Şimdi Ara

Fiesta VS Polo Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar iki araç arasında kaldım gerçekten karar vermekte güçlük çekiyorum öyle donannımdan motordan vs. aşırı anlayan biri değilim daha ünide öğrenciyim annem fiestayı küçük buluyor poloyu beğeniyor bense karasızım anlayan arkadaşlar bi yardımcı olursa iyi olur bütçe 30-40 bintl arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzm23 -- 26 Kasım 2013; 23:10:53 >

• Fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Fiesta
    fiesta titanium tadından yenmez eğer benzinli olabilirse ecoboost düşünebilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Fiesta
    Fiesta daha iyi bir araba ama Polo da kutumsu şeklinden dolayı daha geniş ve ferah. Üniversite için Polo'nun daha iyi olacağını düşünüyorum arkaya rahat rahat doluşursunuz... Tüketim olarak ise dizel ve benzinlilerinde pek bir fark yok.
  • Bence fiesta+ güvenlik paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarx kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın Trend 1.6i 105PS Powershift A/T ve Titanium 1.0i 100PS Ecoboost arasındaki fark nedir peki
  • BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
    polonun da genişliği aklıma karıştırmıyor değil hani annemde poloyu almamı istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiesta varken polo dursun hele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta titanium da x paket hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

fiesta varken polo dursun hele.
    fiesta
  • Genç adamin ne isi olur poloyla al fiestani at havani x pakette hediye bu siralar zaten 1.0 ecoboost 100hp fiesta icin biçilmiş kaftandir bence

• dnzm23 kullanıcısına yanıt
    1,6 olan otomatik eski tip benzinli motor(yani atmosferik) performansı (çok bir fark yok diye biliyorum) ve tüketimi ecoboosta göre yüksektir ecoboost ise manuel ve 1,0 litre turbo benzinli motor ecoboostların performansı da gayet güzel özellikle düşük devirlerde hızlanma eğilimi yüksek bir motor manuel olması sıkıntı değilse eğer 1,0 ecoboost düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

1,6 olan otomatik eski tip benzinli motor(yani atmosferik) performansı (çok bir fark yok diye biliyorum) ve tüketimi ecoboosta göre yüksektir ecoboost ise manuel ve 1,0 litre turbo benzinli motor ecoboostların performansı da gayet güzel özellikle düşük devirlerde hızlanma eğilimi yüksek bir motor manuel olması sıkıntı değilse eğer 1,0 ecoboost düşünebilirsin
    1.0 ecoboost aklıma yatıyor hayırlısı bakalım peki arabayı alsak ne donanım var içinde
  • @babasamsunlu araba bi olsunda hava atmasamda olur :D fiesta ciddi ciddi yatıyor aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzm23 -- 26 Kasım 2013; 23:41:22 >
  • 3-5yorum daha yokmu üstadlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzm23

3-5yorum daha yokmu üstadlar
    polonun fiyatı düşmez o yüzden polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzm23

polonun da genişliği aklıma karıştırmıyor değil hani annemde poloyu almamı istiyor

Polonun genişligi mi? Sanırım hiç kullanmadın içine oturmadın polonun. Arkadaki 1.75lik adamın eli ayagı büklüm büklüm oluyor neyin genişligi bu
    Polo sahibiydim içine oturmadan almada da hayal kırıklıgı yaşama.
  • BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi bir yorum yapmışsın. Arkaya 2 kişi ayaklarını saga sola açmadan rahat rahat oturdu da heralde 2 kişiyi daha sığdırcaksın yanına.

Bilmediginiz konular hakkında fikir yürütmeseniz keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Şaka gibi bir yorum yapmışsın. Arkaya 2 kişi ayaklarını saga sola açmadan rahat rahat oturdu da heralde 2 kişiyi daha sığdırcaksın yanına.

Bilmediginiz konular hakkında fikir yürütmeseniz keşke.
    Fiesta'nın adının olduğu yerde Polo'yu ancak aracı almaya giderken kirala vs. diyebilirim, şahsi fikrimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanzibàr

Fiesta'nın adının olduğu yerde Polo'yu ancak aracı almaya giderken kirala vs. diyebilirim, şahsi fikrimdir.

Alıntıları Göster
    Fiesta titanium paket candır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.