Şimdi Ara

Fiesta 1.6 Otomatik %0 Faiz Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16.000 nakit, aylık 2.000 e kadar da taksit ödeme imkanım var. Ford Fiesta nın 24.000 için 20 ay taksit kampanyası makul geldi. sizce otomatik 1.6 fiesta ya 40.000 e yakın fiyat fazla mı? ik aracım olacak ne tavsiye edersiniz?

• benım yorumum fazla oldugu yonde,2-3 yasında bir ust segmentın araclarına bınebılırsın
    elındekı maddı ımkanlar ıle
  • Çokta mantıksız değil en azından 24 ay sonunda fazla zarar etmeden satabileceiğin bir araç... Ek faiz vermeyeceğin için zararın dahada az olacak ki bence işin en iyi yönü bu... Şuan aynı paraya başka ikinci el araç alıp kredi çeksende aynı zararı edeceksin yada başka bir markanın C segmentini alırsan satarkenn hem extra zarar ve zaman kaybedersin...
    Örnek vereyim daha yeni arkadaşıımın 2011 Fiesta x Paket Titanium otomatik aracı sıfır olarak 33.000'e alınmıştı 31.000'e aynı gün satıldı, benimde bir önceki aracım 2006 Fiestaydı 17.500'e 2009da otokoç ikinci elden alıp geçen yaz sonu 19.500'e hemde galeriye sattım adamlar yarım saatte arabayı havada kaptılar...
  • faiz yok dediklerine bakma blöf yap peşin alacam de daha ucuza veriyorlar
  • o konu da aklıma takılıyor zaten.. faize bulaşmaktan çekinmesem çekerim krediyi, daha iyi bi arabayı aynı fiyata alabilirim. sıfır faiz olduğu için fiesta düşünüyorum ama acaba gerçekten sıfır faiz mi?
  • Peşinde ek 2.000 indirim alırsınız + dosya masrafı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Peşinde ek 2.000 indirim alırsınız + dosya masrafı yok.

nakit 16 bin varken 2000 indirim pek işime yaramayabilir :) yine de teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iki uc gun once konu acip silmistim 1.6 fiesta titanyum powershift nasildir alinir mi diye. Bak simdi tekrar aklima getirdiniz
    Ben 25000 pesin verip kalani 20 taksit yaptirmayi dusunuyordum tabi olursa.
    Ama C sinifi 2010 model bir araba almak daha mantikli geldi sonradan
    40000 tl nin icine kasko sigorta dosya masrafi plaka masrafi dahil mi buna da bakmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-infinite -- 25 Mayıs 2013; 1:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki fiesta incelemesini izleyin bu arabayi alirsiniz

www.oto-park.com/haberler/askin-meyvesi-ford-fiesta-16i-titanium/984

AYrica aracta opsiyon donanımlarında bile
    Park sensörü yokmuş
    İlginç !

• Krediyi bankadan cekip alin. Cunku 0 faiz olayinda liste fiyatindan satiyorlar. Indirim alamazsiniz. Hesaplamak lazim aradaki farka gore

• Alınabilir ama fiyatı daha da indirmeye çalış :)
  • %0 faiz değil o. peşin alacağınızı söylerseniz anlarsınız.
    (fiat'ta öyledi.)
  • Arkadaslar bankadan kredi cekip pesin almak daha mi mantikli?
    Bankanin faizi ile sonucta ayni hesap olmuyor mu.

• Hocam fiyat ve ödemeler konusunda bir şey demeyeceğim. Benim itirazım şu "sıfır faiz" meselesine.

"Sıfır faiz" diye bir şey yoktur, olamaz.
  • araba firmalarının sıfır faiz düzmecesi şu şekilde işliyor örnek veriyorum a firması b modelini 38 bin tl'den yüzlerce hatta binlerce müşterisine satıyor. Araç listesinde bu 38 bin tl'nin yanındada 40 bin tl gibi bir göstermelik bir fiyat oluyor sanki 40binmşte 38e düşmüş gibi. siz gidip eğer sıfır faiz! ile bu aracı almaya kalkarsanız size 40 bin tl üzerinden satıyor. Yani aslında değişen birşey olmuyor ödediğiniz para aynı ama siz faize para ödemeden taksitle araç aldığınısı sanıp mutlu oluyorsunuz. Pazarlama taktiği yani.

Bunun bir benzerinide bankalar yapıyor. Örnek veriyorum o faizle 8.000 tl kredi veriyor. Bizde mutlu mutlu o taksitle beleş para diye mutlu oluyoruz ama oda ne hoop dosya masrafı diye bir şey çıkıyor, ondan sonra bir masraf daha çıkarıyor örnek veriyorum hesap açılış ücreti, hesap kullanım ücreti gibi odanesi ekstra olarak birde sigorta zorunluluğu getiroyor toplayıp bir bakıyorsun faizli oranla aynı parayı ödemiş oluyorsun bankaya.

• Bankadan kredi çekilse daha pahalıya gelir en az 3 bin lira faiz ödersiniz 24 bin tl ye.

• o 0 faiz muhabbeti yalan.
    dayım fiattan araba aldı 0 faiz sözde bir dosya hazırlama parası geldi akıllara ziyan. 1000 tl. faizi peşin almış oldular

24000 tl kredi çekeceksin ama 25000 ödeyeceksin. dosya parası, sigorta parası o parası bu parası oldu mu sana 1500 tl vereceksin direk orada. daha sonra her yıl için ocakta bankaya bilmem ne parası 100 tl veriyorsunuz.

gidin tüketici kredisi çekin çok daha mantıklı kafadan 2000 tl indirim üstüne biraz pazarlık 3000 tl indirimle alırsınız
  • teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.
  • Peki bayinin kar koyup sattığı ortada, burada önemli olan bankadan kredi çekince yada bu şekilde sözde sıfır faizle alınca arada ne kadar fark oluyor ona bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavenil

teşekkürler yorumlar için. evet sıfır faiz olayı düzmeceymiş anladığım kadarıyla. faize bulaşmak istemediğimden kampanya dikkatimi çekmişti. en mantıklısı dişimi sıkıp para biriktirmek ve c sınıfı 2. ellere yönelmek. zaten 2013 fiesta kediden domuza dönüşmüş o ızgarayla. beğenmedim.

Böyle düşünen insanları görmek beni çok mutlu ediyor. Dostum eğer araba lazımsa dişini sıkmana da gerek yok. İkinci el daha hesaplı bir araba da alabilirsin. Millet hep 10 lirası varken 30 liralık araba almaya çalışıyor, 30 lirası varken 150 liralık ev almaya çalışıyor. Maaşı geliri ne var ne yoksa 10 sene 20 sene ipotekli yaşıyor. Sonrada piyasada ne iş kalıyor ne para. Bankalar arası dolaşan birşey haline geldi bu para denen şey. Helal haram zaten düşünen yok. Neyse ben dertliyim bu konuda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.