Şimdi Ara

fifa 08 ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam bugün fifa08 ligi kurucaz fifa oynamak isteyenler ve ligin sonuna kadar düzgün şekilde oynayacaklar bana pm atabilirler ya da xbox live den ekleyebilirler gametag im Yakshi

• katılım olursa bende oynarım eklerim seni haberleşiriz yeni live açtım imzamdaki değil benim gt yenisi Sokemon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim-GTX

katılım olursa bende oynarım eklerim seni haberleşiriz yeni live açtım imzamdaki değil benim gt yenisi Sokemon
    yakshi ben Loser ekledim kendimi lige haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keops|Egypt

Alıntıları Göster
    Bu younu bırakalı oldu baya yaw nese akşam bakarım bende yakshi oynayacaksam seni bilgilendirirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Bu younu bırakalı oldu baya yaw nese akşam bakarım bende yakshi oynayacaksam seni bilgilendirirm

Alıntıları Göster
    gamertag :::::::::::::::::::> maydo72

Benide yazın kesin oynarım iyi oldu böyle bir lig istiyordum zaten.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

Bi yerden tanıcam seni ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

Bi yerden tanıcam seni ama....

Alıntıları Göster
    Maydo bekliyoruz lige
    maclar ufaktan basladi, isiniyoruz:)

GT: Gaddarjoker

• quote:

Orijinalden alıntı: gaddarjoker

Maydo bekliyoruz lige
    maclar ufaktan basladi, isiniyoruz:)

GT: Gaddarjoker

Alıntıları Göster
    beni unutmayın...
  • arkadaşlar bende katılıyorum game tag ise cucu34 ne zaman oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucu28

arkadaşlar bende katılıyorum game tag ise cucu34 ne zaman oynuyoruz
    katılanlardan bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorum tanıdıklarım hepsi de bu oyunu iyi oynuyorlar lige katılmak isteyenler oyuna yeni başlayanlar yerine oynunu iyi bilen iyi oynayanlar olursa lig daha çekişmeli daha zevkli geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

katılanlardan bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorum tanıdıklarım hepsi de bu oyunu iyi oynuyorlar lige katılmak isteyenler oyuna yeni başlayanlar yerine oynunu iyi bilen iyi oynayanlar olursa lig daha çekişmeli daha zevkli geçer

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende vartım gt : hydesizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDeS

arkadaşlar bende vartım gt : hydesizm

Alıntıları Göster
    bende katılırım gamertag:dunkerak47
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddie

bende katılırım gamertag:dunkerak47

Alıntıları Göster
    dead lover arkadaşım ile bugün çok çekişmeli bir maç yaptık çok zevkliydi ama 2-1 kaybettim dead lover arkadaşım mükemmel defans yapıyor benim 4000 puanın var diye ezik sanmayın beleş olduğu için yeni gt açmak zorunda kaldım yoksa iyi oynuyorum

• quote:

dead lover arkadaşım ile bugün çok çekişmeli bir maç yaptık çok zevkliydi ama 2-1 kaybettim dead lover arkadaşım mükemmel defans yapıyor benim 4000 puanın var diye ezik sanmayın beleş olduğu için yeni gt açmak zorunda kaldım yoksa iyi oynuyorum

Alıntıları Göster
    benim 250000 puanım var.yani acemi değilim.almanız için sorun yok ne zaman başlayacak turnuva

• quote:

Orijinalden alıntı: maddie

benim 250000 puanım var.yani acemi değilim.almanız için sorun yok ne zaman başlayacak turnuva

Alıntıları Göster
    ya puan okadar önemli değil biliyomusun bizim maçlar çok çekişmeli geçiyo çok zevk alıyoruz hep beraber katılım olsun lütfen en son maçım 5-4 bitti düşünün loser arkadaşla oynadık ondan önce dead lover uygar abiyle oynadık ondan önce yakshi arkadaşım ile oynadık hepside çok zevk aldığını söyledi bana ve şuan puanım 8000 ondan puanın önemli yeterki iyi oyna

• quote:

ya puan okadar önemli değil biliyomusun bizim maçlar çok çekişmeli geçiyo çok zevk alıyoruz hep beraber katılım olsun lütfen en son maçım 5-4 bitti düşünün loser arkadaşla oynadık ondan önce dead lover uygar abiyle oynadık ondan önce yakshi arkadaşım ile oynadık hepside çok zevk aldığını söyledi bana ve şuan puanım 8000 ondan puanın önemli yeterki iyi oyna

Alıntıları Göster
    wallahi lvl19um 450.000 puanım var canımı okuyordunuz))))

• quote:

wallahi lvl19um 450.000 puanım var canımı okuyordunuz))))

Alıntıları Göster
    ya o level nasıl yükseliyor acaba anlatabilirmisiniz?
  • quote:

ya o level nasıl yükseliyor acaba anlatabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    ranked maç yapıp kazandıkça puan ve rank yükseliyor maç sırasında gamertag den sonra çıkan puan senin ea sports oyunlarını ne kadar çok olduğunu gösterir sadece fifa değil yani ve single oynarak daha çabuk artar online için skill level, rank points ve rank önemlidir

dunkerak47 ekliyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 12 Haziran 2008; 11:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

ranked maç yapıp kazandıkça puan ve rank yükseliyor maç sırasında gamertag den sonra çıkan puan senin ea sports oyunlarını ne kadar çok olduğunu gösterir sadece fifa değil yani ve single oynarak daha çabuk artar online için skill level, rank points ve rank önemlidir

dunkerak47 ekliyorum seni

Alıntıları Göster
    hocam rank mank hikaye bak nasıl yedim seni
    şaka yapıyorum tabi yendim ama şanslıydım boş kaleye kaçırdı yasin abi bende anlayamadım

• quote:

hocam rank mank hikaye bak nasıl yedim seni
    şaka yapıyorum tabi yendim ama şanslıydım boş kaleye kaçırdı yasin abi bende anlayamadım

Alıntıları Göster
    bende anlamadım 2. maçta yenerken oyundan düştüm 3. maçta %100 lük boş kale golünü kaçırdım senle maç bittikten sonra fifa 08 bozuldu bi ters olay var sende bana karşı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.