|
fiber kablosu çekilirken binama bağlanmadı
-
-
Onun ucuna kutu takılacağı vakit o kabloyu açarlar ve kutuyu bağlarlar.
Bu arada bina olarak boyacıya küstünüz galiba hocam, duvarlar ağlıyor bir parça boya vurun diye.
-
Bina yıkıldı yıkılacak gibi duruyor
-
Hocam İstanbul daki binaların çoğu bu durumda zaten o yüzden ben ona şaşırmadım. (Doğma büyüme İstanbul dayım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Eylül 2023; 16:28:1 > -
Merhaba, kablo bağlantılarından sonra kutulama yapılıyor. PM üzerinden gönderdiğiniz bilgiler ile proje bilgi verdim. -
o bizim yan komşunun binası bizim eve tabla falan asmak istersen güçlü bir matkap lazım çivi çekiçle delinmiyo
-
-
bu arada o kabloyla kutunun arasında 3 metre falan var
-
Kendi kutularını takıyorlar hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Ekim 2023; 18:18:18 > -
aga hiçbir binaya daha kutu çekilmedi sadece kablolar çekildi am kabloları şuanki internet altyapısına bağlı
-
Kutular geldikten sonra aktivasyon süreci var, akabinde abonelik alabiliyorsunuz. Şu an o kablolar aktif değildir bağlı gözükse bile.
-
Gpon sonlandırma yapılalı 20 gün oldu benim de bina içi fiber kablolar hazır ne kadar sürüyor bu aktivasyon tahmini -
Merhaba, proje ekibimiz adresin ekim ayı aktivasyon hedefi içerisinde olduğunu iletti. -
İşletmeciler dahil kimse net bir süre vermiyor hocam bu aktivasyon ile ilgili. Belirli bir zaman periyodu veriyorlar sadece şu ile şu tarih arası veya en geç şu tarih gibi. Eğer net bir zaman alabilirseniz o sürenin bitmesini bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Ekim 2023; 18:50:30 > -
türknet böyle bir firma işte.. lüks sitelere veya düzgün yerlere götürmezler köhne veya yıkılacak durumdaki yerlere götürürler... 1 seneye kalmaz o binalar kentsel dönüşüme girecek...
-
lüks villa ve siteleri şehir dışında yapmasınlar o zaman
-
yıkılacak yerlere de altyapı getirmesinler bi zahmet... gecekondularda gigafiberin ne işi var?
-
gece kondu ? aga oturduğum mahllede böyle 3 ev var bizim ev yan komşu ve karşı bina bunlar dedemin zamanında kalma 2 3 katlı müstakile evler ve bu arada evim bağcılar meydanda bizimkiler bahçeli evden vazgeçmek istememiş apartman dikmemiş
-
Dostum senin nezninde demedim zaten genel olarak müstakillere götürüyor türknet.. ayazağa da vs bildiğin gece kondulara çekmiş ama sitelelere veya yeni dikilmiş binalara götürmüyor ondan bahsediyorum
-
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- türknet kurulum ücreti
- açık is emri var işlem devam edemez ne demek
- türknet whatsapp
- turknet statik ip
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X