Please insert the FIFA 07 play disc in to the drive and select Retry. Select Cancel to quit out.
Yeniden dene iptal
arkadaşlar bu sorun sd takmamımı söylüyor ? Ne yapmam lazım sorunu çözmek için.lütfen yarım saat sonra zaten bakamayacağım.lütfen acil yardım....
arkadaşım aynen senin başına gelen banda geldi şimdi sölüyorum fıfa 07 cd tak bilg cd içine gir crack dosyasını aç orda fıfa07 simgesini görüceksin o simgeyi kopyalican(oyunu nereye kurduysan fifa07 dosyasının içine) senden değiştirmeni isticek evet diceksin sonra işlem tamamlanıyor inş bişey anlamışındır. ama emin olabilirsin olucakha bide oyun cd siz oynanmaz söliim cd takıp oynican ben oynuyorum mükemmel gerçekten....
quote:
Orjinalden alıntı: dogancan-gs-
arkadaşlar fifa 07'yi yükledim.ama bir sorun var.
Please insert the FIFA 07 play disc in to the drive and select Retry. Select Cancel to quit out.
Yeniden dene iptal
arkadaşlar bu sorun sd takmamımı söylüyor ? Ne yapmam lazım sorunu çözmek için.lütfen yarım saat sonra zaten bakamayacağım.lütfen acil yardım....
crack yapmayı mı diyosun.crack yaptım.hangi cd'yi takçaz oynamak için.benim cdlerde part1 gibi şeyler var.
aynı sorun bende de var bi tülü çözemedim yardımm
arkadaşlar fifa 2007 celeron 1300 128 mb 8mb onboard ekran kartı bu bilgisayarda çalışırmı
o sorun cd de yada cd de bisey var yada yanlıs yamıssınızdır
google a no cd fıfa 07 yaz indir onu oyuna hep oradan gir sAygılar
ya cd istiyor sizde ya daemon kurup sanal cd room olarak gösterip fifa nın imagesini gösterceksiniz yadawww.gamecopyworld.com dan fifa 07 yi bulıun orada no-dvd fix exe yazar onu tıklayıp indirin sonra aynı crack yapar gibi indirdiğiniz dosyaları C de ea sport ta fifa 07 nin içine koplayın değiştireyim mi die yazı gelir onada evet diyin oke ;)
Bildiğim kadarıyla FIFA 07 Cd ile çalışıyordu ??
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
Bildiğim kadarıyla FIFA 07 Cd ile çalışıyordu ??
evet cd ile çalışıyor arkadaş crack yapmamış herhalde
bende internetcafenin tekinden attım fıfa 07yi oyunda hiç birşey kaydedilmiyor sorun ne sizce profil dahi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme