Şimdi Ara

Fiesta VS Polo Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dış görünümü fiestadan daha büyük gibi duruyor gibi geliyor banada o açıdan söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzm23 -- 27 Kasım 2013; 20:05:46 >
  • Bence her türlü fiesta :) Fiyatı da ekonomik sana da yakışır abi be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Şaka gibi bir yorum yapmışsın. Arkaya 2 kişi ayaklarını saga sola açmadan rahat rahat oturdu da heralde 2 kişiyi daha sığdırcaksın yanına.

Bilmediginiz konular hakkında fikir yürütmeseniz keşke.

Fiesta sahibi misin, Polo sahibi mi? :) Ben Fiesta sahibiyim, arkası daracık. 3 kişi, hatta kız oturduğunda bile omuzları sıkı sıkıya giriyorlar. Boyu 1 80 üzeri erkeklerin kafası tavana değiyor. Şirkete ait bir Polo'muz var ve arkası bu konuda daha rahat. Ayrıca yine Mk3 ve Mk4 Polo ve Mk4 ve Mk5 Fiesta sahibi arkadaşlarım da var.

Bilmediğimiz konular hakkında fikir yürütmeseymişiz keşke... Lafa bak.

Git egonu başka yerde tatmin et buradan sana ekmek çıkmaz.
  • Fiesta 150 bin km den sonra sağdan soldan zart zurt diye ses getirir emin ol, 150 bin km de bir fiesta ile hergün dolaşıyorum desem yeridir AMA gel gelelim japon araçları gibi sorunsuz bir araba bunada emin olabilirsin. Polo alman kasa direnir tahminim 2 den 2 çokta arızası kronik sorunu yok. Hangisini alırsan al sorun yaşamazsın.

+ bilgi olarak fiestanın parçaları daha ucuz
  • hocam bir arkadaşa daha söylemiştim sana da söyleyeyim beni kardeşin olarak gör bu yazdıklarım benim şahsi görüş ve kanaatimdir ve yanlıs anlama. bu fiyata bu klasmanda alabilecegin bir ton arac varken gidip polo alırsan ben sana acırım üzülürüm en basitinden bu fiyata 2. el en az 2011 model cok faha iyi araclar arabilirsin gideceksin o kadar para vereceksin.yazık günah degil mi su bos bes para etmez araca daha celik jantı bile yok alacaksın.bu fiyata i20 nin dizel orta seviye donanımlı aracını,peougeot 207 1.6 hdi en fullünü(abs,6 hava yastıgı,cam tavan,hız sabitleyici,far yagmur park sensörü vs vs vs)almak varken,yeni peougeot 208 in otomatik 100 kmde sadece 5.9 lt yakan orta seviye donanım aracını almak varken,fiesta dizel almak varken,dolu dolu punto 1.3 dizel camtavanlı otomatik almak varken vs vs bu liste uzar gider bir alman sevdasına kapılıp ici bombos bes para etmez poloyu almak niye?iyi düşün derim kardeşim Allah gönlüne göre versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 28 Kasım 2013; 0:55:22 >

• BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
    2 yıldır polo sahibiyim kardeşiminde fiestası var. 1.2tdi bluemotion ondaki 1.4tcdi yeterince açık mı? mk3mk4mk5 mk5 134524 ne farkeder dar diyorum sana arkadaşım dapdar aldıgıma pişman oldum anlatabiliyor muyum? Öyle gelipte doluşursunuz diye saçmalarsan bende sana komik oldugunu söylerim acı gerçekler.
  • bencede fiesta
  • Kim nederse desin bence Polo sonuçta Volkswagen, alman malı. (He bu arada ford sahibiyim ve memnun deilim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentVictory

Kim nederse desin bence Polo sonuçta Volkswagen, alman malı. (He bu arada ford sahibiyim ve memnun deilim.)

he canım he sen ve senin gibi dar kafa kalıp kafalılara acıyorum gerçekten acınacak haldesiniz lafa bak volkwagen alman malı sonucta yok bilmem ne babana maaş veriyor dimi alman malı tövbeeeeeee sen git polo al ford u sat
  • 2012 1.2tdi polo aracım var. fiesta ile polo arasındaki fark şu, fiesta otomobil, polo onun yanında tekerlekli kutu kalır o kadar söylüyorum. bu araca geniş diyenin aklına şaşarım. eğer biraz iri iseniz sürücü ile yolcunun omuzları neredeyse birbirine değiyor. eğer arkadaşlarla falan binecekseniz poloyu kafadan eleyin çünkü arka koltuk rezalet, arkadaki yolcu 15 dk sonra çukur koltuğun sokmaya çalıştığı cenin pozisyonu ve çalkalanma yüzünden küfür etmeye başlıyor. ayrıca araca 3 kişi bindiğinizde ön cam ve sol kapı penceresi hariç başka hiç bir yönden dışarısı görünmüyor, aynalardan görülebildiği kadarına yada boyun fıtığına razı olacaksınız. tatsız, karaktersiz, keyifsiz bir sürüşü var, ikisinide sırayla denerseniz hak vereceksiniz. şimdiki aklım olsaydı fiesta yada düşük model c sınıfı bir araç alırdım. saygılar
  • Respect_vti kullanıcısına yanıt
    Fiesta daha dar ve boğucu sonuçta. Mesela fiestada arkada üçüncü kişi problem oluşururken Poloda o kadar rahatsızlık yok diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun dar kafalılıkla ne alakası var lütfen insanları tanımadan kırıcı yorumlar yapma. Ford u sevmiyorum nedenmi? çünkü bana hep sorun çıkarttı, fiesta sahibi değilim belki ama resimdeki araba 60000km gitti 2010 model heryerinden ses geliyor altı komple pas içinde.
    Fiesta ya gelelim eniştem 2012de 0 fiesta aldı, ozaman iki kişiydiler yeni bebekleri oldu ve şuan fiesta aldığı için bin pişman. Bagaja bebek arabası sığmıyor, sığamadığı için bebek arabasını 2 parçaya bölmek zorunda. Bir parçasını bagaja bir parçasını ön koltuğa koyuyor arkaya ancak ablam ve çocuk koltuğu sığıyor.

Lütfen seviyeli yorumlar yapalım.
     Fiesta VS Polo Hangisi?

• Fiesta dar, Polo tipsiz ise,
    208 Active 1,2VTi + ESP önerelim.
  • Kararımı fiesta olarak verdim arkadaşlar 4 kişilik aileyiz arka problem olmaz bence hepinize değerli yorumlar için teşekkür ederim
  • şimdiki kasa için kesinlikle fiesta ama bir önceki (imzadaki kasa) zamanında polo daha iyidi ama şimdi fiestanın karşsında hiç şansı yok (polo kötü araba demiyorum fiesta ile arasında bayağı bir fark var)
  • Arkadasimin polosunun arka koltugunda otururken bayilacaktim az daha. Arkada oturmak iskence gibi gelmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.