Şimdi Ara

Fifa 09'da Barça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA Games oyunda Barcelona'yı diğer büyük takımlardan çok daha dandik yapmış.Oyuncuların ve takımın Overall ları iyi olarak görünebilir ama iş maça geldiğinde Barça batıyor.Kanıtlamak için Barça'yla Online bir maç yapmanız yeterli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSiders -- 25 Haziran 2009; 1:40:07 >

• Katılıyorum messi falan çok küsüz
  • Ben de katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSiders

EA Games oyunda Barcelona'yı diğer büyük takımlardan çok daha dandik yapmış.Oyuncuların ve takımın Overall ları iyi olarak görünebilir ama iş maça geldiğinde Barça batıyor.Kanıtlamak için Barça'yla Online bir maç yapmanız yeterli .

Katılıyorum.Man. U. babalar gibi ama.Barcelonayla yenemediğim takım olursa ManU
  • Yooo ben barcayla takır takır oynuyorum.İsteyen varsa kapışırız netten.Taktiği değiştirmek gerekiyor sadece.
  • barçada 4-3-3 taktiğini oynayın derim. kale ve defans zaten aynı kalıyo, orta saha üçlüsü xavi(rcm), iniesta(lcm), yaya toure(cm); forvet hattında sağda messi, solda henryi ortada eto. kesinlikle tavsiye ederim. çok ii oluyo. messi ve henry çok daha faydalı oluyo. maçın sonuna kadar yorulmadan devam ediyolar. henry yoruluyo ama onun yerini bojan alıyo. bi de barçayı böle deneyin...
  • Abicim ben Barçayı çözdüm Bojan felaket oynuyor ama Messi isteksiz gibiHenry de çabuk yoruluyor
  • Fifa 07 ve Fifa 08'deki torpilli Barcelona yerine biraz daha gerçekçi olanı yapmışlar.Diğerlerinde çok düşmüşlerdi takımın üstüne.
  • 4-3-3 taktiği müthişmiş. online'da roma ile hamburg'la oynayan birini 6-3 yendim. gerçi adam kazmaydı ama. çoğu kişi ortada 2 kişi oynatıyor. sen 3 oynatınca deşiyor. adam 2'sine müdahale etse geri kalan birine birşey yapamıyor. sakin oynayıp, hızlı tek pas yapmak lazım...

not: 2 golü adam çıkmasın diye bilerek yedim.

bence en iyisi italya.

buffon
    zambrotta-gamberini-chiellini-gattuso
    camoranesi-de rossi-pirlo
    del piero-toni-di natale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 18 Temmuz 2009; 17:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

4-3-3 taktiği müthişmiş. online'da roma ile hamburg'la oynayan birini 6-3 yendim. gerçi adam kazmaydı ama. çoğu kişi ortada 2 kişi oynatıyor. sen 3 oynatınca deşiyor. adam 2'sine müdahale etse geri kalan birine birşey yapamıyor. sakin oynayıp, hızlı tek pas yapmak lazım...

not: 2 golü adam çıkmasın diye bilerek yedim.

bence en iyisi italya.

buffon
    zambrotta-gamberini-chiellini-gattuso
    camoranesi-de rossi-pirlo
    del piero-toni-di natale

• 4-3-3 Barça'ya her oyunda uyuyor, FM dede PES'tede FIFA'da da.
  • en guclu Man.u onlinede daha net anlasiliyor

Ronaldoyu tutmak imkansiz
  • bence iş takımda değil de daha çok oynayan da bitiyor..
    takımların güçleri kapasiteleri oyuncuların oyuna olan katkıları bana çok gerçekçi geldi..
  • ya ben professional'a ilk geçtiğim zamanlarda ispanya ligine başlamıştım juve'yle. ilk maç nou camp'ta barça'ya karşıydı.

yuh dedim. neyse sonra, başa gelen çekilir diyip oynamıştım. sonuç; barça 2-6 juve

barça'yla oynadığım her maçta da fark attım. evet overall'lar çok iyi görünüyor ama takım berbat oynuyor. tabi insan oynarsa bilemem.

bu arada 4-3-3 eğer ortada pres yapabilecek ve geri koşabilecek adamınız varsa çok iyi taktiktir. hem bir nevi ön liberolu oynar gibi oluyor, hem de hücuma çok adamla çıkılabiliyor. ben juve'yle uzun bi süredir 4-3-3 oynuyorum. aha da kadrom;

buffon
    c.zanetti - chiellini - caceres - sissoko
    m.camoranesi - s.giovinco - p.nedved
    a.del piero - iaquinta - diego

tabi yakın zamanda yenilenecek bu kadro.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Abicim ben Barçayı çözdüm Bojan felaket oynuyor ama Messi isteksiz gibiHenry de çabuk yoruluyor

• Niye bu kadar kötü yapmışlar ki madem
  • Bojan fena oynuyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.