Şimdi Ara

Fiesta ile i20 arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 55bin tl bütcem var.İ20 1.2 style ile fiesta 1.25 trend x güvenlik paketli arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-boyasiz-fiesta-trend-x-plusguvenlik-paketli-583832820/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-orjinal-degisensiz-586421792/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camoncan -- 19 Temmuz 2018; 12:20:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Anlamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 style paket ve daha fazla donanımı var. Ayrıca mpi motor lpgde sorunsuz diye biliyorum. 1.25'lik fiesta'larda subap eritme problemi var.
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Peki motor performansı hangisi iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Neden clio önermediniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    arada bi daçya öner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

arada bi daçya öner

Alıntıları Göster
    Vayy ufuk hocam nerelerdeydiniz bende diyorum bu forumda bir eksiklik var

• İ20 mantıklı duruyor hem tasarımı daha güncel hem performans olarak daha iyi

• Sanırım Hb şart, eğer değil ise şahsi tavsiyem dizel olması dolayısıyla egea olurdu.

2017 boyasız dizel egeları 60 gibi almanız mümkün şuan. Örnek biraz önce sonlanmış ihale.

Fiesta ile i20 arasında kaldım.
  • Kardeş 1.2 style cam tavan i20 sıfır alıp 1 yıl kullanıp satmış birisi olarak kısaca özetleyim aracı,

Öncelikle aile için düşünüyosan kafadan ele derim, aracın ön tarafı bi nebze rahat olsada arka koltuklarda oturanlar için tam bir işkencedir, süspansiyon koymayı unutmuşlar desem yeridir. Çok sert takır tukur.
    Yol tutuş için sanırım sert tasarlamışlar arabayı.

Kolay kolay bozulmaz, arıza vermez.

Altı çok alçaktır hey yere sürter. Bezdirir.

Malzeme kalitesi iyidir, donanımı ise rakipleri içinde eşit paketlerle kıyaslarsak hep 3-4 adım öndedir. Yakışıklı arabadır, her ortamı kaldırır. Tek tavsiyem i20 alacaksan kesinlikle cam tavanlı alman olur. cam tavanlı ve cam tavansız iki i20 adeta iki farklı araç gibidir. Hem iç kısımdaki ferahlık hemde dıştan görünüş olarak vereceğin +2-3 bin tl ye fazlasıyla değecektir emin ol.

Fiesta pek bildiğim bir araç değil. Linkteki için konuşursak bomboş dümdüz bi b sınıfı araba. Yol tutuşu dışında öne çıkan hiç bir özelliği yok. Tipide bişeye benzemiyor. Ben olsam şu durumda ikisinide almazdım. Bunlara vereceğin parayla c sınıfı bir araba rahat rahat bulursun.

• Ben 0.9 turbo clio alırdım

• i20 tercih edilmeli.
  • Her iki araci da kullanmis birisi olarak kesinlikle i20 diyorum.

Tuketim(1 litreye yakin daha az)

Performans(bir tik daha iyi)

Hacim(sinifinin en iyilerinden)

Tasarim(goreceli)

Sorunsuzluk

Kullanim konforu(ozellikle vites gecisleri efsane)

Gibi kriterlerde i20 daha iyi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 19 Temmuz 2018; 15:16:50 >
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.i20 aklıma yattı gibi.
  • i20 kore menşeili, malzeme kalitesi, konfor ve yol tutuşu açısında düşük kaliteli ve maliyeti düşürmek için alınan önlemler nedeniyle tercih edilmesinde sakınca olan bir araç

Hem marka olarak Ford Hyundai'den daha tecribeli, inovasyon eğilimli ve köklü bir firma olduğ gibi, 1976'da yola çıkan ilk Fiesta'dan beri 43 yıllık tecrübe ve kurumsal hafızanın ürünü olan bir otomobildir.

i20 ise ilk defa 2008'de çıkan başarısız versiyonu sonrasında çeşitli düzeltmeler ile satılmaya çalışan, genç, toy ve üzerinde çok çalışılması gereken bir üründür
  • 1.4 fiestaya 5 sene bindim hiç bir sorun yaşamadım ama 1.25lerde yakıt fazla diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i20 veya Clio derim hocam. Donanım olarakta daha dolu olur.

Fiesta 2 kişilik araba resmen arka tarafa insan oturacağını düşenememişler.
  • Fiesta bunaltici bana gore i20.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.