Şimdi Ara

Pes 2013 Taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler maç için taktik lazım rakip çalımbaz bir bayern münich onu yenecek bir takım diziliş ve kadro atarsanız çok sevinirim.İyi forumlar

• Bayern Münihi yenecek tek takım Madrid . Ben de bayernciyim beni madrid dışında hiç bi takımla yenen olmadı
  • hocam klasık 4 2 3 1 ı secın kanatları az ılerı alın .bu kadar baska bıse yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes de madrid diye bir şey var o işte parçalar munihi
  • Munih'i yenmekmi bunun için bir taktiğe gerek yokki.

Malum oyun okadar kolay ki hızlı ve araya iyi koşu yapan forveti olan (City Aguero,Psg Cavani vb) takımla havadan ara pası ile defansı ağır olan Munih'e rahatlıkla gol atarsın.

Gol yememek içinde 3 stoper 2 bek ile toplam 5'li defans ve ve 3lü ortasaha ile gol yemez ve toplar sende kalır her aldın topu havadan ara pası ile salla gitsin zaten bütün havadan atılan ara paslar kaleci ile karşı karşıya bırakıyor.

Oyunu hiç bilmeyen yeni başlayanlar bile hep böyle yaparak gol atıyor. Yani düşün öyle bir oyunki hiç bilmeyen bile çok iyi oynayan birine bu şekilde gol atarak yenebiliyor.
  • Ama arkadaş öyle böyle değil.Milleti duman edio
  • Defansı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama şunları dene

1-Sürekli R1+X yapmaktan vazgeç. Bu defansında boşluk oluşturur. Bunun yerine sadece x e basılı tut. Böylece hem pres yapıyorsun hem de oyuncular görev yerlerinde duruyorlar.

2-Oyuncu yaklaştığında X e iki defa basmak topu almakta etkili bir yöntem

3-Kontra yediysen ve robben, ribery gibi hızlı oyunculardan da çalım yememek için karşılaştığında defans oyuncusunu kontrollü geri çekeceksin, böylece diğer oyuncuların defansa yardıma gelebilir. Bunun nasıl yapılacağı performans antremanında var.

4-Ve kullandığımda arkadaşlarımı delirten top kapma yöntemi. Oyuncu yaklaştığında R2+X . Normalde X e bassanız oyuncu bir yöne kendi hareketlenir. Bunu yaparak oyuncunun kontrolü tamamen sizde.

5-Gene R2 den bahsedecem. Bundada arkadaşlarımın hakeme küfretmesine sebep olan hareket. Ribery, robben her kimse oyuncuyla aynı koşuyorsunuz. R2 yi kullanarak oyuncuyu sağa ya da sola itiyorsunuz. Mesela sola ittiniz, sizde soldasınız. Ama top sağda boşta kalıyor. Akabinde siz sağa yönelerek topu alıyorsunuz. Süper bir yöntemdir.

6-Ayağa kayma hareketini zamanlayamıyorsan, bilgisayara bırak. Konsol kontrollerinde ayağa kaymayı otomatik seç. Penaltı riski var ama sıkı defans için denemekte fayda var.

Ofans için ise

Şutları çekerken R2 ye basılı tutarken şut çekersen kontrollü şut çeker ve isabet oranı artar.

Otomatik şutu ve pası aç.

Çalım için bir sürü yöntem var. Ama burda çalıma kaçmadan rakibi yenmeye odaklanmak lazım. Bunun içinde tavsiye edeceğim takım manchester city.

Eğer maicon ve aguero varsa olay bitmiştir. Maiconu sağ kanada koy, aguero forvetler içinde en ileride. Maicona pası atıyorsun. Sonra arapasına kökle. Top agueronun önüne geliyor. Tutabilene aşkolsun. Kaleciyle karşı karşıyasın. Her santra oluşunda bunu dene.

Başka takımda deneyebilirsin ama en etkili iki adam bu. Pası verenin uzun pas yeteneği ve hızı iyi olmalı, forvette hızlı olmalı şut isabeti yüksek olmalı.

Xabi alonso, ronaldo da olabilir vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 1 Nisan 2014; 12:38:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-3-3
    defans 4'lüsünü aynı hizaya getir ki ofsayt taktiği işlesin.
    defansın hemen önünde dos oynat.
    önlerinde iki göbek oynat orta saha çizgisinin ilerisinde olsun bu adamlar.
    kanattaki 2 adamı da forvete yakın kanat olarak oynat. forvetin hızlı ve güçlü biri olsun.

-kaleci

- - - - defanslar (aynı hizada olmalı)
    - defansif orta saha

- - iki orta saha göbek oyuncusu (orta saha çizgisini biraz ilerisinde)

- - hızlı kanatlar ( forvete yakın olsun)
    - forvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 1 Nisan 2014; 21:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Defansı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama şunları dene

1-Sürekli R1+X yapmaktan vazgeç. Bu defansında boşluk oluşturur. Bunun yerine sadece x e basılı tut. Böylece hem pres yapıyorsun hem de oyuncular görev yerlerinde duruyorlar.

