Şimdi Ara

Fiesta 1.4 tdci vs Fabia 1.2 benzinli acil yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ıbiza yi da düşünüyorum. Eski kasalar değil ama suanki en yeni ıbiza gözüme hoş geliyor. Bayi güzel indirimler yaparsa ıbiza 1.0 almayı da düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Uzun yol yapıcaksan fiesta, yok ben şehir içi binicem yılda 10 bin yapmam bile diyorsan fabia.

Misal ben fiestayı seçtim 1.4TDCi, 20-25bin km arasında bir yol kat ettim 6 ayda, 2-3 bini şehir içi değildir bile belki. Tek sorun yakıtı, 14 kuruştan daha az yaktıramadım aracı, resmen yakıcak dereceye geldim. Bir gün sinirlenip mazot benzin yağ ne varsa dökücem yakıcam aracı.

100 kmde kaç litre yağ yakıyorsunuz. Motor yagı değil ayçiçek yagı

Ayçicek yağı kullanmıyorum, genelde tercihim kızartma yağından yana

şekiline şukular şelale

Fiesta 1.4 tdci vs Fabia 1.2 benzinli acil yardım!

Hangi oyun?

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Live for speed(sürüm 6j)
    Pist new westhill
    Motor ve araba ayarı; fiesta 1.6 tdci 75hp 185nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Ağustos 2016; 15:47:57 >
  • Kardes zorlayip extra 5bin ₺ daha koyabilirseniz 2012 Chevrolet Aveo 1.3dizel HB oneririm. Universitedeyim ben de kullaniyorum hem motor kucuk hem de dizel olmasi sebebiyle memnunum. 20₺ ile 100 km civari gidiyorum Ankara'da.

Edit: Baz versiyonda bile yokus kalkis, park sensoru, start-stop ozellikleri standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 26 Ağustos 2016; 16:01:16 >
  • adamın üniversitede arabası olacak kadar parası var, çekişine benzinine takılıyor. biz kenkarta atacak para bulamıyorduk. arabalı bebeleri görünce özentimizden sümük çekiyorduk. hey yavrum be.. git beğendiğin arabayı al. nasılsa bir yerden sonra benzin parası çek gelip otobüse bineceksin. bari tipi şekil olsun da iki kız düşürürsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Kardes zorlayip extra 5bin ₺ daha koyabilirseniz 2012 Chevrolet Aveo 1.3dizel HB oneririm. Universitedeyim ben de kullaniyorum hem motor kucuk hem de dizel olmasi sebebiyle memnunum. 20₺ ile 100 km civari gidiyorum Ankara'da.

Edit: Baz versiyonda bile yokus kalkis, park sensoru, start-stop ozellikleri standart.

En iyi öneri.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Cihan abi sonunda alacağım arabaya karar verdim. Bugün vw bayisine polo test etmeye gitmiştik. Polo test araci bir yere gitmis yoktu. Vw nin yanında da seat vardı ikisi birleşik. Neyse ibiza yi test edelim dedik madem polo yok.
    Ibiza da 1.2 tsi 90 hp test aracının olduğunu söylediler. Malum benim ehliyetim olmadığı için aracı babam test etti ve ikimizde çok beğendik. En son karar olarak ıbiza 1.2 tsi almaya karar verdik.
    Yani bir daha sizleri rahatsız etmeyecegim. Söz veriyorum.
    Haydi kalın sağlıcakla.
    Konu kilit.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.