Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım 2 bölüm izledim, Ozan Güven gerçekten çok iyi oyuncu

46dan sonra bir boşluk olmuştu bende bu dizi iyi oldu
  • normalde yerli dizileri sevmeyen genelde giydiren biri olarak 20 dakika fiye bakim dedim çok beğendim 3 bölümü bitirdim yarını sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten adamlar yapmış ya :)
  • Fİ GÜNÜ

CAN MANAY

• Saat kaçta gelir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz!
  • yunus6397 kullanıcısına yanıt
    21.00
  • Bence 10 da yayınlanır geçen de öyle olmuştu

• 21.00 hocam resmi hesaptan paylastilar

• Nasıl dizi sarıyor mu ? yarın aksam baslamayı düsünüyorum
  • Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum , nereden izleyebilirim bu diziyi? Puhu tv 'de maalesef izlenmiyor
  • yerimi aldım bekliyorum
  • zippo90 Z kullanıcısına yanıt
    vpn den turkiyeyi ayarlayıp bağlanabilirsin.
  • İlk 3 bölümü izledim.Açıkçası yeni bölümleri sabırsızlıkla bekledim.Neyseki yayınlanmış.

Ama nedense dizide bir eksiklik var.Yani kötü bir karakter.Bu da diziye aksiyon katmıyor.Ve keşke biraz daha uzun olsa.1 saat süren diziyi en son 2005 yılında kurtlar vadisi izlemiştim ;)

• Daha 2. bölümdeyim. Niye bu Can Manay'ın düdüklediği kadınlar şu aşık olduğundan daha güzel ? Bende mi sorun var?

Ayrıca şu Ozan Güven'e de birisi söylese de her seferinde şu ellerini pray pozisyonunda oynatıp konuşmasa.

Birde adam obsesif ; bu holding patronunun getirdiği tabloyu masaya yine düzgün koyuyor , verdiği kartı yamuk.

Can Manay eve gelip siyah defteri soruyor sonra Duru ile Deniz arasında bunun muhabbeti geçmiyor.

Bence çekim vs. güzel ama çok özenilmemiş bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

diziyi idm ile çekebilirsiniz bu sayede reklamsız izlersiniz

Bence diziye öyle bir haksızlık yapmayın sonuçta türkiye bir ilk oldu süre kısa ve ücretsiz adamlar para kazanmazsa bu iş devam etmez ki illegal'e hayır

Bu arada cem yılmaz

• Sizce can manay geçmişte ne yaşadı?Benim kafamdan çok farklı senaryolar geçiyor ama şu kanal patronu meselesi biraz kafamı karıştırdı açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

Bence diziye öyle bir haksızlık yapmayın sonuçta türkiye bir ilk oldu süre kısa ve ücretsiz adamlar para kazanmazsa bu iş devam etmez ki illegal'e hayır

Bu arada cem yılmaz

hocam aslında evde internet yok o yüzden arkadaşda indirdim öyle keşfettim durumu , baştada vodafone reklamlarına falan tıkladım

• 4 ve 5'i izledim. ilk 3 bölümden daha iyidi. dizi efsane olur. simdi 6'ya başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

Bu arada cem yılmaz

aynen ben malum eklentiyi puhu tv'de durdurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Nisan 2017; 23:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

4 ve 5'i izledim. ilk 3 bölümden daha iyidi. dizi efsane olur. simdi 6'ya başlıyorum

Hemen tüketmeseydin keşke :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.