Merhaba, sinyal değerlerim nasıl sizce? GPT'ye göre sınırlarda. Bunu yükseltmenin bir yolu var mıdır merak ediyorum. Ping testlerinda nadirde olsa paket kaybı oluyor. |
Fiber sinyal değerlerimi yorumlar mısınız?
-
-
Binada fazla sayıda fiber abonesi var ise bundan dolayı bölücülerden kaynaklı sinyal yüksek olabilir hocam ancak bu internete pek etkisi olmuyor genelde kullandığınız servis sağlayıcısının pop noktasındaki bağlantı kalitesi bina içerisindeki kullandığınız modem ve wifi ekipmanlarınız paket kaybını tetikleyebilir.
-
Gayet iyi. 27-28 dB kullanıyorum, bundan daha kötü sinyal gücü ama hiçbir sorun yok. TT makarna gibi bölüyor fiberi, bu değerlerde çalışacağını hesaplayarak yapıyor zaten. Problem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ISS değişim sinyali etkiliyor mu?
-
Sinyal değerlerinin paket kayıplarıyla alakası yok. Mevcut issnizin pop noktası ile ulaşmak istediğiniz sunucu arasındaki iletişimden veya doğrudan sunucu kaynaklıdır.
Upload nasıl 50 mbps? 1000 mbpslik tarife gibi upload konulmuş. 200 mbps tarifesi olanlar bile 30 mbps upload alabiliyor.
Tarifeleri belirleyen Türk telekom yaptıysa güncel port tarife değişikliğnden bizim haberimiz yok sanırım.
-
Upload konusunda fikrim yok hocam. Fixnet'de 100mbit standart tarifesini kullanıyorum. 20 olması gerekli diye biliyorum bende.
-
Fiberde sinyal problemi olmaz ya hiç olmaz ya hep olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X