Şimdi Ara

Yardım doblo 1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YENİ DOBLO COMBI 1.4 DYNAMIC AB AC 2PLS almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.....

• biraz daha yaygınlaşmasını beklemen gerekebilir
    neden 1.3 mj düşünmüyorsun
  • aslında yenisinin tipi falan fena değil ama belki motor sorunu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_scania

aslında yenisinin tipi falan fena değil ama belki motor sorunu olabilir

ne gibi bir motor sorunu olabilir??
  • Hiçbir motor sorunu olmaz fiat motor da en ileri firmalardan biridir.

yıllarca test edip o motorları öyle piyasaya veriyorlar.

fiat bazı motor ürettiğini sanıp toplayan firmalara benzemez.

fiat malzeme ve işçilik zayıfından bu kadar geri gitti.

niye geri kaldıklarını anca yeni anladılar ve durum artık değişti.

multijet alıcak paran yoksa 1.4 benzinliyi de alabilirsin .
  • Bence de ticari arabada dizel daha iyi seçim olur yüksek torku avantaj sağlar çoğu zaman alabilirseniz dizel alın.
  • Almak istediğin motor tipi halen palio ve albeada kullanılan 1.2 16v fire motor üzerinde değişiklik yapılmış hali.yakıt tüketimi olarak 1.2 litreden daha avantajlı.ancak motor gücü olarak biraz zayıf.yinede dobloyu rahatlıkla kaldırabiliyo.(en azından eski 1.2 den çok çok iyi).çalışmasıda gayet sessiz ve sarsıntısız.ama imkanın varsa 1.9 multijet i tavsiye ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    doblo 1.2
    17 yıl önce açıldı
    Peugeot Partner 1.9 yardım
    14 yıl önce açıldı
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 benzinli 1.3 dizel multijet i olan tanıdıgımız bi abimiz var. 1.2 yi 1 ay kullanıp sattılar ne gidiyo ne az yakıyor diyip bagıra cagıra sattılar. Eski kasa. Yenilerde 1.3 yok sanırım 1.4 var. kesinlikle 1.4 multijet paran varsa 1.9 multijet
  • Ya ticari araçta benzinli motor olayı çok saçma bence

Hadi test sürüşü yaptınız arabada 2 kişi yük filan hiç bir şey yok, araba güzel gidiyor geldi. Peki yarın birgün bagajı fullesen bu araba nasıl gidecek? Yakıt tüketimi en azından 2 litre artar ki bu bizim başımıza Siena 1,4de gelen olaydır. Ayrıca Doblo Sienadan daha ağır bir araç, motor zor kaldırır o kasayı. Doblo alacak olsam (ki hiç öyle düşüncem olamaz) 1,9 mjet'e param çıkmazsa 1,3 alırdım
  • Bence ticaret için almıyor arkadaş.

ticaret için alsaydı zaten multijet tek kelime ile olayı bitiriyor.
  • 1248cc 16V 75hp 190nm, Multijete inanalım
  • Arkadaşlar bende isterim multijet almayı ama arada hatırı sayılır fiyat farkı var (4750 ytl)....Yarın kısmet olursa Bursa Birmot a gitip işlemleri başlatacağım renk olarakta safari beji seçtim inşallah ellerinde vardır....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.