Bildirim
Fiesta van camlar ruhsata işlimi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhabalar, örnek üzerinden yardimci olmaya calisiyim.
Ben de 2012 transit connect var yani kapali kasa.Ruhsatta kapali kasa kamyonet hususi yazıyor.Cam actirdim fakat isletmedim çünkü su anda hafif kusur olarak muayeneden geçmekte (imis) sordum soruşturdum.Ek olarak koltuk da taktirdim muayenede sokulecek
2015 orjinal camlı caddy de ise kamyonet hususi ve ruhsatta ek açıklama kısmında camlı ve hatirlayamadigim bir ibare daha yazıyor.
Bu örnek üzerinden işli ise ruhsatta camlı ibaresi olmalı şeklinde bir çıkarım yapılabileceğini düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0mer Faruk
Merhabalar, örnek üzerinden yardimci olmaya calisiyim.
Ben de 2012 transit connect var yani kapali kasa.Ruhsatta kapali kasa kamyonet hususi yazıyor.Cam actirdim fakat isletmedim çünkü su anda hafif kusur olarak muayeneden geçmekte (imis) sordum soruşturdum.Ek olarak koltuk da taktirdim muayenede sokulecek
2015 orjinal camlı caddy de ise kamyonet hususi ve ruhsatta ek açıklama kısmında camlı ve hatirlayamadigim bir ibare daha yazıyor.
Bu örnek üzerinden işli ise ruhsatta camlı ibaresi olmalı şeklinde bir çıkarım yapılabileceğini düşünüyorum
Teşekkür ederim. İşlimi değilmi net bi çözümü yok sanırım bu durumda benimde aklıma gelen araç geçen sene ve oncekilerde muayineden geçmiş hafif kusurlu yada ruhsata isli olduğu için.
Aksi takdirde geçmemiş olmasi gerekirdi diye düşünüyorum.
Başka bilgi sahibi arkadaslarda yardimci olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X