Şimdi Ara

Fiesta titanium 1.6i + güvenlik+x paket mi 1.33 yaris cool + comfort paket mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar chevrole vs derken bugün yaris cool + comfort paket için 43500'den kredim onaylandı. Ancak serviste tekrar broşüre bakarken yaris'de ESP olmadığını farkettim. İlla ki görüş paketi alınmalıymış onun için. Oysa bana satış elemanı var demişti ama eminim yok! Aralığın ilk haftası araba gelecek ona kendimi hazırlamışken şimdi içime kurt düştü... ESP nasıl olmaz diye... ESP li modeli almak istediğimde de illa ki otomatik klima ve yağmur, ışık sensörü, hız sabitleme ve kararan dikiz aynasından vazgeçip STYLE donanımındaki arabayı seçmeliyim... Acaiip mutsuz oldum...

Ben de bütçeme göre fiestayı inceledim şimdi netten ve 1.6i powershift motor + güvenlik + x paket (hediye) ile fiyatın 42300 lerde olduğunu gördüm. Fiesta nın içine girmedim daha ama sanırım yaristen dar... Yarisin iç hacmini çok sevmiştim... Polo'dan vs geniş bir diz mesafesi var... Ne yapmalıyım? :( Lütfen görüşlerinizi belirtin... Siparişi iptal edip Ford'a yönelmek mantıklı mı ESP için? Forda geçince dokunmatik ekran ve geri görüş kamerasından da olacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 19 Kasım 2013; 20:03:47 >

• evet ic hacmi kuck fiesta nin. Ama yaris e gore cok daha keyifli ve oturakli bir araba.

Ayrica donanimi da gayet dolu.
  • fiesta gibi bir yakışıklı varken ben olsam fiestayı alırdım,sürüş dinamikleriyle değil yaris corolladan bile daha iyi bir sürüş keyfi yaşatır

ayrıca katılırsınız veya katılmazsınız ford kesinlikle toyotadan sağlam araçlar yapıyor.8 yıl focus kullandık 6.senede sadece arka stop lambasının biri gevşedi onuda sıkıştırınca olay bitti başka zerre sorun yaşatmadı
  • Tabi ki Fiesta, bence her anlamda Yaris' den üstün bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Tabi ki Fiesta, bence her anlamda Yaris' den üstün bir otomobil.
    Baştan fiesta almanız gerekirdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Alıntıları Göster
    Hocam bir de 208 bakabilirsiniz esp 1000 lira farkla alınabiliyor.. Bizim ülkemizde satmayan ama yurtdışı fena olmayan bir araba.. tabi pugun kötü imajı var ama ben 208 bakıyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ikisi arasında Fiesta doğru tercih olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoescake

Kesinlikle ikisi arasında Fiesta doğru tercih olacaktır...

Alıntıları Göster
    kesinlikle fiesta
  • Powershift Fiesta'da Esp standart Güvenlik Paketi almanıza gerek yok. Onun yerine Sony müzik sistemi koydurun arabanın iç kalite hissini bir gömlek arttırıyor, X paket zaten varmış.

Diğer yandan arabanın iç ve dış renk kombinasyonunu iyi seçin. Mesela turuncu içi olanlar berbat bence. Yakıt harici B sınıfının en iyisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kesinlikle fiesta

Alıntıları Göster
    Bencede fiesta çok rahat araç ve aracın yarise göre iç koltuk,kımaş,döşemesi ve kadran,dreksiyon ön panel on basar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

Bencede fiesta çok rahat araç ve aracın yarise göre iç koltuk,kımaş,döşemesi ve kadran,dreksiyon ön panel on basar..

Alıntıları Göster
    iki araç aynı segmentte görünse de durum öyle değil. fiesta yaristen daha uzun ve geniştir. sayısal ölçülere bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacA.

iki araç aynı segmentte görünse de durum öyle değil. fiesta yaristen daha uzun ve geniştir. sayısal ölçülere bakınız.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sağolun... yarın ford bayisine gitmek farz oldu... Yakıt tüketiminde biraz fazlaya kaçıcam 1.6 motoru seçersem ama güvenlik de çok önemli sonuçta... Eğer yukarda denildiği gibi otomatik viteste esp standartsa, toyotadan kredi başvurumu iptal edip Forda transfer olacağım...

İlginç, hiç Toyota diyen çıkmadı... Çıkar diye bekliyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: keep clubbin

arkadaşlar sağolun... yarın ford bayisine gitmek farz oldu... Yakıt tüketiminde biraz fazlaya kaçıcam 1.6 motoru seçersem ama güvenlik de çok önemli sonuçta... Eğer yukarda denildiği gibi otomatik viteste esp standartsa, toyotadan kredi başvurumu iptal edip Forda transfer olacağım...

İlginç, hiç Toyota diyen çıkmadı... Çıkar diye bekliyordum...

