Şimdi Ara

Fiesta buldum alinir mi? (Sonunda aldik. Sorularim var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şizofren takıntı hastalıgı oldugu incin bunun icin genelleme yapamam takıntı herkeste vardır. siz halen paronit paranit demeniz bile takıntıdır..
    alın teriyle para kazanmaknın sonucunda sanayiden cıkamam gibi bir durum söz konusu oldugundan dolayı bu dünyada herkes bir birne bir sekilde kazık atıyor... tabi sen bilmezsin paranın nerden geldiğinide bilmezsin neticede bu işin ehli erbabı...

dost kazıgı yemediginizden göz kırpmaları anlamazsın veya araba pazarında tetikte bekleyen galericileri bilmezsin. adamlar işin erbabını bildiğinden pazardaki arabaları resmen tanaıyorlar yabancı araba girsin hemen arabanın pesinde kosuyorlar veya ıslık calıyorlar.

ıf else kodlarıda buna benziyor bir döngü icerisinde devamlı aynı yerde dönüp dolaşılıyor. D R müzik marketinden korku filmi alıyorsun. eve gidip izlediğinde sonucun ne oldugunu biliyorsun bir sekilde korkcaksın ama sadece seneryoyu bilmiyorsun.

galericilerde böyle ückagıtcı ama nasıl sernaryo ile araba satcagını kestiremiyorsun...

bu konuda haklısın nekadar tartışsakta sen A yı savunurken, ben B yi savunuyorum bu yüzden bu tartıştıgmız konu bir yere gitmiyor,gitmeyecekte..
    sizi düsüncelerinizi başka bir galericiye bırakıyorum.

yorumlarınız icin teşekkür eder, iyi günler diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

şizofren takıntı hastalıgı oldugu incin bunun icin genelleme yapamam takıntı herkeste vardır. siz halen paronit paranit demeniz bile takıntıdır..
    alın teriyle para kazanmaknın sonucunda sanayiden cıkamam gibi bir durum söz konusu oldugundan dolayı bu dünyada herkes bir birne bir sekilde kazık atıyor... tabi sen bilmezsin paranın nerden geldiğinide bilmezsin neticede bu işin ehli erbabı...

dost kazıgı yemediginizden göz kırpmaları anlamazsın veya araba pazarında tetikte bekleyen galericileri bilmezsin. adamlar işin erbabını bildiğinden pazardaki arabaları resmen tanaıyorlar yabancı araba girsin hemen arabanın pesinde kosuyorlar veya ıslık calıyorlar.

ıf else kodlarıda buna benziyor bir döngü icerisinde devamlı aynı yerde dönüp dolaşılıyor. D R müzik marketinden korku filmi alıyorsun. eve gidip izlediğinde sonucun ne oldugunu biliyorsun bir sekilde korkcaksın ama sadece seneryoyu bilmiyorsun.

galericilerde böyle ückagıtcı ama nasıl sernaryo ile araba satcagını kestiremiyorsun...

bu konuda haklısın nekadar tartışsakta sen A yı savunurken, ben B yi savunuyorum bu yüzden bu tartıştıgmız konu bir yere gitmiyor,gitmeyecekte..
    sizi düsüncelerinizi başka bir galericiye bırakıyorum.

yorumlarınız icin teşekkür eder, iyi günler diliyorum...

Yeterli olmayan bilğinizle bana bağlı bulunduğum meslek grubundaki terimleri öğretmeye kalkmazsanızda sevinirim.
    Ben burda takıntı dediğiniz şeyden( ki okb olur kendileri) veya şizofreniden bahsetmiyorum. Bahsettiğim şey paranoid bozukluktur ki Sanrısal bozuklukların içinde yer alır ve bu bahsettiğim olaylar Okb sınıfına girmez ne yazıkki paranoid bozukluk sınıfına girer...
    Dediğim gibi düşünce tarzınız yaşadığınız veya çevrenizdeki birinin yaşadıklarına bağlı yanlış şekillenmiş ve düzeltilmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar oncelikle araci aldik. linki buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-47-binde-2008-md-fiesta-collection-22-500-tl-54243434/detay/

araci kaportaci bakmsti zaten sag tarafta duzeltme ve boyalar mevcut kismi olarak. benim dikkatimi km cekmisti ekpertiz yaptirmadik iyi mi yaptik kotu mu bilemicem. motorcu adam motura bakti hayirli olsun dedi. galerici tanidik sayilirdi onlarda sozlesme imzaladi kilometrede sorun cikarsa vs diye tum para geri verilecek diye. stepne kullanilmis patlamis lastik celik janti vs yok gormussunuzdur. bandrol galeriye ait oldu lastik bize oyel anlastik 21.750 ye aldik.

araci ben kullandim ama fazla yol yapmadim ama bazi izlenimler edindim. onlari sormak ve paylasmak istiyorum kafamda soru isaretleri hala var.

