Şimdi Ara

LPG DÜZMÜ? SIRALI MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bende 96 xei var. Formu çok inceledim. Bir kaç sorum olacak size!
    1. Arabamın enjsiyon sistemi teknokta mı çok nokta mı ?
    2. Forumda gördüm ki bu arabaya düz sistem lpg de takılabiliyor muş. Valf demir oldugundan dolayı.
    Şimdi ben lpg taktırmak istiyorum ama sıralı mı yoksa düzmü taktırayım karar veremedim. Düz sistemle sıralı sistem arasında yakıt tasarrufu ve arabaya verdiği zarar açısından ve motor çekişi açısından bir fark var mı?
    Malum sıralı sistem düz sistemin 2katı fiyata. ( sanırım 1500 ytl den fazla) Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Artık benzin alamaz olduk

• ben arabamı 1,5 yıl önce aldım.96 gli. arabama sıralı sistem taktırdım. eğer keyifli araba sürmek istiyorsan sıralı taktır derim.ben çok memnunum..
  • Efsanelerde her iki sistemde sorunsuz çalışır.
    Düz sistemin 500-800 YTL maliyeti olur,
    Eğer Sıralı taktırırsan maliyet 1200-1800 YTL olur. Tabiki sıralı sistem düze göre daha konforlu olur, ve % 5 oranında düze göre daha az yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

quote:

Orjinalden alıntı: zorbeykoroglu

Arkadaşlar Bende 96 xei var. Formu çok inceledim. Bir kaç sorum olacak size!
    2. Forumda gördüm ki bu arabaya düz sistem lpg de takılabiliyor muş. Valf demir oldugundan dolayı.
    Şimdi ben lpg taktırmak istiyorum ama sıralı mı yoksa düzmü taktırayım karar veremedim. Düz sistemle sıralı sistem arasında yakıt tasarrufu ve arabaya verdiği zarar açısından ve motor çekişi açısından bir fark var mı?
    Malum sıralı sistem düz sistemin 2katı fiyata. ( sanırım 1500 ytl den fazla) Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Artık benzin alamaz olduk

aracın tek nokta enjeksiyonlu.onun için sıralı taktırmana gerek yok(maddi açıdan).düz sistem takıldığında performans kaybı olur.ama sıralıda böyle bi sorun olmaz.
    yani paran varsa ve performans kaybı istemiyorsan sıralı; yok eğer benim için performans önemli değil param da cebimde kalsın diyorsan düz sistem lpg taktır.

araç tek nokta enjeksiyonlu değil, çok nokta enjeksiyonludur

• quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

quote:

Arkadaşlar Bende 96 xei var. Formu çok inceledim. Bir kaç sorum olacak size!

aracın tek nokta enjeksiyonlu.onun için sıralı taktırmana gerek yok(maddi açıdan).düz sistem takıldığında performans kaybı olur.ama sıralıda böyle bi sorun olmaz.
    yani paran varsa ve performans kaybı istemiyorsan sıralı; yok eğer benim için performans önemli değil param da cebimde kalsın diyorsan düz sistem lpg taktır.

araç tek nokta enjeksiyonlu değil, çok nokta enjeksiyonludur

Utkucay'ın dediği gibi; aracın tek nokta değil çok nokta enjeksiyonlu, eğer aracına düz sistem LPG kiti taktırırsan, taktırdığın Düz sistem LPG tek noktadan olur. Karışıklık bundan kaynaklanıyor.

• eğer imkanın varsa sıralı taktır.imzamdaki markayı araştırmanı tavsiye ederim.ben simit tankı 1250 ytl ye 10 taksit taktırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

eğer imkanın varsa sıralı taktır.imzamdaki markayı araştırmanı tavsiye ederim.ben simit tankı 1250 ytl ye 10 taksit taktırdım.