Alıntıları Göster
    Toyota diyen çıkmadı çünkü Toyota'da Yaris mantıklı bir model değil.Mesela Avensis deseniz herkes önerir.
    Dediğiniz gibi saçma bir donanımlandırma var Yaris'te.
    Cool'da alaşım jant da göremedim.Style daha boş gibi aslında değil de gibi.Donanım seviyeleri çok saçma olmuş.Bakarken iyice kafam karıştı.
    Site de bir garip bir şekilde kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Toyota diyen çıkmadı çünkü Toyota'da Yaris mantıklı bir model değil.Mesela Avensis deseniz herkes önerir.
    Dediğiniz gibi saçma bir donanımlandırma var Yaris'te.
    Cool'da alaşım jant da göremedim.Style daha boş gibi aslında değil de gibi.Donanım seviyeleri çok saçma olmuş.Bakarken iyice kafam karıştı.
    Site de bir garip bir şekilde kasıyor

Alıntıları Göster
    Gidin bir test sürüşü yapın kararınız fiesta olacaktır.İki yıldır kullanıyorum şahsen birçok c sınıfı araçtan daha hoş,çevik bir sürüş hissi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

Gidin bir test sürüşü yapın kararınız fiesta olacaktır.İki yıldır kullanıyorum şahsen birçok c sınıfı araçtan daha hoş,çevik bir sürüş hissi vardır.

Alıntıları Göster
    fiesta daha iyi bir seçenek ikinci elde de daha karlı olursunuz ve istediğiniz esp ile içiniz daha rahat olur. ben fiesta diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

fiesta daha iyi bir seçenek ikinci elde de daha karlı olursunuz ve istediğiniz esp ile içiniz daha rahat olur. ben fiesta diyorum.

Alıntıları Göster
    Karar vermek gerçekten zor... Fiesta'da 1.6 motor yerine 1.4 motor otomatik şanzıman olsa sanırım hiç düşünmeyeceğim... Ama yaris yakıt konusunda daha cimri... Sanayide bizim peder bir de toyotanın motoru için çok olumlu yorumlar almış bir kaç ustadan... ESP de olmasın oğlum diyor ama kafam çok karışık... Fiestayı yarın gördükten sonra son kararımı buraya yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 20 Kasım 2013; 0:51:15 >

• quote:

Karar vermek gerçekten zor... Fiesta'da 1.6 motor yerine 1.4 motor otomatik şanzıman olsa sanırım hiç düşünmeyeceğim... Ama yaris yakıt konusunda daha cimri... Sanayide bizim peder bir de toyotanın motoru için çok olumlu yorumlar almış bir kaç ustadan... ESP de olmasın oğlum diyor ama kafam çok karışık... Fiestayı yarın gördükten sonra son kararımı buraya yazarım...

vallahi motorunda sıkıntı çıkan ford ne duydum ne gördüm hatta geçenlerde bir taksici lpg li focus1 le 1 milyon km devirdi motor değişmeden.ford sağlamlık olarak toyotadan iyidir zerre kadar şüphem yok bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

quote:

vallahi motorunda sıkıntı çıkan ford ne duydum ne gördüm hatta geçenlerde bir taksici lpg li focus1 le 1 milyon km devirdi motor değişmeden.ford sağlamlık olarak toyotadan iyidir zerre kadar şüphem yok bu konuda

Alıntıları Göster
    Yaris kullanan birisi olarak söylüyorum, iç mekan genişliği donanım, cvt şanzıman için kesinlikle yaris derim, fiesta nın iyi yol tutuşu dışında bi artısı yok daracık kasvetli bi araç...

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yaris kullanan birisi olarak söylüyorum, iç mekan genişliği donanım, cvt şanzıman için kesinlikle yaris derim, fiesta nın iyi yol tutuşu dışında bi artısı yok daracık kasvetli bi araç...

Alıntıları Göster
    fiestayı yerinde gördüm... inceledim... ne yazık ki iç hacim olarak yaristen baya geride... arkaya oturduğumda dizlerim direktkoltuğa yapıştı ve rahatsız etti... 178 boyum bu arada... eşim 175 boylu eşim de rahat edemedi ve 3 kişi o arkaya mümkünatı yok rahat oturamaz. tavan basık...

bu şartlarda yarise geri dönüş yaptım... dönüşte bir diğer önemli etkense yakıt tüketimi. yakıt tüketimi konusunda satıcı arkadaş şehiriçi 9'larda olur dedi... ilerde biraz düşebilirmiş (1.6 powershift için)...

yorumları için herkese teşekkürler... Kazasız belasız günler dilerim herkese...

• quote:

fiestayı yerinde gördüm... inceledim... ne yazık ki iç hacim olarak yaristen baya geride... arkaya oturduğumda dizlerim direktkoltuğa yapıştı ve rahatsız etti... 178 boyum bu arada... eşim 175 boylu eşim de rahat edemedi ve 3 kişi o arkaya mümkünatı yok rahat oturamaz. tavan basık...

bu şartlarda yarise geri dönüş yaptım... dönüşte bir diğer önemli etkense yakıt tüketimi. yakıt tüketimi konusunda satıcı arkadaş şehiriçi 9'larda olur dedi... ilerde biraz düşebilirmiş (1.6 powershift için)...

yorumları için herkese teşekkürler... Kazasız belasız günler dilerim herkese...

Alıntıları Göster
    yakıt konusunda tam olarak doğru demiş.. ama arka diz mesafesi sizin boyunuzda birisine nasıl sıkıntı oldu anlamadım. 180 üzeri insanlar sıkıntı yapar genelde. 2 öne arkaya 3 toplamda 5 kişi binecekseniz bence mümkünatı yok bu segmentte hiç bir araç sizi kaldırmaz. bunu marka fanatikliği yada başka bir markayı gömmek için yazmıyorum. b sınıfı araçlar adeta 2 ebeveyn 2 çocuk içindir. aldıktan sonra yaris için umarım pişman olmazsınız. hayırlısı olsun.. @keep clubbin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.