2-Oyuncu yaklaştığında X e iki defa basmak topu almakta etkili bir yöntem

3-Kontra yediysen ve robben, ribery gibi hızlı oyunculardan da çalım yememek için karşılaştığında defans oyuncusunu kontrollü geri çekeceksin, böylece diğer oyuncuların defansa yardıma gelebilir. Bunun nasıl yapılacağı performans antremanında var.

4-Ve kullandığımda arkadaşlarımı delirten top kapma yöntemi. Oyuncu yaklaştığında R2+X . Normalde X e bassanız oyuncu bir yöne kendi hareketlenir. Bunu yaparak oyuncunun kontrolü tamamen sizde.

5-Gene R2 den bahsedecem. Bundada arkadaşlarımın hakeme küfretmesine sebep olan hareket. Ribery, robben her kimse oyuncuyla aynı koşuyorsunuz. R2 yi kullanarak oyuncuyu sağa ya da sola itiyorsunuz. Mesela sola ittiniz, sizde soldasınız. Ama top sağda boşta kalıyor. Akabinde siz sağa yönelerek topu alıyorsunuz. Süper bir yöntemdir.

6-Ayağa kayma hareketini zamanlayamıyorsan, bilgisayara bırak. Konsol kontrollerinde ayağa kaymayı otomatik seç. Penaltı riski var ama sıkı defans için denemekte fayda var.

Ofans için ise

Şutları çekerken R2 ye basılı tutarken şut çekersen kontrollü şut çeker ve isabet oranı artar.

Otomatik şutu ve pası aç.

Çalım için bir sürü yöntem var. Ama burda çalıma kaçmadan rakibi yenmeye odaklanmak lazım. Bunun içinde tavsiye edeceğim takım manchester city.

Eğer maicon ve aguero varsa olay bitmiştir. Maiconu sağ kanada koy, aguero forvetler içinde en ileride. Maicona pası atıyorsun. Sonra arapasına kökle. Top agueronun önüne geliyor. Tutabilene aşkolsun. Kaleciyle karşı karşıyasın. Her santra oluşunda bunu dene.

Başka takımda deneyebilirsin ama en etkili iki adam bu. Pası verenin uzun pas yeteneği ve hızı iyi olmalı, forvette hızlı olmalı şut isabeti yüksek olmalı.

Xabi alonso, ronaldo da olabilir vs...

1.Ben defansı tam anlamıyla yapamıyorum ve simdi kendim elle pas yollarını kapatıyorum ve bilgisayara pres yaptırıyorum böyle daha iyi oluyor ama dediğiniz gibi teke tekte r2+x de iyi

2.çalımım fena değildir 2-3 çeşit yapıyorum teki patlama gücüyle teki yukarı atıp ileri cıkma diğeri r2 ile

3.yerden arapasla oynayamıyorum anca defanstan havadan ara pasla iyi oynuyorum.bide topa kosarken r2 ye basınca manuel kosturuyorsun kötü oluyor .
    suan yarı-pro sayılırım cogu kişiyi yeniyorum pro olabilmek için ne yapmalıyım pratik bilgiler nelerdir fena bağlandım oyuna

• Arkadaşlar merhaba benim de taktik desteğe ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Biz kayınbiradeerimle her hafta oynuyoruz parmaklarımız şişene kadar hem de. ama gel gör ki 4 kere onuyosak ya 1 ini ya da 2sini ben yeniyorum. onun takımı FENER benim takımımsa GS. Taktiklere gelcek olursak. O aşağıdaki resimlerdeki gibi diziyo takımı. 3 stoper. holmen gö alper gö sow sağ açık emre sol kanat. kadlec sol kanat. gökhan sağ kanat. emenike sf. Oynayış şekline de değinecek olursak ağırlıklı olarak sağ kanattan geliyor. sow'u telles'i ne kadar da geriye çeksem adam markajı versem de adam bir uzun top atıyo sow'a adam ceza sahasına iniyo. emenike veriyo tak gol. % 80'i bu şekilde. ya da emre ile soldan kadlecle 2'ye 1 yaparak çizgiye iniyor. alper potukla seken topları tamamlıyor. ha bi de ilginçtir balık gollerden çok maç kazanıyor. şöyle bir örnek vereyim uzaktan vuruyo benim adamıma çarpıyo önüne düşüyo tak vuruyo gol oluyor. ya da ceza sahasının dışından çaprazdan vuruyo kaleci topu tokatlayınca adamın önüne düşüyo. benim bu taktiğie karşılık çeşitli dizilişlerim var. birincisi 5 (liberolu) 3 2. bu taktiği yaptığım zaman defans iyi oluyo ama ileride zayıf kalıyorum. 4 2 3 1 oynadığımda ise ilerisi iyi oluyo ama defans çizgi halinde olduğu için defansın arkasına top atıyo emenikeyle alıyor gol atıyor. bu hafta sonu oynıcaz yine beni geliştirebildiğim son taktik juventusun taktiği 3 stoper. 2 kanat bek. ilerisi malum. ama başarılı olacağı konusunda şüphelerim var. acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
     Pes 2013 Taktik Pes 2013 Taktik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.