1250 YTL 10 taksit, valla kardeş çok iyi bir fiyata taktırmışsın,
    Ben düz sistem LandiREnzo Full kit'i pazarlıkla zar zor 750 YTL 5 taksite taktırdım, Sıralının bu kadar ucuz olduğunu bilseydim 500 daha fark verir Atikeri taktırırdım.
    LandiRenzodan herhangi bir şikayetim yok, çokta memnunum ama sıralı sistemin yerini tutmaz tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi LPG enjektörü kullanmalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmzamdaki aracım için, Farkını versem, Atiker sıralı sisteme dönüşüm yapan tanıdığınız var mı?
  • Paylaşımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sıralı sistem taktırmaya karar verdim Sanırım markasıda atiker olacak.Taksitle çok uygun gerçekten. Umarım memnun kalırım. Tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sıralı sistem taktırmaya karar verdim Sanırım markasıda atiker olacak.Taksitle çok uygun gerçekten. Umarım memnun kalırım. Tekrar teşekkür ederim

sonrasında avans ayarı yaptırmayı unutma
  • Bu avans ayarı nedir? ateşlemeyle ilgili geldi bana. Dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba bunda.?
    Bir de arkadaşlar acaba bizim arabalara ist.da nerede lpg taktırabilirim. Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim.
  • quote:

Bu avans ayarı nedir? ateşlemeyle ilgili geldi bana. Dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba bunda.?
    Bir de arkadaşlar acaba bizim arabalara ist.da nerede lpg taktırabilirim. Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim.

avans ayarı arabalarda doğru ateşleme zamanı elde etmek için yapılır. mecvut ayarın lpg için +5 dereceye ayarlanması gerekir
  • abi sıralı sistem çok noktadan enjeksiyonlar için şimdi sen düz taktırırsan problem çıkarabilir biraz fark var ama değecektir hem de bu konu le lgili yazanlar bu sitemden çok memlun oldukşarını belirttiler güç de fln da kayıp olmuyomuş..........
  • quote:

Bu avans ayarı nedir? ateşlemeyle ilgili geldi bana. Dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba bunda.?

nerede oturuyorsun yardımcı olmaya çalışayım.yada atiker kulübünde daha iyi yardım bulabilirsin. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

abi sıralı sistem çok noktadan enjeksiyonlar için şimdi sen düz taktırırsan problem çıkarabilir biraz fark var ama değecektir hem de bu konu le lgili yazanlar bu sitemden çok memlun oldukşarını belirttiler güç de fln da kayıp olmuyomuş..........

sıralı da diğer sistemde gayet sorunsuz çalışır
  • İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bizim arabalarda tecrübeli servislere taktırmak en uygunu sanrım
  • quote:

İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bizim arabalarda tecrübeli servislere taktırmak en uygunu sanrım

evet haklısınız.atikerin veb sayfasında 2 tane kartalda 1 tane pendikte servisi gözüküyor.bir araştıralım bakalım.refaransları varmı
  • umraniyede candan mühendisliğe 1.250 taksitle milano marka sirali taktirdik.. ondan sonra bi kaç araba daha götürdük oraya. şimdilerde ise bizim amcaoğluna milanoyu taksitle 1.000 takarim gibi bişeyler demiş. italyan milano sirali sistem..
  • ayrıca imes te bi araştırma yap. orda bi kaç firma varmış uygun yapıyolarmış. benim fikrimide sorarsan peşin paran varsa peşin taktır bütün lpg dönüşümcüler sicak paraya hasret kalmış gibi sıcak parayı duyunca yelkenleri fora ediyolar. tahminim %30 gibi iskonto yapiyolar. bende taktırıcam ama bana sorarsan candan mühendisliği tercih edicem.
  • avans ayarını sanayide kim yapar..hangi bransa ait daha doğrusu utkucay kardes
    quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

avans ayarı arabalarda doğru ateşleme zamanı elde etmek için yapılır. mecvut ayarın lpg için +5 dereceye ayarlanması gerekir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.