Şimdi Ara

Fifa 08 - Giant Cup (Turnuva) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunun Pal / İngilizce Olanı Düştümü Piyasaya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

Arkadaşlar Oyunun Pal / İngilizce Olanı Düştümü Piyasaya ?

Düştü

napicaz anlamadim siteye mi uye olucaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 7 Ekim 2007; 19:53:18 >
  • Hala NTSC-J si gelmedi zaten kafam bozuk, dağıtırım bu turnuvayı valla
  • 2 kısının aynı takımı alması olmuyormu olursa bende GS la katılırım adım infaz
  • olur ok senide baska grupa aliriz

@Firat_uk üye olmana gerek kalmadi bak Giant Cup fikstürü ayni sampiyonlar ligi gibi tabella sen Grup A dasin
    http://www.turkishamigos.com/liga/lmo.php

Benimle ayni Grupdan olanlara bol Sanslar
  • maclar ne zaman olcek
  • 20 potansiyel takım seçip, bu takımları kura ile seçsek daha adil olacaktı. genelde resmi turnuvalarda böyle yapılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

maclar ne zaman olcek

Katilim Tarihi 17sine kadar acik. Turnuvayi nasip kismet olursa 19unda baslatmak düsüncesindeyiz.
    Maclar Sampiyonlar ligindeki gibi gurub maclari ile baslayacak, ic sah ve dis saha maclari oynanacak(ic saha->siz hostsunuz, dis saha->rakibiniz host).
    gurubdan iki takim cikacak ve birinci olan diger gurubun ikincisi ile, ikinci olarak gurbundan cikanda diger gurubun birincisi ile karsilacak.
    Bu maclarda ic saha ve dis saha olarak oynanacak, ve iki macin sonunda elenen Turnuvaya veda edecek.

quote:

Orjinalden alıntı: superbia

20 potansiyel takım seçip, bu takımları kura ile seçsek daha adil olacaktı. genelde resmi turnuvalarda böyle yapılır.

Bu sayfa yeni kuruldu, o yüzden simdiki olan A.B.C gurubu tamamen uydurma kura ile cekildi ve sadece sistemi deneme amacli idi, zaten D gurubunuda dolduracak kadar oyuncuya sahib olmazsak, Turnuva olmayacak. Eger daha fazla katilim olursa, E, F gurublarida düsünüle bilir bu durumda.

• gamertag:zizouxtr
    takım:Valencia

Ntsc-u bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 9 Ekim 2007; 21:35:03 >
  • sanırım beni yanlış anladın. ben kişilerin seçtiği takımlardan bahsettim. yani; inter, man unt., barcelona, liverpool vs. gibi oynanmak istenen takımlar seçilip, kullanıcılar için rastgele bu takımların dağıtılması gerek. yani ben liverpool ile oynamak istiyorum diye liverpool ile oynamam adil değil pek. liverpool ile oynamak isteyen başkası olabilir pekala.

bence takımlar kura ile belirlense daha zevkli olur.
  • quote:

sanırım beni yanlış anladın. ben kişilerin seçtiği takımlardan bahsettim. yani; inter, man unt., barcelona, liverpool vs. gibi oynanmak istenen takımlar seçilip, kullanıcılar için rastgele bu takımların dağıtılması gerek. yani ben liverpool ile oynamak istiyorum diye liverpool ile oynamam adil değil pek. liverpool ile oynamak isteyen başkası olabilir pekala.

bencede güzel olurdu. ama olsun şimdilik bu turnuvayı böyle geçirelim.diğer turnuvaya yaparız artık.
    ilk gelenler istediği takımları kaptı zaten
  • quote:

sanırım beni yanlış anladın. ben kişilerin seçtiği takımlardan bahsettim. yani; inter, man unt., barcelona, liverpool vs. gibi oynanmak istenen takımlar seçilip, kullanıcılar için rastgele bu takımların dağıtılması gerek. yani ben liverpool ile oynamak istiyorum diye liverpool ile oynamam adil değil pek. liverpool ile oynamak isteyen başkası olabilir pekala.

evet buda degisik bir fikir ve eglencelide olabilir, ama kuralari turnuva baslamadan kisa bir süre önce cekilecegi icin, oynayan kisi belki hic istemedigi bir takimla oynamak zorunda kalir ve o takima alisma imkani olmadan maclara cikma durumunda kalir. tabiki bu durumdada dedigin gibi sen liverpool'la oynarken bu takimla oynamak isteyen bir cok kisi daha olacaktir, ama böyle enazindan bastan itibaren bu takimin senin tarafanindan secildigini biliyor ve ona göre baska oyun stiline uygun bir takim secme imkani var diye düsünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: tansu_zidane
    ilk gelenler istediği takımları kaptı zaten

evet Atasözündeki gibi sona kalanlar dona kaldi biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA RoNDi10 TR -- 11 Ekim 2007; 13:19:09 >

• genel olarak tüm online turnuvalarda taraflar/takımlar kura ile seçilir. fakat bu eğlencesine olduğundan, böyle olsun o vakit.
  • Benim 21 inde Live'ım bitiyor ya sakat oldu turnuva işi benim için :S

Neyse ben kredi kartıyla devam ettiririm Live'ı

Yalnız şunu istemeliyim, Gamertag'ı değiştirirseniz iyi olur. Raistlin TR ile değil TuGy adlı Gamertag ile devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2007; 14:15:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.