Şimdi Ara

Fiesta 1.4 Titanium Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model 30000 km'de otomatik benzinli araca sahip arkadaşımın arabasını almak istiyorum.Arabanın sadece sağ ön kapısı hafif çarpmadan dolayı garanti kapsamında değişmiş.Fiyat olarak 28bin diyor.Sizce fiyat nasıl?Sahibinden'e göre fiyatı düşük gibi ama gerçekten piyasasından düşüğe mi alıyorum aracı.Yani ben sonradan satmak istediğimde 28'e çok rahat satabilirmiyim?Yarın arabayı test edeceğim ve cevabımı bildireceğimden acil yardım almam gerekiyor...

• Baska bir problem yoksa bence alinabilecek bir fiyat.
  • 2013 ü 32000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

2013 ü 32000 tl.

32000 değil otomatik diyor arkadaş 1.6 powershift 38000. 1.4 otomatik yok zaten
  • 28 bin lira piyasanın çok altında benzinli otomatikler fiesta da ikinci elde daha degerli manuel e göre. Hasar kaydını sorgulayın tramerde gerçekten tek işlem görmüşse kaçırmayın çok iyi fiyat. Alıp satsanız bile daha iyi fiyata gider kar edersiniz ama 28 bin çok düşük iyice aracın geçmişini ögrenmeden almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

28 bin lira piyasanın çok altında benzinli otomatikler fiesta da ikinci elde daha degerli manuel e göre. Hasar kaydını sorgulayın tramerde gerçekten tek işlem görmüşse kaçırmayın çok iyi fiyat. Alıp satsanız bile daha iyi fiyata gider kar edersiniz ama 28 bin çok düşük iyice aracın geçmişini ögrenmeden almayın.

Araba çok samimi bir kız arkadaşımındı ama düğün fln arifesinde vazgeçti ne yazık ki.Hazirana kadar satmayacağım fln dedi kaldı öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.