Şimdi Ara

Fiberhgw modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT altyapısında hgw298a modem kullanıyorum. Bu modem bazen 5ghz bağlanılamıyor kesiliyor. Cihazlar kiralık olduğu için yanında orijinal adaptörü ile gelmedi. Modem üzerinde 12V 1.5A yazarken verilen adaptör 12V 0.5A. Sorunun adaptörden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü modem yanında hız testi felan yapınca adaptörden ses geliyor. Bu modem ile 5Ghz de sorun yaşayan oldu mu? Ne yapabilirim?

• Hocam ürünün stabil çalışmasının sebebini yazmışsınız 5ghz sistemine yeterli enerji gitmediği için düzgün çalışmıyor.
    1 amper olsa pek sorun yaşatmazdı belki ama 0.5 amper çok az zaten çin malı adaptörler üzerinde yazanı bile veremiyor. Güzel bir adapyör alıp reset atıp tekrar kurarsanız sorunsuz kullanırsınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt

Huawei 1a adaptör taktım şimdi stabiş gibi, gpon cihazının kılavuzunda da 1.5a yazıyor ama verilen 0.5a onuda değişmem gerekir mi sizce

• Ne biçim iş yapıyorlar ya hocam bu değerler ölçülüp belirleniyor cihazın stabil çalışması için adaptörü yükseltmeniz gerekir voltaj aynı olsunda 2 amper olsada olur ama az olmasın.

Belki hız olarak belki ping olarak belki de crc hatası olarak yansız size bu uyumsuz adaptör sorunu
  • solnet personeli komple bitmiş... şimdi TURKCELL'den gelen kazmalar var... sorunlu HG255s modelinin kaynağı bunlar olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugah6aiw

solnet personeli komple bitmiş... şimdi TURKCELL'den gelen kazmalar var... sorunlu HG255s modelinin kaynağı bunlar olmasın?

Tt tarafından verildi modem. Superonline da mı öyle

• sol için evet adaptöre bakmamazlık etme... taşeron çalışanlar arttıkça sorunlarda artıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLONET MODEM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.