Şimdi Ara

Fiesta ile i20 arasında kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen ay 2014 model 30 bin kilometrede trend x aldım. Sizin aradığınız gibi güvenlik paketi mevcut arabada.

İstanbul şehir içi yakıt ortalamam 6 litre. Ben arabayı alırken güvenlik ön planda olduğu için i20 almamıştım.

Bence Fiesta daha karakterli ve donanımlı bir araç. 1.25 motora hızlanması için zaman vermeniz gerekiyor sadece. Merak ettiğiniz soru olursa yanıtlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta tâbii ki.

• Fiesta B segmentinde 1976'dan beri hizmet veren 43 yıllık tecrübe eseri bir şaheser iken, i20 sadece 2008'den beri satışta

Kore malı tercih edilmez diyen büyük bir çoğunluk var bu forumda

Donanımhaber ölücüleri derneği sloganı ile cevap verirsek "paran varsa Alman paran yoksa Japon"

• donanıma önem veriyorsan i20 al derim. şirket aracı olarak kullanmıştım gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Fiesta B segmentinde 1976'dan beri hizmet veren 43 yıllık tecrübe eseri bir şaheser iken, i20 sadece 2008'den beri satışta

Kore malı tercih edilmez diyen büyük bir çoğunluk var bu forumda

Donanımhaber ölücüleri derneği sloganı ile cevap verirsek "paran varsa Alman paran yoksa Japon"
    İ20 Kore malı değil Türk malı.%35-%65.

Fiesta yerine Clio 4 listeye eklenir, ihtiyaca göre tercih yapılır.Gerçi Clio da %50+ yerli.(!)

• O listeye Kia Rio da eklenebilir. Concept veya makyajsız kasadaki Fancy modeli gayet doludur. LPG uyumu da var.
    Far sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici, dijital klima, katlanır aynalar, soğutmalı torpido, 6 hava yastığı, deri direksiyon ve vites topuzu fancy de standart.
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Sana kısaca yuhhhhhh diyorum 😂😂😂

• Renault ve Hyundai'nin kaliteli olduğunu iddia edenler hiç Audi BMW Mercedes VAG otomobillerine binmemiş ve muhakeme kavrama yetenekleri yetersizdir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.