1. yolda bi arkadas gorduk arka ve on lastikler yer degistirmis dedi. arka lastikler yipranmis( onden cekisli oldugu icin) balans ayarina baktir dedi. bununla birlikte yolda giderken hafif sola cekiyor sanki ve normalmidir bilemem ama donuslerde fln arac titriyor sanki.

2. bi iki kere firene basinca fireni cekerken ayagimdan tik diye ses geldi vurur gibi onu da anlamadim. ve debriyaj isikta fln durunca ayagim ustunde olunca titriyor sanki.

3. yol bilgisayarinda yakit litre olarak 7.9 fln gosteriyor acaba bu normalmi ortalama hiz 25 fln yaziyor ara sokaklarda dolastik bide bos yolda basip acmak gerk mi motoru ne yapmaliyim.

yine aklima gelen olursa yazarim arkadaslar bunlara bi yorum yaparsaniz sevinirim. tesekkur ederim yardim eden etmeyene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitro-s -- 26 Temmuz 2011; 18:04:21 >

• Stepneler genellikle çelik cant olmaz siyah metal cant olur.-----Normal
    Aracın 4 lastiğinden biri patlamışsa stepneyi yerine takmışlardır cantları değiştirmişlerdir.---------kabul edilebilir.
    Lastikler yıpranmış ön arka yapılmışsa ki bu km'de normal öyle olması rot balans bozulmuştur.
    Sola çekmesi ondan kaynaklıdır.
    Ayrıca rot balans yapıp ekstra para vermene gerek yok ki bu şekildede pek randıman alamazsın.
    Lastikleri değiştirdiğin yer küçük bir yer değilse ek para almadan zaten rot balans yapacaktır ama sen yinede baştan konuş.
    Dönüşlerde titremesi hidrolik direksiyon kaynaklı olabilir ki bendeki fiestada yapıyordu ara sıra sen aracın hidrolik,motor vs. tüm yağlarına baktır ve değiştir.Sonuçta yeni araba almışsın başına bir iş gelmesin.
    Tık diye ses ve fren pedalının vurması ani fren yaptıyasn abs devreye girmiştir,bu sebeptendir.
    Ki güzel bir şey ABS'de sorun yok.
    Debriyaj titrer araban dizel-motor arabayı bir miktar sarsabilir.----Normal
    Yol bilgisayarları tahmini değerler verir, şehir içi anlık gaza basmanla yükselir.
    Şehir içi net değer alamazsın anlayacağın dur- kalk filan çok olduğu için ve 1-2 vites yakıt tüketimi fazla olduğu için.
    Motor zaten açılmıştır,zorlama aracı boş yere güle güle bin arabana.
    Sıkıştırırsan cebini üzer seni mazotun litreside olmuş dünya bir para olmuş benzine yaklaşmışken,ondan sonra bu araba fazla yakıyor diye konu açarsın forumda.
    Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 26 Temmuz 2011; 18:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Stepneler genellikle çelik cant olmaz siyah metal cant olur.-----Normal
    Aracın 4 lastiğinden biri patlamışsa stepneyi yerine takmışlardır cantları değiştirmişlerdir.---------kabul edilebilir.
    Lastikler yıpranmış ön arka yapılmışsa ki bu km'de normal öyle olması rot balans bozulmuştur.
    Sola çekmesi ondan kaynaklıdır.
    Ayrıca rot balans yapıp ekstra para vermene gerek yok ki bu şekildede pek randıman alamazsın.
    Lastikleri değiştirdiğin yer küçük bir yer değilse ek para almadan zaten rot balans yapacaktır ama sen yinede baştan konuş.
    Dönüşlerde titremesi hidrolik direksiyon kaynaklı olabilir ki bendeki fiestada yapıyordu ara sıra sen aracın hidrolik,motor vs. tüm yağlarına baktır ve değiştir.Sonuçta yeni araba almışsın başına bir iş gelmesin.
    Tık diye ses ve fren pedalının vurması ani fren yaptıyasn abs devreye girmiştir,bu sebeptendir.
    Ki güzel bir şey ABS'de sorun yok.
    Debriyaj titrer araban dizel-motor arabayı bir miktar sarsabilir.----Normal
    Yol bilgisayarları tahmini değerler verir, şehir içi anlık gaza basmanla yükselir.
    Şehir içi net değer alamazsın anlayacağın dur- kalk filan çok olduğu için ve 1-2 vites yakıt tüketimi fazla olduğu için.
    Motor zaten açılmıştır,zorlama aracı boş yere güle güle bin arabana.
    Sıkıştırırsan cebini üzer seni mazotun litreside olmuş dünya bir para olmuş benzine yaklaşmışken,ondan sonra bu araba fazla yakıyor diye konu açarsın forumda.
    Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

