Şimdi Ara

Fiesta 1.6 Otomatik %0 Faiz Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lavenil

teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.

düşüncenizi takdir ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavenil

teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.

Şu forumda ilk defa faize bulaşmak istemeyen duyarlı birisini gördüm. Gerçekten çok tebrik ederim. Allah size hakkınızda en hayırlısını ve güzelini nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

Buradaki fiesta incelemesini izleyin bu arabayi alirsiniz

www.oto-park.com/haberler/askin-meyvesi-ford-fiesta-16i-titanium/984

AYrica aracta opsiyon donanımlarında bile
    Park sensörü yokmuş
    İlginç !

Bende full fiesta aldım bayii'de boyalı park sensörü takıyorlar.

• lavenil L kullanıcısına yanıt
    Faizin düzmece olması bir yana, borç ile alınan araca bir de ipotek koyulması bana ters geliyor. Sıkışsanız satma olayınız biraz sancılı gelişir. 2-3 ay daha para biriktirin ve dişinizi sıkın. 2013 modeller için Ocak-Şubat aylarında güzel indirimler olacaktır. Üstünü de ihtiyac kredisi çeker tamamlarsınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.