Şimdi Ara

Fiber İçin Önbaşvuru Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba herkese. Mahallede fiber altyapısı var. Hatta birkaç binanın kapısına kadar turuncu renkteki fiber kablo gitmiş ve tahmin ediyorum ki bina içinde de kullanılıyor. Ben de türktelekomun binaya fiber getirmesini istiyorum. Forumda dilekçe örnekleri buldum fakat bu iş ile ilgili uğraşacak pek vaktim yok. Müşteri hizmetleri geçenlerde abonelik başlatmak için beni aradı ve ben de durumu anlattım. (Türktelekomda aboneliğim yok şu anda) Kendisi bana ücretsiz bir önbaşvuru oluşturup fiber istediğimi beyan eden bir başvuru almaları gerektiğini söyledi. Bu başvurunun herhangi bir kapsayıcılığı yokmuş. Dilersem fiber bağlantı geldikten sonra da iptal edebilirmişim. Böyle bir durum var mı? Başına gelen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyla ilgili bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

• ncmttnynk N kullanıcısına yanıt
    Binada kaç daire var ve kaç kişinin evinde internet var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer durumu ben de yasadim. Apartman sifir oldugu ve altyapi olmadigi icin internet hizmeti alamiyordum.
    Turk Telekom’u aradim ve on basvuru yapmam gerektigini soylediler.
    Pazartesi gunu altyapi islemini tamamladilar ve abonelik icin aradilar.
    Ben baska bir firmadan hizmet aldigimi ve basvuruyu iptal etmek istedigimi soyledim. Onlar da iptal ettiler.

• mcrew kullanıcısına yanıt

Hocam 10 daire var ve hepsinde var sanırım.

• rapBiTT kullanıcısına yanıt

Hocam kaç gün içerisinde altyapı hizmetini tamamladılar? Sizin evin içine kadar fiber döşendi mi? Kutuyu apartman girişine mi koydular? Süreci kısaca açıklayabilir misiniz?

Dilekçe yaz dairede oturanlara imzalat ver müdürlüğe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yaklaşık 2 ay sürdü altyapı işlemlerinin tamamlanması. Hattı çektikleri mesafe çok uzun olmadığı için sokakta çok uğraşmadılar.

Apartman sıfır olduğu için evin içine fiber kabloyu inşaat firması çekmiş önceden. Tabii evi tamamen dolanacak şekilde bir kablolama yapılmamış. Modemi benim istediğim yere koyabilmek için tekrar bir kablolama yapılacak diye tahmin ediyorum.

Tüm kablolar inşaat esnasında girişte toplandığı için kutuyu da apartmanın girişine koymuşlar.

Tabii mesai saatleri içinde ne gibi işlemler yaptılar takip edemedim çalıştığım için.

Ben Türknet'ten hizmet alacağım için onların kuruluma gelmesini bekliyorum şu an.

• mcrew kullanıcısına yanıt

Hiç bir şey olmuyor istediğin kadar imza ver allem edip kallem edip red ediyorlar yıldırdılar artık milleti bu firmayı yöneten kişilerde suç ararımki ararım yıl olmuş 2023 millet mars'a koloni kuruyor biz daha fiber getirip onay alamıyoruz projeye milleti dilenci yerine koydular resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.