Şimdi Ara

Fiat Uno'ya hangi hoparlörler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. fiat uno aldım. hoparlörleri eski. sanırım toplam 4 hoparlör takmam gerekiyor. internet üzerinden almak istiyorum. hangi ölçülerde nasıl bir sistem yapabilirim. normalde 4 hoparlör + 1 subwoofer mi almam gerekiyor yoksa 4 tane yeterli mi. alsam kendim bağlayabilir miyim. nereye bağlayacağım eski kabloyu kesip üzerine ek mi yapayım. bilgisi olan arkadaşlar kısaca anlatırsa sevinirim. iyi forumlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Uno'nuza uyumlu hoparlörleri seçerken, hoparlör ölçülerini doğru belirlemek çok önemlidir.

Fiat Uno Arka Hoparlörler:

• Arka hoparlörler genellikle 13 cm'dir.

Fiat Uno Ön Hoparlörler:

• Ön hoparlörler ise 16,5 cm'dir.

Bu ölçülere uygun hoparlörler, Fiat Uno'nuza sorunsuz bir şekilde oturacaktır.

Hoparlör seçerken dikkat etmeniz gereken diğer hususlar şunlardır:

• Hoparlörlerin güç değerleri aracınızın ses sistemine uyumlu olmalıdır.
    • Hoparlörlerin hassasiyet düzeyi, aracınızdaki ses kalitesini etkileyecektir.
    • Hoparlörlerin frekans aralığı, tüm ses spektrumunu kapsamalıdır.

Fiat Uno'nuz için doğru hoparlörleri seçerek, sürüş deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: .hardCam.

merhabalar. fiat uno aldım. hoparlörleri eski. sanırım toplam 4 hoparlör takmam gerekiyor. internet üzerinden almak istiyorum. hangi ölçülerde nasıl bir sistem yapabilirim. normalde 4 hoparlör + 1 subwoofer mi almam gerekiyor yoksa 4 tane yeterli mi. alsam kendim bağlayabilir miyim. nereye bağlayacağım eski kabloyu kesip üzerine ek mi yapayım. bilgisi olan arkadaşlar kısaca anlatırsa sevinirim. iyi forumlar.

Kaç c hoparlör var onları bilmek lazım mesela 13 cm yada üstü ise compenant alırsın 1 addet amfi max 450 lira gider kablo ile birlikte ama yok dersen koaksiye alırsın direk bağlarsın teypten onada kaliteli olsun dersen 150 lira gider fakat kompenant gibi iyi ses alamazsın :)
  • iki önde iki arkada var. öndekiler 10cm imiş. fazla bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum. çok yüksek sese de gerek yok. araç içinde yeterli ve cızırtısız olsun yeter. bu durumda teypten bağlantı yapmak için teybin takılı olduğu bölüme mi bağlamam gerekiyor kabloları yoksa sistem zaten kurulu mu, ben sadece hoparlörleri mi bağlayayım?
  • quote:

iki önde iki arkada var. öndekiler 10cm imiş. fazla bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum. çok yüksek sese de gerek yok. araç içinde yeterli ve cızırtısız olsun yeter. bu durumda teypten bağlantı yapmak için teybin takılı olduğu bölüme mi bağlamam gerekiyor kabloları yoksa sistem zaten kurulu mu, ben sadece hoparlörleri mi bağlayayım?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/hertz-dcx-100-10-cm-coaxiel-hoparlor-italyan-76788541

ben kullanıyorum teybe bağlı fakat 10 cm hoparlör bass sesi vermez unutma :)

eskilerini çıkar bunları tak direk aynı kablolara ayrıca 160 lira vermiş olursun 2 çiftine :) pioneer de var ben denedim patlak bass sesi veriyor hoş değil fakat bunları takıp ileride de bir bass alıp takabilirsin hem sorun da olmaz :)

• teşekkürler. öne bunları arkaya da bas sesi veren başka bir çift hoparlör takabilirim sanırım. nasıl olsa arkada ölçü sorunu yok. biraz daha büyük takabilirim.
  • quote:

teşekkürler. öne bunları arkaya da bas sesi veren başka bir çift hoparlör takabilirim sanırım. nasıl olsa arkada ölçü sorunu yok. biraz daha büyük takabilirim.

arkayada kompenantını takabilirsin ama tek marka olsun uyumlu olur jbl ise jbl tak hertz se hertz ama yok ben alpine de alırım dersen ki pahalıdır ama çok çok kalitelidir hepsi alpine olsun dikkat et ama bak alpin değil alpine arkadakiler daha büyük olucak olursa onları amfiden beslemek zorunda kalırsın amfi içinde
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jameson-usa-6004-1500-watt-4-kanal-yeni-modeli-76788584

fiyatına bakma ben kullanıyorum sağlam bir amfidir.

• teşekkür ederim amfi nereye bağlanıyor arka hoparlörlerin orda mı duruyor aracın neresine koyup neresine bağlamam gerekiyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat tipo 1.6 s nasıl bir araçtr
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim amfi nereye bağlanıyor arka hoparlörlerin orda mı duruyor aracın neresine koyup neresine bağlamam gerekiyor acaba

tesisatçıya götür bağlar 20 liraya amfiyi en fazla 30 lira alır fazla verme zaten
  • teşekkürler
  • Fiat uno ön hoparlörler nasıl sökülür.Birde ön kapılara hoparlör nasıl bağlayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamban -- 14 Temmuz 2019; 6:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.