Şimdi Ara

fifa 08 ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam bugün fifa08 ligi kurucaz fifa oynamak isteyenler ve ligin sonuna kadar düzgün şekilde oynayacaklar bana pm atabilirler ya da xbox live den ekleyebilirler gametag im Yakshi

• katılım olursa bende oynarım eklerim seni haberleşiriz yeni live açtım imzamdaki değil benim gt yenisi Sokemon
  • yakshi ben Loser ekledim kendimi lige haberin olsun.
  • Bu younu bırakalı oldu baya yaw nese akşam bakarım bende yakshi oynayacaksam seni bilgilendirirm
  • gamertag :::::::::::::::::::> maydo72

Benide yazın kesin oynarım iyi oldu böyle bir lig istiyordum zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

yakshi ben Loser ekledim kendimi lige haberin olsun.

Bi yerden tanıcam seni ama....
  • Maydo bekliyoruz lige
    maclar ufaktan basladi, isiniyoruz:)

GT: Gaddarjoker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 Güncel Kadro Yaması
    2 yıl önce açıldı
    FİFA 2012 Futbolcu İsimleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beni unutmayın...
  • arkadaşlar bende katılıyorum game tag ise cucu34 ne zaman oynuyoruz
  • katılanlardan bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorum tanıdıklarım hepsi de bu oyunu iyi oynuyorlar lige katılmak isteyenler oyuna yeni başlayanlar yerine oynunu iyi bilen iyi oynayanlar olursa lig daha çekişmeli daha zevkli geçer
  • arkadaşlar bende vartım gt : hydesizm
  • bende katılırım gamertag:dunkerak47
  • dead lover arkadaşım ile bugün çok çekişmeli bir maç yaptık çok zevkliydi ama 2-1 kaybettim dead lover arkadaşım mükemmel defans yapıyor benim 4000 puanın var diye ezik sanmayın beleş olduğu için yeni gt açmak zorunda kaldım yoksa iyi oynuyorum
  • benim 250000 puanım var.yani acemi değilim.almanız için sorun yok ne zaman başlayacak turnuva
  • ya puan okadar önemli değil biliyomusun bizim maçlar çok çekişmeli geçiyo çok zevk alıyoruz hep beraber katılım olsun lütfen en son maçım 5-4 bitti düşünün loser arkadaşla oynadık ondan önce dead lover uygar abiyle oynadık ondan önce yakshi arkadaşım ile oynadık hepside çok zevk aldığını söyledi bana ve şuan puanım 8000 ondan puanın önemli yeterki iyi oyna
  • wallahi lvl19um 450.000 puanım var canımı okuyordunuz))))
  • ya o level nasıl yükseliyor acaba anlatabilirmisiniz?
  • ranked maç yapıp kazandıkça puan ve rank yükseliyor maç sırasında gamertag den sonra çıkan puan senin ea sports oyunlarını ne kadar çok olduğunu gösterir sadece fifa değil yani ve single oynarak daha çabuk artar online için skill level, rank points ve rank önemlidir

dunkerak47 ekliyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 12 Haziran 2008; 11:31:39 >
  • hocam rank mank hikaye bak nasıl yedim seni
    şaka yapıyorum tabi yendim ama şanslıydım boş kaleye kaçırdı yasin abi bende anlayamadım
  • bende anlamadım 2. maçta yenerken oyundan düştüm 3. maçta %100 lük boş kale golünü kaçırdım senle maç bittikten sonra fifa 08 bozuldu bi ters olay var sende bana karşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.