Şimdi Ara

Fiestaya nasıl tüp taktırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam arabanın hakkını verin yaaa zaten türkiyedeki en cimri araba eee yok artık bunuda fiestaya yapmayın
  • senin fiesta ne kadar yakıyo hoca?
  • Fiestaya da tüp taktırıyorsan ne diyeyim.. Tüp taktırcan niye fiesta alıyorsun değil mi?
  • Hakkaten babacım yaa.. madem lpg taktıracaktın neden fiesta aldın... bu kadar az yakan arabaya gideceksin en az 1500 ytl verip tüp taktıracaksın ve accayip yazık edeceksin arabana... hani focus falan olsa ve çok yaksa neyse diycem de fiestaya bence olmaz be hocam... tabi yine de sen bilirsin... takdir senin...
  • arkadaşlar benim fiesta 8,5 lt/100km yakıyo şehir içinde.
    fazla deyilmii,
    sizdeki fiestalar çok daha az mı yakıyo?
    yoksa benimki mi normal???
  • sanki biraz fazla geldi bana hocam ama biraz da kullanış stiline bağlı eğer asfaltı ağlatıyorsan o da böyle benzinin anasını ağlatır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumru

arkadaşlar benim fiesta 8,5 lt/100km yakıyo şehir içinde.
    fazla deyilmii,
    sizdeki fiestalar çok daha az mı yakıyo?
    yoksa benimki mi normal???

8.5 bana kalırsa iii boşuna lpg peşi kovalama bin arabaya mis gibi daha ne olsun...
  • %100 şehiriçi kullanım için 8,5 sanki biraz fazla mı?

arabanın bakımları tamam mı?
    arabanın kullanıldığı güzergah çok yakmaya neden olacak gibi mi?
    kullanım tarzı süratli mi sakin mi?
  • ya zaten fabrika değeri şehir içi 8,3 olan bir araba zaten daha ne istiosun fabrika değerini yakalamissin
  • fiesta çok nokta enj aractır.tercih olarak yeni çıkan sıralı gaz sistemleri ham sorunsuz he yakıt ekonomisi ile cebe dost.motor küçük olabilir ama ülkemizde yakıt pahalılığı yüzünden binilmiycek hale geldi bizim yaptığımız montajlarda sorun yok.biz milano sistem kullanıyoruz montajı yetkili istasyonda yaptırır sanız sorun olmaz bilgisayarlı ürünler ayar istemeyen yakıtta %50 yakıt tasarrufu .www.demalotogaz.com
  • hem bagaj sorununda olcak. bence önce bi focus alabiliyosan sonrada ona düpünü takabilirsen düp düp .. süpper olurr valla. şekilse şekil konfor büyük

ama alamıyosan. tüpünü hemen ısmarla bence.
  • ya arkadasım manyak mısın benim mercedes clk 200 sehir ici 100 km de 10 litre yakıyor, seninki harbi fazla yakıyor bence 8 litre fazla o arabaya
  • dostum ford lpg ile uyumsuzz taktırma sorun yasasrsınnn
  • kaynak goster!!
    quote:

Orjinalden alıntı: 2001mondeo

dostum ford lpg ile uyumsuzz taktırma sorun yasasrsınnn

iskembe i kubradan sallamayalim lutfen

dunya kadar focus var lpg li !! cillop gibide calisio
  • kaynak

ben ve iki arakdasşim daha var
    istediğin zaman gel bak araca

sen bence iskembeden sallama kesin sizin momtajdir ii calisan fordlar

ya bu kadar ticari yaklasmayaın

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

kaynak goster!!
    quote:

Orjinalden alıntı: 2001mondeo

dostum ford lpg ile uyumsuzz taktırma sorun yasasrsınnn

iskembe i kubradan sallamayalim lutfen

dunya kadar focus var lpg li !! cillop gibide calisio

• bir de formlaari takip eden birisiniz bi bakkarsanız bircok forddaa aynı sorunları okursunuzz
    ayrıca boole iskemnbende sallama falan mahhaalee agızyla konusmaklada bişi olmazz üç kuruş kazanmak için tuketiciyi yanıltmayınız
  • clk 200 1.8 motor turbo değilmi??? zaten 10 litre normal 1.8 motor icin neden 8 lt cok olsun sehir ici ne yani dizelmi bu 5-6 litre yakacak ??????????? jazz en ekonomik benzinli o bile sehir ici 7 lt yakiyor fordun zaten fabrika değeri 8 ne yakacaktiki... mercedes motoru ile fordu kiyaslaman hos olmus teknoloji olarak......

quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

ya arkadasım manyak mısın benim mercedes clk 200 sehir ici 100 km de 10 litre yakıyor, seninki harbi fazla yakıyor bence 8 litre fazla o arabaya
  • quote:

ya arkadasım manyak mısın benim mercedes clk 200 sehir ici 100 km de 10 litre yakıyor, seninki harbi fazla yakıyor bence 8 litre fazla o arabaya

hastamısın arkadaşım biz de fazla yakıyo diyoz...
    bence seninkide fazla yakıyomuş, sen de taktır LPG iyi gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.