Şimdi Ara

Toyota Corolla Otomatik Ayna Kapama Açma Modülü Uygulaması (E160)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
15.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 Haziran üretimine kadar bizim araçlarda ki katlanan aynalar elektrikli aynalar idi ve Haziran sonrası üretimlerde bu aynalar otomatikleştirilmişti.

Bende 35 gün önce aliexpres'den Bu Link 'den sipariş ettiğim modül 35 gün sonra elime ulaştı ve dün soluğu aracın başında alıp :) uygulamayı aracıma taktım ve böyle bir uygulama takma fikri olanlar ve nasıl yapılacağına dair bilgi edinmek isteyenler için video altında detaylı uygulamasını kayıt altına aldım.

Ve Toyota Corolla sahipleri ile paylaşmak istedim, faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

Uygulamaya Ait Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2882 -- 3 Nisan 2016; 20:48:39 >

• Benim Avensis te içerden aynaları katlıyor fakat kumanda üzerinden aracı kitlediğimde katlanmıyorlar. Az önce avensis için bu modülden baktım ama bulamadım.

Elinize sağlık, eliniz yatkın gözüküyor. Ben olsam illa bir şeyleri kırmıştım şimdiye
  • Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığım link'te hata yapmışım ve düzeltmiş bulunmaktayım.

Araçta kullandığım modülün link'i yukarıda paylaştığım link'teki üründür.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
  • Merhaba Emre Bey. Vermiş olduğunuz linkten siparişim bugün elime ulaştı. Fakat paket içerisinden alt resimde gözüken kırmızı renkli clipsler çıkmadı maalesef. :(
    Bu alttaki resimde 2 adet kırmızı malzemenin adı nedir? ( Clips felan olsa gerek )Nereden temin edebilirim. Bir bilginiz var mı? Birde eksik ürün gönderdiği için satıcıya bildirim nasıl yapabilirim biliyormusunuz? Neticede bu 2 adet clipsin parasını düşerek ödemek istiyorum satıcıya. Şimdiden teşekkürler.

Edit :http://www.novelcar.com/kablo-kesmeden-elektrik-alma-aparati-1-0-2-5-mm-2889 şöyle bir aparat buldum internette bu da olur heralde değil mi?

Bu arada satıcıya mail attım durumu anlattım. Satıcı bana "artık o aparatı göndermediklerini, sattıkları kişilerden o aparatın kabloda oksitlenmeye sebep olduğunu belirten geri bildirimler aldıklarını" söyledi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? Bu aparat olmadan nasıl monte etmek gerekir modülü?

Toyota Corolla Otomatik Ayna Kapama Açma Modülü Uygulaması (E160) Toyota Corolla Otomatik Ayna Kapama Açma Modülü Uygulaması (E160)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 22 Nisan 2016; 12:49:04 >

• kazzzem kullanıcısına yanıt
    Open dispute (anlaşmazlık) seçeneği ile durumu aliexpress'e bildirebilirsiniz ve durumu anlatip eksik ödeme yontemini talep edebilirsiniz.

Paylaştığınız linkteki urunlede ayni işlemi yapabilirsiniz.

Ama bu klips leri kullanmadanda yapabilirsiniz. Şöyle; bagliyacaginiz kaplalorin dış ambalajini yan keski veya kesici malzeme (bicak falcata vs gibi) ile sıyırıp telleri birbirine sarip uzerinede elektrip bandi ile izole edip islemi tamamlayabilirsiniz.

Zaten o klipslerde kesme soyma olmadan kablolari birbirine temas ettirmekti amaci. Ama paylaştığınız linkteki klips leri alip oyle uygulardim sonucta arac tesisatina fazla mudahale etmek istemezdim. Bu aparatlar kablo yuzeyine bi siyirikla icindeki tellere temas etmeaini sagliyor ve fazla zarar vermemis oluyor.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2882 -- 23 Nisan 2016; 15:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Emre Bey,
    Bende sizden cevap alamayınca Ana Konuya yazmıştım az evvel, Bilgisi olan arkadaşlara danışmak maksadı ile. Sürekli araca binerken ve inerken manuel olarak aynalarımı kapatmak pek hoşuma gitmiyor. Malumunuz Oto Elektrik aksamı biraz sıkıntılı bir durum aslında. Fakat sizin videonuzu izledikten sonra bana bir cesaret geldi ve bende yapabilirim bunu dedim. Lakin "oksitlenme" vs.. gibi laflar duyunca insan biraz çekiniyor. Nacizane fikrinizi almak isterim bu konuda uzun vadede ya da kısa vadede ne gibi bir sıkıntıyla karşılaşılabilir. Linkteki klipsi alıp uygulamayı düşünüyorum bugün inşallah...

Saygılar...
    hocam uzun yıllar sorun çıkartmayacağını düşünüyorum güvenle uygulayabilirsiniz.

onlar belki 1000 de 1 oksitlenme olduğu için riske girmek istemediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Uygulamayi yapacaginiz yer açık hava alani veya nemin yoğun oldugu yer degil ki, oksitlenme riski de olsa uzun yillar sonra düşük bir ihtimaldir.

Yani güven ile uygulamanizi yapabilirsiniz hicbir sorun olmaz merak etmeyin.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2882 -- 23 Nisan 2016; 19:28:42 >
  • Emre bey iyi günler, aracım 2012 model corolla bende siparis edip uyumlu olan modelini aldım kırmızı aparatlar çıkmadı, elektirik cidden bugün temin edeceğim acaba bir kaç sorum var yardimci olabilirmisinjz?

• İyi günler,
    Elimden geldiğince yardımcı olurum, sorularınız nedir acaba?

• Emre hocam merhaba,

Benim anlamadigim bir konu var acaba toyota corolla larda iceriden bir tusa basinca katlanan modelimi var, birde toyota corolla nin hermodelinde (2008-2016) aynalari elektirik motorlumu.

• Aracın donanım seviyesine göre değişmekte eger donaniminda var ise icerden aynalari kapamasini saglayan tus oluyor. Ama boyle bi donanimi yoksa ne tus nede aynalari motorlu olur.
    Saygilarimla.

• emre bey. Kayseri yetkili toyota servisine sordum. aynen dediklerini söylediler..
  • Arkadaşlar bu modülü sipariş ettikten sonra, konya da taktirabilecegim iyi bir oto elektrikçi var mıdır.Lutfen yardımcı olabilir misiniz? Bir de hem ayna hem cam modülü için satinalabilecegim güncel link atabilir misiniz.Kendim yapamam, servis her ikisine 400 TL dedi.Sizce modülü satın alıp elektrikciye taktirsam daha iyi olmaz mı.Arac 2016 1.33 makyajlı kasa.Lutfen yardımcı olur musunuz teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.