dostum yorumlarin icin cok sagol yuregime su serptin valla bende dusunuyodum olm ne bicim araba bu diye titriyor felan frenden ses geliyor diye :) ben yine yagina suyuna asina bakayim. bos bi zamanda tanidik tamirci cok onlari gostereyim terslik varmi diye. lastiklerde keza ayni sekilde bi sorayim basimiza bise gelmesin :) yardim eden etmeyenlere cok tesekkur ederim 1 bucuk 2 aydir ariyoduk ve hayirlisi buymus. allah kimseye kaza bela vermesin. eyvallah

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Yeterli olmayan bilğinizle bana bağlı bulunduğum meslek grubundaki terimleri öğretmeye kalkmazsanızda sevinirim.
    Ben burda takıntı dediğiniz şeyden( ki okb olur kendileri) veya şizofreniden bahsetmiyorum. Bahsettiğim şey paranoid bozukluktur ki Sanrısal bozuklukların içinde yer alır ve bu bahsettiğim olaylar Okb sınıfına girmez ne yazıkki paranoid bozukluk sınıfına girer...
    Dediğim gibi düşünce tarzınız yaşadığınız veya çevrenizdeki birinin yaşadıklarına bağlı yanlış şekillenmiş ve düzeltilmesi gerekir.

madem kendi teşhirini kendin koydun ilacını yazmak bana düser, ilk önce sana prozac öneriyorum sabah akşam iciyorsun 2 ay sonra yanıma geliyorsun prozac ilacın yanında belki efexor vere bilirim dediklerimi anlaman icin...
    tıp okumadım ama Allaha şükür ailemizde tıpcı oldugundan neyin ne oldugunu biliyoruz..

senin hecanlı yapın varsanırım birde dideral verme olasılıgımda olur..

• hocam hayırlı olur insallah.. iyi günde kullanmanız dilegiyle...

yazdıgın sorunları zaten brkrdn nikli arkadas belirtmiş.. dediklerine harfi harfiyen katılıyorum...
  • Hocam verdiğin ilana baktım resimlerden gördüğüm kadarıyla o galeriyi biliyorum. Yalnız benim birşey dikkatimi çekti bu bölgede sıfır araçlara ve yeni plaka çıkartanlara son bir yıldır hep GJ plaka veriliyor senin plaka da GJ olunca dikkatimi çektim plaka değişikliği falan söz konusu değil di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam hayırlı olur insallah.. iyi günde kullanmanız dilegiyle...

yazdıgın sorunları zaten brkrdn nikli arkadas belirtmiş.. dediklerine harfi harfiyen katılıyorum...

Amin kardesim cok tesekkur ederim yardimlarin icin cok emegin dokundu.

quote:

Orijinalden alıntı: seytancekici
    Hocam verdiğin ilana baktım resimlerden gördüğüm kadarıyla o galeriyi biliyorum. Yalnız benim birşey dikkatimi çekti bu bölgede sıfır araçlara ve yeni plaka çıkartanlara son bir yıldır hep GJ plaka veriliyor senin plaka da GJ olunca dikkatimi çektim plaka değişikliği falan söz konusu değil di mi?

Arac Antep'den gelmis kardesim plaka yeni yani devrini alirken degistirmisler. Demek ki bu bolgede plakalar o siradan gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitro-s -- 26 Temmuz 2011; 20:58:04 >

• Yok cidden bir sorun var. Genelleme yapmayın diyorum hala yapıyorsunuz. Bana işimi öğretmeyin doktorum diyorum sağdan soldan duyduğunuz daha ne işe yaradığını dahi bilmediğiniz 1-2 ilaç ismini bana öneriyorsunuz.
    Aklınızca üste çıkmaya çalışıyorsunuz herhalde.
    Tıpında yetersiz kaldığı anlardan biri. :D
    Ne diyelim artık Allahtan ümit kesilmez.
  • genelle yaptıgımı sanmıyorum direk size konusuyorum ap acık ortada degil mi..
    terzi kendi söküğünü dikemenez misali siz yardımcı olmaya calısıyorum.
    yoksa ilk önce ATARAX dan mı başlasaydık helen Kaşınıyorsun iyi gelir,,, zaten ruh halinede iyi geldiğini söylemem gerek yok biliyorsundur sanırım....

ewet Allahtan ümit kesilmez yoksa sizi avrupayamı göndersek tek çağre oraya gide bilmek.. babanız galerici avrupaya gödermekee zorluk cekmez...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.