Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 5 6 bölümleri izledim genel olarak güzel gidiyor dizi kendini izletiyor olaylar değişti herşey canın istediği gibi gidiyor ama kendi sorunlarıda peşini bırakmıyor şimdi 21 mayıs a kadar bekleyeceğiz
  • Şu samsung virali diziyi medcezire benzetiyor..

Yapmayın ne olursunuz..

Sevdiğin kıza hoparlör almak nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 22 Nisan 2017; 2:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

4 5 6 bölümleri izledim genel olarak güzel gidiyor dizi kendini izletiyor olaylar değişti herşey canın istediği gibi gidiyor ama kendi sorunlarıda peşini bırakmıyor şimdi 21 mayıs a kadar bekleyeceğiz

Spoiler kullanaydın keske daha izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. bölümü izledim. Nesrin Cavadzade konuk oyuncu mu ya umarim değildir de sürekli oynar. Bayılıyorum o kadına

Ayrıca gayet iyi bir bölümdü her sey güzel gidiyor

• adamın kana kana su içmesi efsane ya :D
  • iyide spoilerlık bişey yazmadım ki bölümler hakkında açık bilgide vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

iyide spoilerlık bişey yazmadım ki bölümler hakkında açık bilgide vermedim

Herşey canın istediği gibi gidiyor deyince kafamda olayları oturtmaya çalıştım neyse boşver iyi geceler

• 2'den 4'e geldim fena değil ama daha iyi olabilirdi bence.

Cem Yılmaz

Neyse Debian logolu dizimize biraz ara vereyim , sonra izlemek için bölüm beklemeyelim
    FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç

• Denize acıyıp can manaya ayar olan bi ben miyim?
  • Diziyi tek eğlenceli yapan Can Manay ve onun insanlarla uğraşması , pek rahatsız olmadım bu yüzden

Onu geçte , koca psikoloğu ortopedist yaptılar. Can ayağına bakar mısın vs , dişçinin doktorum ben deyip teşhis koyması gibi bir şey

• bak ne güzel 1 saatlik dizi çıkarıyorsun izleniyorda, modernleşiyoruz diyoruz, yani illa bi şeyin içine neden 'bunu anca türkler yapar' diye tabir edebileceğimiz şeyler katıyorsunuz arkadaşım? 3 bölüm için 1 ay beklemek nedir ya. her hafta yeni bölüm versen bi yerin mi eksilcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

bak ne güzel 1 saatlik dizi çıkarıyorsun izleniyorda, modernleşiyoruz diyoruz, yani illa bi şeyin içine neden 'bunu anca türkler yapar' diye tabir edebileceğimiz şeyler katıyorsunuz arkadaşım? 3 bölüm için 1 ay beklemek nedir ya. her hafta yeni bölüm versen bi yerin mi eksilcek?

ard arda izlemek zorunda değilsin. meraklıysan haftada 1 bölüm izle.
  • Ben bunu nasıl düşünemedim ya.

• 3 bölüm birden izledim yağ gibi aktı. Herkezinde bildiği üzere dizi bir başyapıt, bir efsane değil ama Türkiye standartlarına göre Güzel bir dizi.

Can Manay ın hastanede yatma, tedavi görme olayıyla ilgili bir tahminim var; Çocukken annesini veya babasını bir şekilde öldürüp buraya düşmüş olabilir. Aslında eti ile konuşurken eti diyor ki, zamanında hastaneye yatma sebebinde şimdi ki gibi saplantılarındı. Saplantı deyince de akla tek gelen şey aşık olması ama buda çok saçma olur çünkü 13 14 yaşında ne aşık olması ne saplantısı. Tabi bu anne veya babasını öldürmeside bir varsayım. İhtimal düşük ama pek fazlada seçenek yok.

• Bu Can'ın su manyaklığı Suskunlar'da Gazanfer manyağının sürekli maden uyu içmesi gibi
  • Bende 4-5-6'yı izledim. İyi ilerliyor dizi, sıkmıyor asla. Sanırım biz genel olarak uzun süreli Türk dizilerinden çok sıkıldığımız için 1 saat olması bir avantaj sağlıyor her bölümün. Boş ve saçma şeylerle zaman öldürmüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

3 bölüm birden izledim yağ gibi aktı. Herkezinde bildiği üzere dizi bir başyapıt, bir efsane değil ama Türkiye standartlarına göre Güzel bir dizi.

Can Manay ın hastanede yatma, tedavi görme olayıyla ilgili bir tahminim var; Çocukken annesini veya babasını bir şekilde öldürüp buraya düşmüş olabilir. Aslında eti ile konuşurken eti diyor ki, zamanında hastaneye yatma sebebinde şimdi ki gibi saplantılarındı. Saplantı deyince de akla tek gelen şey aşık olması ama buda çok saçma olur çünkü 13 14 yaşında ne aşık olması ne saplantısı. Tabi bu anne veya babasını öldürmeside bir varsayım. İhtimal düşük ama pek fazlada seçenek yok.

Kitabini okuyan olsa azıcık spoiler alırdım ama yok heralde sizin düşüncenizde mantıklı

• Kitabı okuyan birinden ağır bi spoiler aldım çok ağır.

Eti can manay 'ın annesi

• Emple kullanıcısına yanıt
    bunu ben de almıştım daha da beteri var ama söylemiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

bunu ben de almıştım daha da beteri var ama söylemiyim

Hocam keşke öyle yazmasaydın daha çok merak ettim özelden yazar mısın

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.