Şimdi Ara

Fiber Altyapı Çalışması Başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim binanın 30 metre uzağında tip 1 kabin var huwaei marka 2009 yılında konmuştu baya eskidi eskisi gibi verim alamıyoruz ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr üzerinden ftth için ne yapabilirim diye mail attım ve geri dönüş sağlandı tt müdürlüğüne ilettiler ve dün yine aradılar, fiber için incelemeye alınmışız. Sizce gpon için proje onaylanır mı ?
    Babaeski'de oturuyorum ve fiber kent kapsamına girdi bu yıl ciddi yatırım var ve çoğu binaya gpon veriyorlar.
    (Bina 20 yıllık ama diğer 10-15 yıllık binalara fttb-ftth geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyagizsina -- 21 Temmuz 2019; 19:7:46 >

• Bu konu hakkında detaylı bilgiyi bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğünün planlama departmanından edinebilirsiniz. Kesin ve NET bilgi tarafınıza iletilecektir.
  • Proje felan onaylanmaz unut hocam ekindeki ile idare et yatırım kapsamında olanların bile ya durdurulmuş ya yavaş ilerliyor senin yatırım kapsamında alınacak da onaylanacak da kurulacak da
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Proje felan onaylanmaz unut hocam ekindeki ile idare et yatırım kapsamında olanların bile ya durdurulmuş ya yavaş ilerliyor senin yatırım kapsamında alınacak da onaylanacak da kurulacak da
    İlçe müdürlüğü aradı konuştuk. bulunduğunuz mahallede fiber çalışması bulunmamaktadır dediler ama yan karşı apartmana ftth getirdiler tuhaf olan o. Altyapı planlarını acaba neye göre yapıyorlar ve ayrıca nasılsa fibernet 20 mbps'ye kadar kullanıyorum adsl2+ olarak o paketi bana nasıl verdiler acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyagizsina -- 23 Temmuz 2019; 1:56:13 >
  • Hocam söylediğiniz zamanı geçti eskidi lafı bana tuhaf geldi açıkçası zamanla performans düşüklüğü olacağını sanmıyorum belki kablolardan yada hat değerlerinizi bir paylaşın isterseniz bizde görelim
  • quote:

Hocam söylediğiniz zamanı geçti eskidi lafı bana tuhaf geldi açıkçası zamanla performans düşüklüğü olacağını sanmıyorum belki kablolardan yada hat değerlerinizi bir paylaşın isterseniz bizde görelim
    ============================================================================
    ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 1 hour: 3 minutes
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 1.027 Mbps 23.307 Mbps
    Actual Net Data Rate: 1.020 Mbps 23.278 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 19.3 dB 8.0 dB
    Actual Delay: 1 ms 5 ms
    Transmit Power: 10.4 dBm 0.0 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 1.0 symbols
    Total Attenuation: 5.1 dB 2.5 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.356 Mbps 26.848 Mbps

----------------------------------------------------------------------------
    Bu şekilde hocam ya 20 yada 10 metre önümde tip 1 kabin var

• Hocam hattıniz şuan adsl de görünüyor modem marka model soylermisiniz vdsl destekliyorsa hat vdsl geçince hat değerleriniz fırlar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam hattıniz şuan adsl de görünüyor modem marka model soylermisiniz vdsl destekliyorsa hat vdsl geçince hat değerleriniz fırlar zaten
    Telekomun verdiği vdsl modem zyxel. ben bu pakete vdsl diye geçtim bana adsl verdiler 1 sene var bitmesine sözleşmenin. bittiği gibi türknet düşünüyorum 100mbps vae de
  • Bu hat adsl2+ modül de bu hızları alıyorsa vdsl geçince rahat 50 megabit üstünü alır çünkü hat değerlerini adsl modüle göre çok iyi
  • theyagizsina T kullanıcısına yanıt
    Belki modem desteklemiyordur marka modeli araştırın modem vdsl destekliyorsa bağlı olduğunuz iss yi arayıp hattinizin vdsl geçişini yaptırın hat değerleriniz şaha kalkar aninda
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanyaya modem ikna kampanyasıyla girdim geçen sene temmuzda vdsl destekli modem yolladılar. Yan komşuya kazıklanmasın diye millenikom 100mbps bağlattım ara sıra speedtestte 130 a çıkıyor hat vdsl1 olarak sinyal alıyor. vdsl2 ye upgrade etseler kabini 30a modülasyonuyla bakır ile 300 e rahat çıkar.
    Dediğim gibi saha dolabı 2009 dan kalma tip 1 huwaei kabin. Çok eskidi Şehirde 4 tane var. gerisi t21 tip7 falan
    hocam hat değerleri vdsl de o dolap a8 ile a12 destekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.