Fiber internet ne zaman aktif olur (2. sayfa)
-
-
4 tane kayıt açtım. 3 tanesi ''BTKya bildirin, bizim yapacak bir şeyimiz yok'' diye kapandı. En sonuncuya cevap bile gelmedi daha
-
Ben de kutu takılmasını bekliyorum. Kabloları çekeli 3. gün bugün.
-
Hocam verilen cevaplarda kesin olarak altyapı dönüşümü yapılmayacağı mı söyleniyor yoksa ilerde mi yapılacak deniyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an herhangi bir plan yok diyorlar. ''Tarih veremeyeceğimiz ileriki zamanlarda eğer planlama olursa onlar sizi ararlar'' diyorlar.
Fiber elbet bir gün gelecek ama işte 10 sene sonra falan. Onlar da onu kastediyor, 10 sene sonra ararlar diyorlar işte
-
Belli ki bölgenin hiç ihtiyacı yok veya karşılığı yok gibi hocam. Bana bile yaptılarsa bu hıza rağmen, sana hayli hayli yapmaları lazımdı.
İnşallah en kısa sürede kabul ederler. Talep etmeyene devam hocam
Tamamen 6 katlı binalar ile dolu bir yerdeyim. Ama nufüs genelde yaşlı olduğu için VDSL herkese yetiyor. Ayrıca Kablonet altyapısı da var. O yüzden Fiber çekmek istemiyorlar
-
Kablonet'e neden geçmiyorsun hocam?
O da 100mbit, VDSL'de 100mbit. Ne farkedecek ki ? hem benim burada kablonet altyapısı çok sorunlu. Sürekli kesilmeler oluyor. VDSL daha iyi çalışıyor
-
Vay be hocam. Kablonet'de patlak demek.
Neyse ki vdsl'in iyi, kötü gün dostu resmen
Bizim evde kablo altyapı ile çalışan Kablo TV var, gün içinde sürekli kesiliyor deli ediyor bizi
Neyse ki VDSL gece 2-3 gibi yapılan planlı kesintiler hariç kesilmiyor.
-
@Gecekondu20 hocam bina içine kutu için herhangi bir yere başvuru vs yaptınız mı?
-
Daha sizinle konuşalı 2 gün oldu KabloNet ve Kablo Tv hakkında. Bu akşam bizim Kablo TV gitti mesela. İnterneti oradan alıyor olsam o da gidecekti
-
Çok sıkıntılıymış hocam. Birde tavsiye ediyorum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X