Şimdi Ara

FİFA 08 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Ne zamandır çözümünü aradığım bi türlü bulamadığım bi konuda sizlere danışmak istedim . Fifa 08 i yıllardır oynuyorum . Bu sene laptop aldım üniversite dolayısıyla . Fifa 08 i yükledim fakat bi türlü açamadım . Sorun bu :http://n1308.hizliresim.com/1d/y/s355q.png

Sorunun driver güncellemesi ya da ekran kartının yetersiz olmasına bağladıklarını gördüm . Ekran kartı driverını güncelledim . Dirext 11 yükledim. Resimde görüleceği üzere pes 2013 , cod 5 i en yüksek ayarda oynayabiliyorum.

PC Özellikleri :İNTEL CORE İ7 3630QM CPU:2.40 - 3.40 TURBO BOOST

8GB RAM

NVİDİA GEFORCE 630M 2 GB 128 BİT EKRAN KARTI

Windows 8 64 bit işletim sistemi kullanıyorum . Denemediğim tek şey işletim sistemini değiştirmek . Acaba Windows 8 yüzünden mi böyle bir hata veriyor ? İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not : Uyumluluk modları tek tek denendi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartinMinsky -- 31 Ağustos 2013; 5:13:17 >

• nvidia denetim masasından

3d ayarların yönetilmesi bölümünden

fifa 2008 i seç yoksa ekle diyip fifa 2008.exe bulup ekle

sonra aşağıdan yüksek performanslı grafik işlemciyi seçip tamam diyerek çık ve oyunu aç

olmazsa windows 7 ile denenebilir....

ama tavsiyem eski oyunları silip;

Fifa 2013, CoD Black Ops 2 vs yeni oyunlara yönelmen hocam ekran kartına yazık

edit: ha bide konunun yeri burası değil tam olarak dahili bileşenler - ekran kartı bölümüne açarsan daha çok cevap alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_OzaN -- 7 Eylül 2013; 0:25:58 >
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkrr ederim kardeşim sorun çözüldü . :) Haklısın fakat ben biraz eski kafalı ve statükocuyum sanırım . Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemiyorum . Üstelik de zevk alıyorsam . Tekrardan teşekkürler :)
  • hocam o sisteme yazık etme gel fifa 14 oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Fifa 09 Kontroller
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.