Şimdi Ara

Fiat uno boya kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fiat uno aracımda boya kodunu bulamıyorum bagaj kapağı dediler orda yok başka türlü öğrenme sansim varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba Boyası satan yerlerle görüşün onlarda katalog vardır
    Şöför kapısı içinde yada ön kaput içindende olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 7 Kasım 2021; 19:20:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vernicispray.co.uk
    Vernicispray.co.uk - Always available all Paint Codes for FIAT ITALIA UNO, find your colour code
    https://carpaintcode.vernicispray.co.uk/1-en-863-fiat-italia-uno.jsp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Derdinize derman olur mu bilmem ama aracınızın yaşı gereği boyası iyice yıpranmıştır. Boya koduna göre hazırlanacak boya aracın kendi boyasından çok daha canlı olur. Bu da yeni boyanan yerin sırıtmasına sebep olur. O yüzden boyacının gözü ile boya hazırlamasını da düşünebilirsiniz.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar . Kolay yolunu buldum yetkili servisi aradım ve şase numarasından boya kodunu bulup söylediler . Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamda tipo var, yakın zamanda değiştirmeye niyeti de yok son sahibi olacağız büyük ihtimal. güneş yanıkları var biraz, boyatayım da adam temiz binsin istiyorum. komple boya ne kadar tutar tahmini arkadaşlar bilen var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen konuya tam hakim değilim ama şu şekilde fikrimi soyleyim. Birincisi fırında boya yapan ve iyi bir ustaya yaptırın uzun zaman binecekseniz.ikincisi ise fiyatlar hem bölge il olarak hemde Usta'dan ustaya değişir. Çok ucuza kaçmayın . Şuan ortalama 8 bin civarı gider. Ha 4 bine de boyayan çıkar ama bir yıl sonra pişmanlık başlar . Bence buna göre karar verin. Ben bu hataya bı kere düştüm bı önceki aracımı bel altı boyattım ucuza ve pişman oldum.ben son arabayı sattım yani o derece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.