Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Dizi güzel.Pek yerli dizi izlemem ama bunu izlemeye devam edeceğim.

Yalnız Can Manay ile sponsorluk bulmak için gittiği adam arasındaki olayı anlamadım.

Ormandaki buluşmada Can neden bahsetti ki adam önce imzalamadı sonra imzaladı ?

çıkar kokusu yakında :)

• Kitapların yazarı,kadından da ,konuşmasından da ,bilgi kültür seviyesinden de etkilendim.

• kitapla ilgili hiçbir yerde spoiler bulamadım varmı kitabı okuyan kitapda sanırım siyasetle ilgili göndermelerde varmış merak ettim doğrusu
  • Ünlü zornosu gibi dizi la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben beğendim,

yeni bölümü bekliyorum bir bilgi falan yok mu?
  • Eğer ayda bir yayınlanma olayı varsa çok saçma olmuş. Diziden soğuturlar izleyiciyi. Olayları unuturuz

• Ozan Güven'in oyunculuğu, sevişme sahneleri ve kamera açıları dışında TV'de çöp dediğimiz yerli dizilerden farkı yok. Adam kadına aşık olur, olaylar gelişir. Burada karakter farklı olunca herkes beğenmiş.

Edit: Ayrıca kıyafetli sevişme sahnesi nedir? Kıyafetle yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 11 Nisan 2017; 19:42:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • waynei kullanıcısına yanıt
    BluTV'nin Masum'u yayınlarken yaptığı hatayı yapmak istemiyorlar. Türk izleyici kitlesini çekebilecek bir konuya sahip diziyle ücretsiz başlangıç yapıp birkaç dizi daha çektikten sonra aylık ücret almaya başlarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Puhu da ücret yok reklam var diye video vardı. İzlendikçe reklamlar artar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Ozan Güven'in oyunculuğu, sevişme sahneleri ve kamera açıları dışında TV'de çöp dediğimiz yerli dizilerden farkı yok. Adam kadına aşık olur, olaylar gelişir. Burada karakter farklı olunca herkes beğenmiş.

Edit: Ayrıca kıyafetli sevişme sahnesi nedir? Kıyafetle yapan var mı?

Ne kadar sansürsüzde olsa burası türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Eğer ayda bir yayınlanma olayı varsa çok saçma olmuş. Diziden soğuturlar izleyiciyi. Olayları unuturuz

Hakkaten yav çok saçma

• öpüşme var diye nasılda izlenmiş
  • İlk bölümdeki hatunu bidaha göremeyecek miyiz.? Can manay reis işini bilir yapar bi güzellik

• şuana kadar toplam 10 milyon izlenme sayısına ulaşmış dizi.Yeni bölümlerde 21 Nisan'da yayınlanacakmış
    http://www.ranini.tv/haber/23783/1/finin-yeni-bolum-yayinlanma-tarihi-belli-oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki1903 -- 13 Nisan 2017; 12:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

şuana kadar toplam 10 milyon izlenme sayısına ulaşmış dizi.Yeni bölümlerde 21 Nisan'da yayınlanacakmış
    http://www.ranini.tv/haber/23783/1/finin-yeni-bolum-yayinlanma-tarihi-belli-oldu

sadece ilk bolum mu 10m

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

şuana kadar toplam 10 milyon izlenme sayısına ulaşmış dizi.Yeni bölümlerde 21 Nisan'da yayınlanacakmış

sadece ilk bolum mu 10m

onu bilmiyorum haberde detay vermemişler ama 3 bölüm toplam 10 milyondur heralde

• #Fİ | Yeni fragman bugün 18.30'da yayında! #Fİ456 21 Nisan'da @puhutv'de! #ayyapımhttps://t.co/LrtprfsFRI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Nisan 2017; 17:46:4 >

• 4. 5. ve 6. bölümler 21 Nisanda yayınlanıyor :)
  • 3 bölümlük fragman geldi içinde gram birşey yok
  • Kitapları hep takıntılı bir aşk üzerine mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.