tahminim tranparan olması gerekiyor,
    yani ışığı geçirecek,
    o zaman iş kolay
    kaliteli bir renkli laser printer,
    kullanırsanız ve,
    printerin kendi ürünlerinden olan ( printer HP, Kağıt, HP, gibi)
    Yapışkanlı asetat üzerine basarsanız şeffaf üzerine basmış olursunuz,
    yada özel yapışkanlı kağıtlar var ( adlarını bilmediğim) 3M in ürettiği kağıtlar bunlar,
    onlar üzerine özel baskı yaptırabilirsiniz,
    ama tekrar tavsiyem

corelden çıktı almanız,

Not: bende renkli laser var istersen pzt bir deneyim bakalım nasıl olacak,
    bir şeye benzerse sana yollarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

@ okanisilak
    gösterge işine hakim değilim, ama
    tahminim tranparan olması gerekiyor,
    yani ışığı geçirecek,
    o zaman iş kolay
    kaliteli bir renkli laser printer,
    kullanırsanız ve,
    printerin kendi ürünlerinden olan ( printer HP, Kağıt, HP, gibi)
    Yapışkanlı asetat üzerine basarsanız şeffaf üzerine basmış olursunuz,
    yada özel yapışkanlı kağıtlar var ( adlarını bilmediğim) 3M in ürettiği kağıtlar bunlar,
    onlar üzerine özel baskı yaptırabilirsiniz,
    ama tekrar tavsiyem

corelden çıktı almanız,

Not: bende renkli laser var istersen pzt bir deneyim bakalım nasıl olacak,
    bir şeye benzerse sana yollarım

abi çok teşekkür ederim.peki bu şeffaf olursa ışığı arkadan verme şansımız olumu acaba?
    öyle olursa çok güzel olur ama.diğer türlü yaparsak pek bi verim alınmaz gibi.

• elimde kalın saydam var (0.2mm) ama yapışkanlı değil,
    birde printer için foto kağıtlarıvar,
    bence foto kağıtları renkleri daha iyi belirtir,
    pzt deneyip görelim,
    senin istediğin hangisi, onu belirtirsen gereksiz çıktıdan kurtuluruz
  • ben de tipo almayı düşünüyorum bi tanıdıkta parlement mavisi 98 model lpgli varmış 8 milyara weriyor sizce iimi fiyat bide bu renk nasıl gider arabaya
  • abicim bende sabırsızla bekliyorum okan arkadaşımız gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

elimde kalın saydam var (0.2mm) ama yapışkanlı değil,
    birde printer için foto kağıtlarıvar,
    bence foto kağıtları renkleri daha iyi belirtir,
    pzt deneyip görelim,
    senin istediğin hangisi, onu belirtirsen gereksiz çıktıdan kurtuluruz
  • volkan senin tipoya zaten ayrı bi hastayım ben.
    zamanında imkanımız olsa alacaktık seninkinden ama 1.4s aldık
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Devam....

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• volkan senin tipoya hastayız valla...
    çok temiz araban ,allah kaza bela vermesin...
  • Sağolun arkadaşlar eksik olmayın. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin. Araba aldığımda da temizdi aslında. İlk sahibi bayandı fazala Km de yapmamış bende alalı 1,5 sene oldu. Titiz kullanıyorum. Arabayı temiz kullanmayı seviyorum.

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 7 Ocak 2007; 0:51:35 >

• bende listeye ekleyin arkadaşlar 98 tipo 1.4sx
    ismim fatih.bundan sonra yakından takip etmeye çalışıcam.
    resimlerini yakında koyarım.
  • Dursun ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK,GÖSTERGELER GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ BU İŞE BENDE BİR EL ATAYIM ARTIK,
    AMA ARKADAŞLARA TABELACILARDA OLAN YAPIŞTIRMAYI TAVSİYE EDERİM,BENDEDE RENKLİ YAZICI MEVCUT AMA HP FOTOFRAF KAĞIDINA GÜVENİPTE YAPIŞTIRILMAZ KABARMA OLASILIĞI AKLIMA GELİYOR AMA YAPIŞTIRMADA KORKUM OLMAZ,ARAC ÜZERİNDE BİLE DIŞARDAN ETKİLENMEDİĞİNE GÖRE
    EN KISA SÜREDE TABELACIDA BİR GÖZ ATAYIM

ARKADAŞLAR ALTTAKİ Volkan67 ARKADAŞIMIZIN ARACINDAKİ RESİMDEKİ YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM YER BİZDE PLASTİK ÖRTÜLÜ ONU BİZ HANGİ İSİM ALTINDA ARAYACAĞIZ ALIP ARACIMA BENDE TAKAYIM,KOLTUK ALTLARINDAN HAVALANDIRMA GELİYOR AMA ORADANDA GELSİN YAW

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• BU ARADA Frost11 8 MİLYARA 98 S İSE KAÇIRMA DERİM,NASIL Bİ TİPO İMİŞ 8 MİLYARA HEMDE LPG'Lİ FİYATI ÇOK ÇOK İYİDE ARACIDA GÖRMEK LAZIM BENİMKİ 98 1,4 S Km'si 50 BİN KÜSÜRLERDE KADİRLİ'DE Doktor bi abimiz 10,5 VERDİ VERMEMMM DEDİM...
    EVET GRİ ve MAVİ RENKLER TİPODA EN FAZLA RAĞBET GÖREN ve BEĞENİLEN RENKLER
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.