teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.
düşüncenizi takdir ettim..
quote:
Orijinalden alıntı: lavenil
teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.
Şu forumda ilk defa faize bulaşmak istemeyen duyarlı birisini gördüm. Gerçekten çok tebrik ederim. Allah size hakkınızda en hayırlısını ve güzelini nasip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: tugrul4545
Buradaki fiesta incelemesini izleyin bu arabayi alirsiniz
AYrica aracta opsiyon donanımlarında bile Park sensörü yokmuş İlginç !
Bende full fiesta aldım bayii'de boyalı park sensörü takıyorlar.
lavenilL
kullanıcısına yanıt
Faizin düzmece olması bir yana, borç ile alınan araca bir de ipotek koyulması bana ters geliyor. Sıkışsanız satma olayınız biraz sancılı gelişir. 2-3 ay daha para biriktirin ve dişinizi sıkın. 2013 modeller için Ocak-Şubat aylarında güzel indirimler olacaktır. Üstünü de ihtiyac kredisi çeker tamamlarsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme