Fiber altyapıda (FTTH) comnet kullanıp şikayetçi olan var mı? |
Fiber altyapıda (FTTH) comnet kullanıp şikayetçi olan var mı?
-
-
Kimse cevap yazmamış ben yazayım tecrübemi. Gigaspeed pat diye % bilmem kaç zam çaktığı zaman ve bunun için soru sorup cevabı beklediğim aralıkta internetimi kestiği için alternatif aramaya başlamıştım. Fiyat olarakta en uygunu Comnetti. Sorduğumda "yok bu devirde comnete mi geçilir", "geçte gör gününü", "iki ay sonra ağlarsın" minvalindne topla mesaj gördüm.
Sivasta yaşıyorum ve FTTH bağlantım mevcut. Gigaspeedte 3 kere internetim 1-1.30 saat kopmuştu, COMNET'te 1 kere bile kopmadıı. Kullandığım hiçbir uygulama veya serviste (Browser, PC oyun, tv box uygulamaları) farklılık yaşamadım.
Kısaca altyapınıza güveniyorsanız bence geçebilirsiniz. Ben aynı altyapıda Türknet, Milleni, TT, Gigaspeed ve Comneti kullandım. Millenide baya sorun yaşadım ama diğerlerinde hep aynı kalitedeydi bağlantım.
-
kimine iyi geliyor kimine kötü
-
Comnet hiç kullanmadım ancak forumlardan okuduğum genel ortak olumsuz durumları yazayım ben de.
Bazı legal iptv hizmetleri kullanılamıyor. TOD gibi. Bunun nedeni de comnet'in aslında datacenter firması olması ve dc ip'leri ile vae müşterilerine hizmet vermesi. Teknik olarak sorun yok ancak datacenter ASN tabanlı engelleme varsa o hizmeti kullanamazsınız. IP adreslerini aslında ayırmışlar ama hala sorun mevcut, sanırım yeni ASN almaları gerekiyor.
Firma ile zıt düşmek, sürtüşmek vb. gibi durumlarda abonelikleri tek taraflı olarak feshettiği konusu.
Bir ara genel bir kesinti olmuştu. Arıza ticketlarını cevap vermeden kapatıyorlar, nedenini bilmiyorsunuz.
Çevremdeki comnet kullanıcıları genelde içerik tüketicileri. Genel arıza dışında şikayetlerini duymadım.
-
değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X