Şimdi Ara

Fiesta Bagaj Açma Düğmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1998 model fiesta flair arabam var. Arabam.com sitesindeki testte bagajın orta konsoldaki bir düğme ile içeriden açılabildiği yazıyor:

Ancak ben böyle bir düğme göremedim. (sorun bendedir büyük ihtimalle, çünkü fiat uno aracımın küllük ve çakmağını aldıktan bir ay sonra forum sayesinde bulmuştum :) ). Bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda beni aydınlatmalarını rica ediyorum.
    Teşekkürler.

• tipik türk tekniklerini kullan. ne işe yaradığını bilmediğin ne kadar düğme varsa hepsine tek tek bas ve sonucu izle. unutmadan düğmeye bastığın halde bi değişiklik olmadıysa o düğmeye bi daha basmayı unutma.
  • Yapmaz olur muyum o işleri? Hatta havalandırma ızgarasının yanındaki bir düğmemsi yapıyı da zorlayıp kırdım. Zaten düğme sayısı az arabada, denedim gördüklerimi ama açanı yok. Kaput açma kolu bile garip bir şekilde direksiyon kolunun altına gizlenmiş. Cins bir araba nitekim. Arayışlarım sürecek.
  • sol tarafta buyukce bı duyme dıye hatırlıyorum ben
  • Sol tarafta rezistans düğmesi var. Bir tane de işlevsiz bir şey var. Galiba benim arabada içeriden bagaj açma özelliği yok ki o düğme yeri boş bırakılmış.
  • 1998 model fiesta'dan sonra model yenileyip ayni kasanin 2000 modelini almistik. Hatirladigim standart farklar, 2000de: klima, yolcu h.yastigi ve bagaj acma tertibatinin standart donanimda sunulmaya baslanmis olmasi.
    sizin modelde o dugme yok yanlis hatirlamiyorsam ve o dugmenin yeri de sanirim sizin kirdiginiz bos dugme...
  • Olabilir, çünkü arabayı aldıktan sonra verdiğim linkteki teste bakıp teknik özelliklerini okurken gözüme çarptı. Sonrasında orta konsolda kurcalamadığım yer kalmadı ama sonuç yok. Neyse ben biraz daha aram yapayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam vites kolunun tam önünde bagaj açma butonu babamda da 98 fiesta flair var ...
  • hocam bendede 98 flair var bende biyerlerde okumuştum böyle bi düğmenin olduğunu aynı bende senin gibi aradım ama bulamadım son yorum yazan arkadaşı okuyunca bu düğmenin benim arabamdada olmadığını daha iyi anladım çünki vites kolunun önünde böyle bir düğme yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.