Şimdi Ara

Fiber Dolap Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 yıl önce telekom cadde boyuna fiber kablo döşedi. Yağmur yağdığında giden(1-2 mbit hiz oluyordu) altyapı 16 mbit desteklemeye başladı ancak telekom 1 yıldır Fiber için saha dolabı takmadı.

Kırmızı ile isaretledigim yer eski saha dolabının bulunduğu yer. Şuan alt sokaklara fiber dosuyorlarmış onun bitmesini bekliyorum.

Telekom dolabi takmazsa ben başvura bilirmiyim? Tek başıma pek bir işe yaramaz ama 50-100 kişiden imza toplayabilirim.
    Sitesinde fiber varmis gözüküyor ama arayinca alamiyorsunuz diyorlar. Şuan hizimda 14-15 mbit arasında oynuyor.
     Fiber Dolap Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressione -- 1 Şubat 2015; 11:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ressione kullanıcısına yanıt
    Selamlar..

VDSL hizmeti istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunun için bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne ŞAHSEN başvuru yapmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar..

VDSL hizmeti istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunun için bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne ŞAHSEN başvuru yapmanız gerekmektedir.

Bağlı bulunduğum Türk Telekoma vakti zamanında (3-4 ay önce) başvurduğumda kesinlikle dilekçe imza vs kabul etmediklerini sırayla mahalle mahalle gittiklerini ve sıranın gelmesini beklememizi söylediler.

yani istersen ordu topla. yapacak birşey yok diyor adamlar.

superonline'a başvurduk 2 ay sonra kepçe dozer geldiler. bi baktım (fiber altyapı çalışması)

ttnet şimdi getirmesede olur altyapı turşusunu kursun müşteriyi önemsemezsen kaybedersin bu böyledir.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Superonlinede kotu bana gore ben basvurdum bir halt olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsusZenfone

Superonlinede kotu bana gore ben basvurdum bir halt olmadi.

Superonline'ın kötü olan tarafı nedir ?

biraz şans meselesi bu. size sol yüz vermemiş banada ttnet yüz vermedi
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Dilekçe kabul etmeme gibi bir şansları yok. :) İş yükü olmasın diye vatandaşı yiyorlar afedersiniz.

Siz ısrarla yazmak istediğinizi söyleseydiniz keşke. Çünkü dilekçeye cevap vermek zorundalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol fiber VS Telekom fiber
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.