Şimdi Ara

fibere modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet okula dönüş kampanyası bitmeden eve bağlatıyim diyorum da. Merak ettim fiber internet için illahttp://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/zyxel-vmg-3312-vdsladsl2-ve-fi̇ber-i̇nternet-uyuml/125430379 gibi bir ürün mü almalıyım? Yoksahttp://www.webdenal.com/tp-link-td-w8970_584967.html?ref=akakce&source=mobil&v=0.27,2 gibi ürünlerde de hızlı ve güçlü fiber internet kullanabilir miyim? Hangi ürün daha iyi gider?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne aliim beyler

• 24mbps fiber yazıyo

• Alacağınız tarifede evinize fiber kablo gelecekse (gpon) ttnet zaten uygun modem ve optic-rj45 çeviriciyi teslim edecektir.Resimdeki modemlerin optik girişi yoktur.Vdsl2 bakır kablo üzerinden çalışır.
  • Kampanya kapsamında modem verilmeyecektir diyo ama.

• Kampanyası bitmiş olabilir bu konuda net bişey diyemem ancak donanımsal olarak yazdığım ekipmanlar lazım olacak,elektriksel yada optik bakımından.

• O zaman ben adamı çağriyim. Gelsin bağlasın ne alıncaksa söylesin interneti kullanmak için. Olmazsa parayı veririm.takar ne lazımsa artık. Napiim fiberin olayını çözemedim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkTelekom 5G modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Veya hiç uğraşmıyim.http://www.webdenal.com/tp-link-td-w8970_584967.html?ref=akakce&source=mobil&v=0.27,2 bunu aliyim. Fiberden vazgeçip aynı fiyata ttnet ultranet limitsiz bağlatiyim. Fiberle uğraşmiyim. 16mbps de yeter heralde uğraşamam dönüştürücü optik falan. Olur di mi modem normal internete alıyom çünkü.

• Seçim sizin ancak tavsiyem en yakın türktelekom ofislerine uğrayıp internet alacağınız adresin hangi bağlantıyı desteklediğini öğrenin,sonrasında kampanya yoksa ona göre modem alın derim
  • İss lerden modem alinmaz

• Ttnet gercek fiber baglantıyı 100 veya 200 kisi uzerinde olan guvenlikli sitelerde veya ofislerde once hangi sistemde verildigini ogrenmeniz gerekir. Bunuda teknik personel size bilgisini verir.

Fiber kabloyu donusturup vdsl destekli modemle sonlandırır yada direk fiber girisi olan modemle sonlandırırdır.

Apartmanda veya mustakil evde oturuyorsanız eger rj11 bakır kablo üzerinden interneti vermektedir.

Bakır kablo uzerinden gelecekse piyasadan vdsl destekli bir modem almanız yeterli olacaktır.
  • omarking61 O kullanıcısına yanıt
    zyxel 3312 veya airties 5650 gibi tüm altyapıları destekleyen bi cihaz alırsanız her şekilde kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.